Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

pelinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebağımmmmmmmmmmmmmmm
çiçeammmmmmmmmmm
dadlum benim neler yapıyorsun anacım
diyet nasıl gidiyo
oruçmusun kuşum benim
bu arada ben uzun zamandır kk yazamadım bi sorun oldu sayfa donuyordu.çok geçmiş olsun bebağımm
umarım şimdi bacığın iyidir kuşum

canikom benim inş bu cuma ii bi sonuç alırım.inş herkes emenin karşılığını alır.bu arda sende çok azimlisin bebeğim benim.hadi bakalım ii bi sonuç bekliyorum cumaya senden de.bu arada eltinede helal olsun.ohh walla yakında herkes manken gibi olcak canım benim mucukka

İyi diyelim iyi olalım canım ben biraz sıkıntılıyım bugünlerde bacağım yandı ama iyi şimdi çok şükür su toplamadı rengi boz oldu ama acı sadece dokununca var çok şükür.Sen nasılsın diyetin nasıl gidiyor.Cumaya iyi bişeyler duyacağız eminim

canımın içi bacağına bal sür çünkü bal leke kalmasını önlüyoo.annemin geç kızken yüzü buharda yanmış.bol bol bal sürmüş.inan yandığını söylemese hayatta bilemezdik.çünkü hiç lekesi yokk.tamam mı dadlum

benimle aynı problemi yaşayıp ta bu kadar neşeli insanların problemi keyifle hallettiklerini görmek beni çok sevindirdi benim 7 kilo fazlalığım var beni de alın aranıza bu moralle ben de kurtulmak istiyorum şu kabustan lütfennn yardımcı olun

bir de tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak verdiğiniz kiloları geri aldınız mı yani ben istediğim kiloya ulaştıktan sonra normal diyete dönsem geri alır mıyım ramazandan sonra başlıycam inş. desteğinizle

slm herkese,nasilsiniz arkadaslar ben hic iyi degilim tartildim 2 kilo fazla gösterdi moralim cok bozuldu ya bütün keyfim kacti dediginiz gibi uyguluyorum bende niye simd aksi tesir yapiyor ramazanlikla bi alakasi varmi acaba?

Merhaba, indirirken SABİT DİSKE KAYDET 'i tıklayacaksın her defasında.. Bende ilk başta yanlış indirmiştim ama sonra bu şekilde yapmamı söyledi eşim ve masa üstüne indi hepsi.. Ben linkleri verdiğim sayfanın bir sonraki sayfasında olacak indirme şeklini ve birleştirmeyi açıklamıştım..

slm herkese,nasilsiniz arkadaslar ben hic iyi degilim tartildim 2 kilo fazla gösterdi moralim cok bozuldu ya bütün keyfim kacti dediginiz gibi uyguluyorum bende niye simd aksi tesir yapiyor ramazanlikla bi alakasi varmi acaba?

canxkız bende oruç tutuyorum diyete dün başladım bende senin gibi oruç ile ters tepki yapmasından korkuyorum anladığıma göre bu diyet ilk defa oruç ile yapılıyor sen kaç gün yaptın ve nasıl uyguladın anlatır mısın karşılaştırmak istiyorum çünkü pazar gününe kadar tartılmayacağıma söz verdim o gün şok olmak istemiyorum

merhaba arkadaslar .. ben bu topigi yeni goruyorum. Kisa zaman icerisinde okadar cok sey yazilmiski hepsini okumak imkansiz. Ordan burdan biseyler okudum.
Benim merak ettigim ramazanda nasil yapiliyor. Neler yememiz gerekiyor neler yasak ve ne sekilde.
Sonuclar nasil tabi bunuda merak ediyorum zemuszemus

bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim..

ben gecen hafta sali günü basladiydim bu diäte ilk 3 günde 2,2 vermistim ama simdi oruc tutali verdigim kiloyu geri aldim bi gram vermemisim.oda aynisi gibi uyguluyorum bende anlamadim gitti

herkese selamlar bende yeni üye oldum ama sizi uzun zamandır takip ediyorum en kısa zamanda başlıycam bende tavsiyeleriniz için herkese teşekkürler

´slm napiniz kizlar sabahdan beri elma diyetindeyim ama oglusla ugrasmakdan tek kelime yazamadm

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramizaaa ins sizlerde isdediginiz ideal kilonuza inersinizz

arda alya bebeğimm can kuşum bülübülü kuşumm kıs seni çok sevdim be haaaaaaaa
anam benim nede dadlusun sen öyle
appelim sana diyetine devam yuppi verecez şekerim verecezzz bu kiloları

tsk burcum verdiğin bilgiler için.bu akşam bende başlıyorum.hadi hayırlısı bakalım.

canım benim nedemek hepimizin amacı kilo vermek hadi bakalım hep beraber verecez inş.bayrama bomba olcaz yavrum bombaaa.herkesin ağzı bi karış açık kalacak tatlım.cuma günü tartı konuşacak şekerim.sen yeterki bol bol elma ye 3lt su iç.4 5 bardak yeşil çayı iç.ok

nedemek dadlum nedemek şikerim gel anam gel kim olursan ol gel.hehehehe hoşgeldin canım aramıza hadi bakalım 5 er 5 er vereceksin kiloları canım benim.:1hug:

arda alya canım ordamısın sesime gel
ya bak okadar sesleniyorum anacım
nirdesin bak bak gidiyorum haaaa
bak gidersem baka kalırsın ardımdan huhuhu ciciş ordamısın dadlum

arkadaşlar ideal kilomuza ulaştıktan sonra elma diyetini bırakırsak verdiğimiz kiloları alırmıyız acaba? varmı deneyimi bilgisi olan.....

arda alya bebeğimm can kuşum bülübülü kuşumm kıs seni çok sevdim be haaaaaaaa
anam benim nede dadlusun sen öyle
appelim sana diyetine devam yuppi verecez şekerim verecezzz bu kiloları

askito cok özürdilerm gec cvp verdim sana oglanla ugrasdimm
bende seni cok sevdim ianki ve buradaki cogu arkadasimi cok sevdim hepiniz cok iyi ve samimisiniz yaa iyki tanidik birbirimiziikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…