Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arda alya canım ordamısın sesime gel
ya bak okadar sesleniyorum anacım
nirdesin bak bak gidiyorum haaaa
bak gidersem baka kalırsın ardımdan huhuhu ciciş ordamısın dadlum

ayyyyyyyyyyyy yirim ben senii ya ne datlu bisisin sen aalhimyaa pitircik gibii hehehehehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geldim askito geldim canoo sen gitmisinn valla haklsin bana kizdin biliyommmmm laelaelaelaelaesositososito vüfennnnnn kizma olarmiiiilülülülülülü

cevabın için sağol güzelim, valla gerçekten tebrik ediyorum sizi harikasınız. gayretiniz süper.umarım ideal kilonuza çabucak ulaşırsınız

arkadaşlar ya bu yeşil çay benim midemi çok bulandırdı oruç oruç da hiç çekilmiyor bunun yerıne acaba karısık bitki çayi içsem ya da 2 bardağa indirsem yeşil çayı olur mu ki?

bu arada benn de gram oynamıyorr mafoldumben yuruyus de yapıyorum plates de ek olarak ama anlamadıgım bı sıslık var ben de

kızlar bişey sorabilirmiyim bu elmalar şu biraz pahalı olan yeşil elmalardanmı yoksa rengi yeşil olan herhangi ucuz elmalarda aynı etkiyi gösterirmi şimdiden teşekkürler cevabınıza
cahilliğimi maruz görün bu arada

ay kızlar bendemi başlasam 72 kiloyum 5 aylık bebişim var ama ............................öneriyomusunuz..................

overandover kullanıcısından alıntı
cnm bn iftarda elma yedim sdece 2 gün. ztn aç olmuyorum,bi de mideme yüklenmek istemiyorum. çay içmiyorum ben su tüketiyorum onun yerine. zorlanmadım hiç.2günde 1.5 kilo fln verdim ama elma btti yrn alıp dewam etmeyi dşünüyorum
sahurda 2 dilim kepek ekmeği,biraz peynir,bikaç zeytin yiyorum.çay yerine yine su tüketiyorum. arada meyve yiyorum

canım cevapladığın için teşekkür ederim.inşallah yapabilirim ben de.

offffffffff anam sabah 9 dan beri okuyorum arad sadece lavaboya kalktım yeni bitti:))))) cuma gününden beri okumuyodum bayağı birikmiş:) sexyciğim, sılacığım ,burcucuğum ,ardacığım ve akrepciğim çok öpüyorum sizi ve de çok seviyorum hiç yazmasamda toppik açıldığından beri sessiz sahiplerindenim:) sexyciğim yurtdışında yaşayan bir insan olarak bu kadar özüne yakın olman beni çok şaşırttı ve acayip bir konuşma yeteneğin var tatlım bayılıyorum sana çok şekersin...inş bende sana takılıcam nasip olursa bu hafta...çok öpüyorum şekerler ALLAHA emanetsiniz..

cnm hosgeldin aramiza daha iyi olmus böyle bizde seni taniriz ne güzelllkaydirigubbakcemile5Şeniz

ArkadaŞlar daha Önce de yazdım ama bana kımse cevap vermedı arada kaynadı sanırım neyse ben tekrarlayayım:bu dıyetle verdıĞınız kıloları normal dıyete dÖnÜnce gerı aldınız mı???????????? LÜtfen cevap Çok merak edıyorum ona gÖre baŞlayacaĞım...................................sevgıler.......................................................

KIZLAR GELDIM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNN
VALLAH SABAH 8 DEN BELLI DISARDAYIM ISLEN ILGILI TOPLANTI VARDI VE BUGUN KISA ETEK GIYDIM VE USTUNE DAR BIR BODY ONUN USTUNE KOSTUM CEKETTI VALLA BENI TANIYANLAR SOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SOKKKKKKKKKKKKK VE GENE SOKKKKKKKKKKKKK OLDULAR
AY NEKADAR GUZEL BIR DUYGUUUUUUUUUUUU ANLATAMAM BUNA GERCEKTEN DEYER KIZLAR VALLA BU COK GUZEL KENDINDEN EMIN OLMANI SAGLIYOR VE BEN KENDIMI SUAN MANKEN GIBI HISEDIYORUM VALLA DARISI HEPINIZIN BASINA BAYRAMDA CITTIR GIBI GEZECEZ
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

CANIM BU KENDINLEN ALAKALI BIRSEY BU DIYETTI BIRAKMANI TAVIYE ETMIYORUM SADECE
YANI ELMALARI HAYATINDA HEP OLSUN
DUN ANLATMISTIM GENE ANLATTIM
DIYELIM IDIAL KILONA GELDIN

NEYAPACAKSIN SANA SOYLIM HERGUN 4ELMA KESIN YENECEK VE SPOR
SABAH KAVALTISI NORMAL VE SONRA HER YEMEKDEN ONCE BIR ELMA BU DA SENIN DAHA AZ YEMEK YEMENI SAGLICAK SONRA HER YEMEKDEN YIYEBILIRSIN AMA ELLINI YUMRUK YAP ISTEO YUMRUK KADAR BESLENMEN GEREKIYOR BUNU UNUTMA BU INSANIN ALMASI GEREKTIGI KADAR VE SPOR DIYETEN SONRA DA SU ICILCEK BUNU ALISKANLIK YAPIN VE IDIAL KILONUZU KORUMUS OLURSUNUZ :1hug:

Askitoooo hosgeldinn

cok sevindim senin adina..ohhh millet agzi acik bakmisdirrr süper yaaaaakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…