Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexyciğim bir sorum olacaktı kullandığın baskül ne marka ve digitalmi mekanikmi tartılarla ciddi sorun yaşıyorumda??

kizlar benimde bugun ikinci gunum ilk gunu kucuk kacamakla atlattim maalesef:KK43: ama bugun daha azimliyim feleket sis durumdayim niyeyse her zaman duzenli olan reglim bu ay gecikti insallah dusundugum sey yoktur cunku once bu kilolari vermem lazim bu arada ben iki cesit elma almistim ikiside yesil ama biri normal eksi de degil tatlida degil digeri ise baya eksi onu yemek istemiyorum acaba normal yesilden yesem yine kilo verebilirmiyim?

selam arkadaşlar.bende geçen cuma bu diyete başladım.yalnız ben hazır yeşilçay içebiliyorum demlemeyi içemiyorum inşallah bi sorun olmaz.bugün 5.günümdeyim ve hafiflemiş hissediyorum kendimi inşallah cumaya kadar kilo verebilirim.geçen cuma tartıldığımda 80kg gelmiştim şok yaşadım:KK43:bayrama kadar ne kadar kilo versem kardır.

sizlere çok teşekkürler :enbuyukkk:

selam kızlar! ben bir şey soracagım,aranızda bu diyet ile birlikte spor yapanlar var mı? varsa etkisini gördükleri spor hangisi?
ben jogging,kürek çekme ve twist yapıyordum daha önce ama o zamanlar zaten formdaydım formumu korumak için yapıyordum :KK70: şimdi yag yakma konusunda işe yararlar mı bilmiyorum,iki gündür bir saatlik tempolu yürüyüş yapıyorum fazla abartmadan,yoruyor bayagı ^^
bi de sexybebekciim sana ayrıyetten soruyorum,spor yapıyor musun diyete başladıgından beri,daha büyük etkisi oluyor mu? öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

sexyciğim bir sorum olacaktı kullandığın baskül ne marka ve digitalmi mekanikmi tartılarla ciddi sorun yaşıyorumda??

canim benimki samsung ml 40 euroya almistim gecen ay bilmiyorum turkiyede varmi ama cok iy ortalama 80 ytl ve digitaal 100 gr bile olcuyor ben cok mutluyum neysen onu gosteriyor taviye ederim 3 senede garantiesi var opuyorumnanaktan

selam kızlar! ben bir şey soracagım,aranızda bu diyet ile birlikte spor yapanlar var mı? varsa etkisini gördükleri spor hangisi?
ben jogging,kürek çekme ve twist yapıyordum daha önce ama o zamanlar zaten formdaydım formumu korumak için yapıyordum :KK70: şimdi yag yakma konusunda işe yararlar mı bilmiyorum,iki gündür bir saatlik tempolu yürüyüş yapıyorum fazla abartmadan,yoruyor bayagı ^^
bi de sexybebekciim sana ayrıyetten soruyorum,spor yapıyor musun diyete başladıgından beri,daha büyük etkisi oluyor mu? öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

canim 12 gun falan oluyor spor yapali crosstrainer ve gunde 6/8 kadar 30 daka disarda kopegmi cikariyorum cok az ama sik cikiyorum disariya ve sabah da 70 daka crosstrainer yapiyorum kalkarkalmaz ve evet cok desiklik var karnim gitti popum siklasti fistik oldum desem :kedi:kaydirigubbakcemile3

hepinize merhabalar arkadaşlarrr.... sexybebekcim canım hayatım çok çok ama çok teşekkür ederim sana herkesin böyle sonuçlar aldığı bi diyeti yazdığın için. bende bugun başladım boyum 1.74 kilom 64 hedefim 56... :eek: umarım bende başarırımmmm ama spor yapamıyorum sizin kadar verebilirmiyim yinede sporsuz bu kiloları veren var mıııı ????

hepinize merhabalar arkadaşlarrr.... sexybebekcim canım hayatım çok çok ama çok teşekkür ederim sana herkesin böyle sonuçlar aldığı bi diyeti yazdığın için. bende bugun başladım boyum 1.74 kilom 64 hedefim 56... :eek: umarım bende başarırımmmm ama spor yapamıyorum sizin kadar verebilirmiyim yinede sporsuz bu kiloları veren var mıııı ????

EKLEDIM CANIM NOT KIZLAR HAFTIYA LISTEYI SILIYORUM VE YENI YAPACAM CUNKU OKADAR INSAN VAR LISTEDE YARISI YAZIYOR BOYLE OLMAZ

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 66 hedef 58 (7 gunde 5,6 kg verdi)(7gunde -5,4kilo verdi)
akrep33 67 55.6 (7gunde -8,4 kg verdi )
kraliche 63 57,8- 49(11 günde -3,8 kg verdi)(7gunde -1,5kilo verdi)
hickes 63,6 61,8 53 (5gunde -1,8 verdi)
pelince 66 64,7 56(2 günde -1,3kg verdi)
sila55 93 83 60 ( 7gunde -5 kilo verdi)(7 gunde - 5 kilo verdi)
twilight11 66 64 53 ( 5gun -2 kg verdi)
aysee1905 96,2 90,8 58(7 günde -5,4 kg verdi)
arda-alya 75 71 55( 6 günde -4 kg verdi)
dkeser 107 -104,5- 70( 4 gunde - 2,5 kg verdi)
adml 72,3-68,8- 60(9 günde -3,5 kg verdi)
dumaniach 63,4 62,2 57 (3gunde -1,2kg verdi)
melissail 67 ? 60 (-700gr verdi :) )( 5 gunde - 1,7kilo verdi)
galatasarayli 95 94 65 (1gunde -1 kg verdi )
minni 73 72,3 53 ( 3gunde -700gr verdi)
saziye19 75 73 65 ( ? Gunde -2kilo verdi)
bakela 75 71,6 58 ( ? Gunde - 3,4 kilo verdi )
burcum24 96 94 ? ( ? Gunde - 2kilo verdi)
begumgul 77 75 60 (5 gunde - 2kilo verdi)
misis 77 74 ? ( ? Gunde - 3 kilo verdi)
gulhatun 92,2 89,9 57 (3gunde - 2,3kg verdi)
liva 85 76 55 ( 11 gunde - 9kilo verdi)
¤ december ¤ 60 59 48 (? Gunde -1 kilo verdi)

ikinci takim bu hafta cezali cumaya kadar (5/6 kg gidecek ona gore )

emelyucel 62 ? ?
.z.e.y.n.o. 73,2 71,4 60
agliycamama 75 ? 60
shopaholic 77 73,5 55
helinaa72 81,8 81 68
tuana2008 63 ? 52
naselaslan 80 ? 65
yarem 61 ? 57
missdance 58 ? 55
Hamis 61 59,6 50 ( ? gunde -1,4 kilo verdi)
nurnida 78 ? 58
suzi19 74 ? 60
leloss ? ? ?
Mektupp 77,5 ? ?
Elit28 61,2 ? 50
canxkiz44 ? ? ?
mel.gen ? ? ?
bahar82 62 ? 56
bayyz 79 ? ?
angel_34 60 ? ?
barayb 64 ? 56

veririsin canim ila spor sart degil ama daha cok hariketli ol derim mumkunse hem daha iy olur opuyorumnanaktan

offffffffff anam sabah 9 dan beri okuyorum arad sadece lavaboya kalktım yeni bitti:))))) cuma gününden beri okumuyodum bayağı birikmiş:) sexyciğim, sılacığım ,burcucuğum ,ardacığım ve akrepciğim çok öpüyorum sizi ve de çok seviyorum hiç yazmasamda toppik açıldığından beri sessiz sahiplerindenim:) sexyciğim yurtdışında yaşayan bir insan olarak bu kadar özüne yakın olman beni çok şaşırttı ve acayip bir konuşma yeteneğin var tatlım bayılıyorum sana çok şekersin...inş bende sana takılıcam nasip olursa bu hafta...çok öpüyorum şekerler ALLAHA emanetsiniz..

canım ya sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle öncelikle kendi adıma çok teşekkür ederim.senide aramızda görmekten çok sevindim canımcım

sexybebeğim kuşum bal böcüğüm tatlım azmine hayran kalıyorum
kimbilir bugün milletin ağzı nasıl açık kaldı
bende senin yolundan ilerliyorum
bakalım bayrama inş zayıflıyacam herkeşin ağzını açık bırakacam
sen çok şekersin tatlım benim

sexybebeğim kuşum bal böcüğüm tatlım azmine hayran kalıyorum
kimbilir bugün milletin ağzı nasıl açık kaldı
bende senin yolundan ilerliyorum
bakalım bayrama inş zayıflıyacam herkeşin ağzını açık bırakacam
sen çok şekersin tatlım benim

sagol bebis cok sagol insan isterse hersey yapabilir kaydirigubbakcemile5:nazar:

evet tatlım benim
inan seni zayıflaman bende acayip azim yaptı sexycim
walla ya zayıflıyacam canikom ya cayıflıyacam

canim 12 gun falan oluyor spor yapali crosstrainer ve gunde 6/8 kadar 30 daka disarda kopegmi cikariyorum cok az ama sik cikiyorum disariya ve sabah da 70 daka crosstrainer yapiyorum kalkarkalmaz ve evet cok desiklik var karnim gitti popum siklasti fistik oldum desem :kedi:kaydirigubbakcemile3

maşallah şekerim yaa harikasın! cross trainer o kadar işe yarıyor mu canım? bende var tüm bedeni çalıştırdıgını duyup almıştım ama ben mi kullanamadım iyi bilmiyorum pek işime yaramadı,garaja kaldırdım.
tam olarak nasıl uyguluyorsun sen? valla ben koşu bandımı salona taşıdım sık sık onda çalışıyorum ama çok yoruyor eger cross trainer daha çok işime yarayacaksa onu çıkarayım opuyorumnanaktan

ben gecen hafta sali günü basladiydim bu diäte ilk 3 günde 2,2 vermistim ama simdi oruc tutali verdigim kiloyu geri aldim bi gram vermemisim.oda aynisi gibi uyguluyorum bende anlamadim gitti

Bende az da olsa almışım :gitme: 700 gram.... Eminim çok güzel kilo verdiriyor bu diyet ama belkide oruçla birlikte olmuyor mu acaba..... :çok üzgünüm:
Bilemiyorum...

X