Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sexyciğim bir sorum olacaktı kullandığın baskül ne marka ve digitalmi mekanikmi tartılarla ciddi sorun yaşıyorumda??
selam kızlar! ben bir şey soracagım,aranızda bu diyet ile birlikte spor yapanlar var mı? varsa etkisini gördükleri spor hangisi?
ben jogging,kürek çekme ve twist yapıyordum daha önce ama o zamanlar zaten formdaydım formumu korumak için yapıyordum şimdi yag yakma konusunda işe yararlar mı bilmiyorum,iki gündür bir saatlik tempolu yürüyüş yapıyorum fazla abartmadan,yoruyor bayagı ^^
bi de sexybebekciim sana ayrıyetten soruyorum,spor yapıyor musun diyete başladıgından beri,daha büyük etkisi oluyor mu? öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
hepinize merhabalar arkadaşlarrr.... sexybebekcim canım hayatım çok çok ama çok teşekkür ederim sana herkesin böyle sonuçlar aldığı bi diyeti yazdığın için. bende bugun başladım boyum 1.74 kilom 64 hedefim 56... umarım bende başarırımmmm ama spor yapamıyorum sizin kadar verebilirmiyim yinede sporsuz bu kiloları veren var mıııı ????
burcuuuuuuuuuuuuu burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hepinize merhabalar arkadaşlarrr.... sexybebekcim canım hayatım çok çok ama çok teşekkür ederim sana herkesin böyle sonuçlar aldığı bi diyeti yazdığın için. bende bugun başladım boyum 1.74 kilom 64 hedefim 56... umarım bende başarırımmmm ama spor yapamıyorum sizin kadar verebilirmiyim yinede sporsuz bu kiloları veren var mıııı ????
offffffffff anam sabah 9 dan beri okuyorum arad sadece lavaboya kalktım yeni bitti:))))) cuma gününden beri okumuyodum bayağı birikmiş:) sexyciğim, sılacığım ,burcucuğum ,ardacığım ve akrepciğim çok öpüyorum sizi ve de çok seviyorum hiç yazmasamda toppik açıldığından beri sessiz sahiplerindenim:) sexyciğim yurtdışında yaşayan bir insan olarak bu kadar özüne yakın olman beni çok şaşırttı ve acayip bir konuşma yeteneğin var tatlım bayılıyorum sana çok şekersin...inş bende sana takılıcam nasip olursa bu hafta...çok öpüyorum şekerler ALLAHA emanetsiniz..
ama sexybebek benm soruma cevap vermemişsin yaaa :) sporsuz olmazmı ki veremezmiyim o kadar:kedi:
sexybebeğim kuşum bal böcüğüm tatlım azmine hayran kalıyorum
kimbilir bugün milletin ağzı nasıl açık kaldı
bende senin yolundan ilerliyorum
bakalım bayrama inş zayıflıyacam herkeşin ağzını açık bırakacam
sen çok şekersin tatlım benim
canim 12 gun falan oluyor spor yapali crosstrainer ve gunde 6/8 kadar 30 daka disarda kopegmi cikariyorum cok az ama sik cikiyorum disariya ve sabah da 70 daka crosstrainer yapiyorum kalkarkalmaz ve evet cok desiklik var karnim gitti popum siklasti fistik oldum desem :kedi:kaydirigubbakcemile3
ben gecen hafta sali günü basladiydim bu diäte ilk 3 günde 2,2 vermistim ama simdi oruc tutali verdigim kiloyu geri aldim bi gram vermemisim.oda aynisi gibi uyguluyorum bende anlamadim gitti