Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexybebişim..sen daha topiğin başında bir söz söylemiştin ve ben osözden çok etkilendim ve gerçek pay çıkardım..

adem ile havva ozaman yemek için tek elma yerlermiş çünkü sadece o varmış..onlar hem zayıflardı ve çok güçlülerdi..

burdan yola çıkarsak bizde tek besinle beslensek ölcezmi yahu..onlar insanda biz neyiz..

sadece tek besin değil zaten artılarda varkii..

valla herkezin kendi özgür düşüncesi bu diyet..

seni seviyom sexybebk iyiki benle paylaştın bak sayende 10 kilo gitti 2haftada..

Son düzenleme:
gecmis olsun hepinizeeee... olur boyle seyler bu fani dunyadaa :))) ardaalya ablacim cocugun nasil

iyiy tatlim suann cok saol canimcimm ilgin icinŞeniz

san diyom ama bnede yapamadım başlayamadım spora..anam bir rahat yokki bana..

gelen giden saolsun..tam işleri bitiriyom..başlıcam spora ev müsait olmuyor..

canım benim sende inşallah reğli olursunda rahatlarsınnn..

haklsin cnm bana gelen giden olmuyo hic fazla tanidigim yok molanlarlada ayda 1 kere falan görsüyoruz o nedenle rahatim hihihi

TAMAM CANIM ANLIYORUM SENI BENIM DE GECMEZDI AMA RAHAT OL ALLAH SUKUR KOTU BIRSEY OLMADIYA VERICEK ZADAKAN VARMIS CANIM :nazar:

BOL BOL SU VE CAYINI IC BEBIS KIYAMAM SANA BEN SEN DE BENIM BEBISIMSIN SANA DA BIRSEY OLMAZSIN RAHAT OL GUZEL DUSUN BEBIS Şeniz

saol askimm ya sevorum seni sen nasil bi meleksin yaaa basimizin taci melegimiz bizimmopuyorumnanaktan

HAHAHA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

KOPTUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM zemuszemus

oy bebişim seni güldürebildimse ne mutlu bana...

intikammmmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüso

ıftarda 1 kase çorba yedim ekmeksiz, üstüne 4 elma, Leslie ile 1 saat yürüyüş, 2 lt su, yeşil çay içtim. Nasılıııımm? sositososito

Bir ara midem kazındı 1 kase daha ekmeksiz çorba içtim o kadar..

KATILDIĞINDA İNAN TAMAMEN GÖRCEN TATLIM..ARTIK BİR AİLE OLDUK

HERGÜNÜMÜZ BİRBİRİMİZİ MERAK ETMEKLE GEÇİYOR..İNAN BEN BURDAKİ HERKESİ ÇOK SEVİYORUM VE ÖZLÜYORUMMŞenizŞeniz

inşallah canımcımopuyorumnanaktandesteğe gerçekten ihtiyacım olduğu bir zamanda rastladım bu sayfayaopuyorumnanaktan

sila55 evet haksizmiyim hadi ademlen havayi gectim ya dunyada nekadar insan var bizim gibi bir elli yagda bir elli baldami hayir degil belki aylar tek besin yiyorlar ama en direncli insanlarda onlar biz hemen grip oluyoruz okadar beslenmekden ya onlar kisin soguk yalin ayak koylerdeki cocuklar onlar bizden saglikli ben hayata hep bunu dusunurum ve bunu dusunen pek insan yok
ben diyete basladanda herzaman yemek yerkene ilk aklima gelen su olurdu suan bunlari hasretlen tadmak isteyen insanlar var biz istedigimiz kadar tabak tabak yiyebiliyoruz ama hep diyrum allahim olmayanlarada ver bu insani insan yapan sey o lokmalari yerkene bile onlar aklima gelir

iste suan da elma yiyorum bunu bulamayanlarda var ama biz kilo kilo yiyoruz ve bol vitamin yeterince et balik bal sucukdu falan yedik bi guzel acisini kim cekiyor suan onlarmi bizmi???

iste hayat bir ders bunu suan daha iy anliyorum yedik de neolduk anacim ancak bize oldu
iste bunlari dusunelim diyorum ozaman bu diyete daha iy baglaniriz ve daha iy gaza geliriz

ay ayyyyyyyyyy
kimleri görüyomm pelinim canımm hoşgeldinŞeniz

bırak geçmişi okuma burdan devam et.sonra okursun canım ayağın nasıl şimdi..
sexyle konuştukta nazaramı geldik ne kız...

dur ben sana nazar boncuğunu takayım dur..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Yetişemiyorum ki uçuşuyo sayfalar selam herkesleri kocamanından öpüyorumŞeniz

[QUOTE=sexybebek;8668101]sila55 evet haksizmiyim hadi ademlen havayi gectim ya dunyada nekadar insan var bizim gibi bir elli yagda bir elli baldami hayir degil belki aylar tek besin yiyorlar ama en direncli insanlarda onlar biz hemen grip oluyoruz okadar beslenmekden ya onlar kisin soguk yalin ayak koylerdeki cocuklar onlar bizden saglikli ben hayata hep bunu dusunurum ve bunu dusunen pek insan yok
ben diyete basladanda herzaman yemek yerkene ilk aklima gelen su olurdu suan bunlari hasretlen tadmak isteyen insanlar var biz istedigimiz kadar tabak tabak yiyebiliyoruz ama hep diyrum allahim olmayanlarada ver bu insani insan yapan sey o lokmalari yerkene bile onlar aklima gelir

iste suan da elma yiyorum bunu bulamayanlarda var ama biz kilo kilo yiyoruz ve bol vitamin yeterince et balik bal sucukdu falan yedik bi guzel acisini kim cekiyor suan onlarmi bizmi???

iste hayat bir ders bunu suan daha iy anliyorum yedik de neolduk anacim ancak bize oldu
iste bunlari dusunelim diyorum ozaman bu diyete daha iy baglaniriz ve daha iy gaza geliriz[/QUOTE]

YAZDIKLARIN HEPSİ DOĞRU CANIM..

HER SÖZÜNDE HAKLISIN..

DEDİĞİN GİBİ

iste bunlari dusunelim diyorum ozaman bu diyete daha iy baglaniriz ve daha iy gaza geliriz[/QUOTE]

VE ÇOK İYİ GAZA GELCEZ BİTANEMM

selam kızlar,ben az önce tartıldım öylesine ama 700gr daha vermişim bugün :KK70: şimdi biraz kitap okuyup sonra uyuyacagım,hepinize iyi geceler,bol kilo vermeler! öpüyorum ^^ opuyorumnanaktan

kizlar sabahtan beri deli oldum su egzersiz proramini indirdim ama maalesef ki yanlis yere indirmisim:KK43:( acilmiyor bilen biri lutfen bana dogrusunu anlatirmi benim ki turkce degil yurt disindayim ama ingilizcem iyi olmadigi icin bilmiyorum nereye indirecegimi yardim lutfennnnnnnnn

X