Kızlar çay döküldü bacağıma kaynar kaynar çok canım acıyor buzluk var bacağımda çekemiyorum buzluğu
anestol var ama hiç almadı acısını falan inşallah yarına geçer geçmezse sılverdin alırım canım sağ ol.Yarında spora başlıycaktım geçer inşallah
Kızlar çay döküldü bacağıma kaynar kaynar çok canım acıyor buzluk var bacağımda çekemiyorum buzluğu
sexyablacim sen nerde yasiyodun daha once sormustm ama goremedim cevabi sanirimm
Lindsey o motivasyonsuzluk ve kandırmaca benide 2 haftadır yaklaşık oyalıyor ama bugün sıfırdan bşr başlangıç yapıyorum ve arkadaşlar ne yapıyorsa aynen yapıcam senin kilonda bana yakın sayılır bizim 2 3 haftalık bir gayretle istediğimiz kiloya ulaşmamız mümkün o yüzden budan itibaren sıfır kaçamak ve kendi mantığımıza uydurarak hareket etmek yerine sexy ve sılayı takip etmemiz gerek bi çok arkadaş iyi kilo veriyor aslında.Ben bugün sporumada başlıyorum diyettede ne deniyorsa uygulamaya başlıyorum 2 hafta önce 66 kilo bir arkadaş bir haftada 8,5 kilo verdi ama sıfır kaçamakla:))
İyiyim şimdi en azından buzsuz geziyorum bunada şükür sağol sexsiciğimcanim bu degil yogurt koy bol bol sur oyle dursun hic birsey hisetmezsin ve izide olmaz yiyenimde oldu gecen sene ketel dustu ve hemen yogurt surduk bol bol hic birseyi kalmadi agrisini da aliyor cok gecmis olsun :teselli:
merhaba arkadaşlar
ramazan başlayalı ben diyeti uygulayamıyorumçok canım sıkıldı buna
çorba ve salata yiyorum bol su iciyorum ama elmayı canım istemiyor sahurda 1-2 tane anca yiyebiliyorum . az yememe ragmen sanırım kiloda aldım off offf
yarn sabah yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
Bende pek hareketli değilim sayfa 238 de bir arkadaş yürüme videoları linki verdi onları indirdim evde koşu bandı ve twissshape var ortaya karışık bişeyler yapıcam artıkO zaman bugun bizim icin bi donum noktasi olsun vee biz de kilolarimizdan kurtulalim hihoyyyt kacamak falan yok bundan sonraa. 66 kiloyla 1 haftada 8,5 kilo vermek mi :bbo: muhtesem bisey.. neden biz de yapamayalim.. canim sen spor olarak ne yapiyorsun ben cok hareketsizimde..
arkadaşlar bu gün kesin başlıyorum artık tartıda 79u da gördümm istemiyorum 70li kiloları 65 olmak istiyorum ekimin ilk haftasına kadarrrrrr