Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hoşbulduk ardacığım..

sexyciğim zayıflamanın yüzünün güzelliğini nasıl ortaya çıkardığı fark etsen bide daha bir mutlu olursun ben zayıflamnın bir insanı bu kadar güzelleştirdiğini daha görmedim genelde yüz çöker falan derler ama sende yüzün küçüldükçe güzelleşmiş canım maaşallah allah nazardan saklasın bu arada

ardaayla bende seni cok seviyom kiz sonra sana soz vermistimya onu yapacam biraz pcde islerim var aksama dogru yapcam oldum canim opuyorumnanaktan

tennec canim cok merci ama sunu unutma bu guzelik yesil elmadan geliyor sadece zayiflatmiyor guzelik veriyor butun guzelik cremlerde herzaman elma vardir bunu unutma

eee elma cok mubarek bir niymet taha adamlen havaannemizdan bizlere kalan bir miraz

zemuszemusopuyorumnanaktan

tmm askitoo yaparsinn sen islerini haletde sonra yaparsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3merak edorum bakalim ne olacakk:kedi:

sexybebek bu elmalar rengi yeşil olan herhangi bir elma dimi cinsi fark ediyomu cevabına şimdiden teşkürler

sexybebek bu elmalar rengi yeşil olan herhangi bir elma dimi cinsi fark ediyomu cevabına şimdiden teşkürler

tabiki hayir canim onemli olan yesil olmazsi yoksa ucuz pagli ne fark eder butcene gore canim ben 2,5 kilosunu 2 euroya aliyorum yani 4 ytl ama bize gore ucuz ama 6 eurolukda var ben bir aydir 2 euroluk aliyorum ve guzel kilo veriyorum onun icin hem butcene ucuz olsun hemde zayifla bebisim kaydirigubbakcemile5

aman sakin birsey deme burda valla kiz herkez ister kaydirigubbakcemile3

ozaman 24 saat pc de kalmak sorunda kalirim Şeniz

yok kizz demem sen hec merak etme kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3askitomm

ben dedimmmm 2.5 saat yürüdüm çok yorgunum yaaaaa :bbo:
sizin nasıl gidiyo diyet şekerler opuyorumnanaktan

hosgeldin canosummm

kizlar ben kacar alisverise gidicez aksama gelirimm sevorum sizi sizde beni sevin anacimm hade bas bassskaydirigubbakcemile3

supersin kiz aferim azmin icin valla boyle gidersen bir haftada cok guzel kilo verecn heeeeee ve fistik olacan gizzzzzzzz yerim seni bir douch al serin serin Şeniz

saol canımmm inşallah hep beraber çıtır olcazz ay o kadar yorgunum ki ama bu bile mutluluk veriyo nasıl bişey bu yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim cevabın için ben hemen gidip alıyım o zaman yeşil elmalardan herkese iyi zayıflamalar

kızlar bende kaçıyorum biraz dinleniyim kendime geliyim öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…