canım aynı şekil bizdede oluyor bugünlerde..
kkda sorun var sanırım:sinifsinif:
canım benim bizde seni çok seviuyoruz ve özlüyoruz..
oooooo bak diyette güzel gidiyormuş hadi bakalım cuma güzel sonuçlar bekliyoruz..Şeniz
İyi diyelim iyi olalım canım ben biraz sıkıntılıyım bugünlerde bacağım yandı ama iyi şimdi çok şükür su toplamadı rengi boz oldu ama acı sadece dokununca var çok şükür.Sen nasılsın diyetin nasıl gidiyor.Cumaya iyi bişeyler duyacağız eminimpelinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebağımmmmmmmmmmmmmmm
çiçeammmmmmmmmmm
dadlum benim neler yapıyorsun anacım
diyet nasıl gidiyo
oruçmusun kuşum benim
bu arada ben uzun zamandır kk yazamadım bi sorun oldu sayfa donuyordu.çok geçmiş olsun bebağımm
umarım şimdi bacığın iyidir kuşum
kizlar sabahtan beri deli oldum su egzersiz proramini indirdim ama maalesef ki yanlis yere indirmisim( acilmiyor bilen biri lutfen bana dogrusunu anlatirmi benim ki turkce degil yurt disindayim ama ingilizcem iyi olmadigi icin bilmiyorum nereye indirecegimi yardim lutfennnnnnnnn
slm herkese,nasilsiniz arkadaslar ben hic iyi degilim tartildim 2 kilo fazla gösterdi moralim cok bozuldu ya bütün keyfim kacti dediginiz gibi uyguluyorum bende niye simd aksi tesir yapiyor ramazanlikla bi alakasi varmi acaba?
tsk burcum verdiğin bilgiler için.bu akşam bende başlıyorum.hadi hayırlısı bakalım.
benimle aynı problemi yaşayıp ta bu kadar neşeli insanların problemi keyifle hallettiklerini görmek beni çok sevindirdi benim 7 kilo fazlalığım var beni de alın aranıza bu moralle ben de kurtulmak istiyorum şu kabustan lütfennn yardımcı olun
arda alya bebeğimm can kuşum bülübülü kuşumm kıs seni çok sevdim be haaaaaaaa
anam benim nede dadlusun sen öyle
appelim sana diyetine devam yuppi verecez şekerim verecezzz bu kiloları