Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

verirsin bebegim verisin sen yeterki guven kendine hem bak bir arkadas spor da yapmis bir haftada benden fazla vermis 13 kilo falan vermis 45x2 sabah ve aksam yurumus kendi temposuna gore bak hava guzel bol bol su bol bol elma bol bol yesil cay ve biraz yuru cuma gunu boma rakamlar olacak 70 icinde kesin olursun bebis opuyorumnanaktan

ay ne güzel söylüyorsun ya alkisalkisalkis
sizlerinde desteği ile verecem inşallah
seni örnek aldım kendime
senin şimdiki kilona inmek için neler vermem ahh ahhmafoldumben

yürüyüm bende o saman
koşu bandım var :) dekor olarak onu açayım kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel söylüyorsun ya alkisalkisalkis
sizlerinde desteği ile verecem inşallah
seni örnek aldım kendime
senin şimdiki kilona inmek için neler vermem ahh ahhmafoldumben

yürüyüm bende o saman
koşu bandım var :) dekor olarak onu açayım kaydirigubbakcemile3

canim neguzel cik ustune muziek de ac yavas yavas yuru :1hug:

kızlar ben iftarda normal yemştm sahurda az yedm 2 elma yedm (dün iftardan sona başlamaya karar verdiiğm için böle oldu) 1 bardak yeşil çay içtm sabah 500 gr gitmşti tam gaz ramazan menüsüne geçiyorm bugn kaçamak yok inş bayram sonuna 6 7 kilo verebilirm :/

45 dk salesunun verdıgı dvd dekı egzersızı yaptım herkesee tavsıyee derım superr terletıyooo sırılsıklam oldum...dus alıp rahatladım annem yemek yaptı ama bozmıcamm sozz verdımmm hem 45 dk bosunamıı yapmıs olim yiyiptee yemicemmmopuyorumnanaktan herseyy superr olcakkkk hepmızz tığ olcazz tığkaydirigubbakcemile5

SELAM KIZLAR..
bugün anca girebiliyorum nete.sabahtan buyana misafirim vardı.halamlar uğradı sonra komşum geldi.
bu saat oldu nasılsınız.canlarım diyetimiz nasıl gidiyor.oruç tutanlar sizler nasılsınız hava sıcak,bu sene ramazan pek bir zorlu geçiyor..allah kolaylık versin .

pelincim canım benim geçmiş olsun şimdi nasılsın..

arda alya bebişimizin durumu şimdii nasıl.geçmişi okuyamadım inşallah bişeyi yoktur.

SELAM KIZLAR..
bugün anca girebiliyorum nete.sabahtan buyana misafirim vardı.halamlar uğradı sonra komşum geldi.
bu saat oldu nasılsınız.canlarım diyetimiz nasıl gidiyor.oruç tutanlar sizler nasılsınız hava sıcak,bu sene ramazan pek bir zorlu geçiyor..allah kolaylık versin .

pelincim canım benim geçmiş olsun şimdi nasılsın..

arda alya bebişimizin durumu şimdii nasıl.geçmişi okuyamadım inşallah bişeyi yoktur.

canımmm hoşgeldin opuyorumnanaktan
ben oruç tutuyorum çok zorlanmıyorum günde 1 saat yürüyüşümüde yapıyorum iftardan sora 1 saat egzersizimide, acıkmıyorum ama çokk susuyrum ya... senin nasıl gidiyo canım?

sıla benım dıyett super gıdioooo suana kdrr tek kacamak yapmadımopuyorumnanaktan

aferin kızŞenizŞenizmaşallah :nazar:gün geçtikçe daha çok alışçan bu diyete

hiç canın bişey istemicek yasaklı olanlardanyerimsenibenve kilocuklar gidecek

zafer senin olcak tatlım:hooray::hooray::hooray:

canımmm hoşgeldin opuyorumnanaktan
ben oruç tutuyorum çok zorlanmıyorum günde 1 saat yürüyüşümüde yapıyorum iftardan sora 1 saat egzersizimide, acıkmıyorum ama çokk susuyrum ya... senin nasıl gidiyo canım?

hoşbulduk tatlımŞeniz
bende tutuyorum oruç.sanırım elma diyetinde alıştı midemiz tokluğa .bende inan hiç acıkmıyorum,,işte susama hariç tabi..
ooo maşallah tatlıma.yürüyüş ve egzersizler süpersin kız:lepi::lepi:desene bu hafta senden güzel sonuçlar gelcek.
ben ancak akşam spor yapabilcem bugün bişey yapamadım daha..:1rolleyes:

aferin kızŞenizŞenizmaşallah :nazar:gün geçtikçe daha çok alışçan bu diyete

hiç canın bişey istemicek yasaklı olanlardanyerimsenibenve kilocuklar gidecek

zafer senin olcak tatlım:hooray::hooray::hooray:

inşallah yaaa fazlaa deıl zaten en fazlaa 2 haftaaaa yapıcamm kaydirigubbakcemile2 ondan sonraaa ooooooooo suuperrr olcakkk hepımızz ipincee olcazzzzkaydirigubbakcemile2

sexybebk bizim iftar 8de açılıyor.iftar yemegimi yiyorum sonra saat 10 a kadar 2-3 elma yiyom.3te yeşil çay içiyom.sahaurdad 1elma yiyebiliyom ve 1yeşil çay..böyle iyimi kız..sahur kahvaltısınıda yapıyom..

X