arda alya canım ordamısın sesime gel
ya bak okadar sesleniyorum anacım
nirdesin bak bak gidiyorum haaaa
bak gidersem baka kalırsın ardımdan huhuhu ciciş ordamısın dadlum
merhaba tatlım ben sana dün neler yaptığımı söyleyim.dün oruçtum bugün malesef tutamadım.neyse tatlım iftarda istediğn çorbadan bi tabak içebiliyorsun.1 dilim kepek ekmeğiyle birlikte.çok az yağlı salata,bul su iç.mümkünse çorbadan 1 saat sonra 4 yada 5 elma ye 3lt suyunu iç.ayrıca 3 yada 4 bardak yeşil çay tüket.ben liptonun limonlu yeşil çayını içiyorum tadı harika.sahurda bir tost ye domates,salatalık,1 yumurta ve yine 2 3 elma yemeye çalış suyu unutma 1 haftada mutlaka 4 5 kilo verirsin canım.umarım sorunun cvp almışsındır ben böyle yapıyorum.zaten sexy bebekte önceki sayfalarda yazmıştır.bol kilo vermeler canım
ay kızlar bendemi başlasam 72 kiloyum 5 aylık bebişim var ama ............................öneriyomusunuz..................
ay kızlar bendemi başlasam 72 kiloyum 5 aylık bebişim var ama ............................öneriyomusunuz..................
offffffffff anam sabah 9 dan beri okuyorum arad sadece lavaboya kalktım yeni bitti:))))) cuma gününden beri okumuyodum bayağı birikmiş:) sexyciğim, sılacığım ,burcucuğum ,ardacığım ve akrepciğim çok öpüyorum sizi ve de çok seviyorum hiç yazmasamda toppik açıldığından beri sessiz sahiplerindenim:) sexyciğim yurtdışında yaşayan bir insan olarak bu kadar özüne yakın olman beni çok şaşırttı ve acayip bir konuşma yeteneğin var tatlım bayılıyorum sana çok şekersin...inş bende sana takılıcam nasip olursa bu hafta...çok öpüyorum şekerler ALLAHA emanetsiniz..
ArkadaŞlar daha Önce de yazdım ama bana kİmse cevap vermedİ arada kaynadı sanırım neyse ben tekrarlayayım:bu dİyetle verdİĞİnİz kİloları normal dİyete dÖnÜnce gerİ aldınız mı???????????? LÜtfen cevap Çok merak edİyorum ona gÖre baŞlayacaĞım...................................sevgİler.......................................................
KIZLAR GELDIM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNN
VALLAH SABAH 8 DEN BELLI DISARDAYIM ISLEN ILGILI TOPLANTI VARDI VE BUGUN KISA ETEK GIYDIM VE USTUNE DAR BIR BODY ONUN USTUNE KOSTUM CEKETTI VALLA BENI TANIYANLAR SOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SOKKKKKKKKKKKKK VE GENE SOKKKKKKKKKKKKK OLDULAR
AY NEKADAR GUZEL BIR DUYGUUUUUUUUUUUU ANLATAMAM BUNA GERCEKTEN DEYER KIZLAR VALLA BU COK GUZEL KENDINDEN EMIN OLMANI SAGLIYOR VE BEN KENDIMI SUAN MANKEN GIBI HISEDIYORUM VALLA DARISI HEPINIZIN BASINA BAYRAMDA CITTIR GIBI GEZECEZ
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5