Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sağol ardacım acıyo tabii ama akşam ki gibi değil buzu çekemiyodum canım çok şükür bu halime su toplamadı daha toplamaz dimi pancar gibi kırmızı elim büyüklüğünde :sinifsinif:

pelince geçmişi okudum çok geçmiş olsun ama silverdin gerçekten çok iyi bir kremdir yanık konusunda deneyebilirsin yani yerimseniben

yarabbim ya a . . kizlar bole bisi varmi her gun 1 kg verilirmi bisi diyin kalbim inanmak istiyor beynim sacmalama diyor baskule hata buluyor. . of of of

ayyy ben dun geceee cok kotydummmm yaaa ölüorum sandımmmm .... tuvaltten cıkamadımm ılac ıcmıstım müsil kabızdımmm yemek yemedgım ıcın cıkcak bısedeee yok olmadıgı ıcın bır agrı bır mıdee bulantısı bırr ter anlataamamm oyzdenn gec uyanım 1 e gelıou uyandım somates salatalık yedımm 3 te elmaa saatim:ecrin_bebek:

kizlar oglum yeree düsdüüüüüüü lütefn yardim edin napicam simdii offf

arda alyacim canim malesef bizim burdan yapicak birseyimiz yok gecmis olsun ancak fikir verebiliriz benim bebegimde nerdeyse 8 aylik olucak ve surekli dusuyor bir keresindede kafayi fena carpti sersemledi aglamaktan bayildi biran oldu sandim cok korktum aceleyle dra gosterdim cok sukur birseyi yoktu
senin bebeginde insallah bir seyi yoktur takviminde 6 aylik gosteriyor canim kiyamam cok dikkat gerektiriyor surekli pesinde olucaksin benimki 6 aylikti emeklemeye basladi ve hergun dusup bir yeri morariyorduu tekrar gecmis olsun

burcum nasilsin canim diyet nasil gidiyor
elit gecmis olsun canim ama kendini fazla zorlama dra gitme imkanin varsa en iyi cozumu gosterir sana mushil ilaclari cokta saglikli degil diye biliyorum asiri doz bagirsaklarina zarar verir birde cok yemiyorsan zaten pek vc ye gitmezsinki canim

kizlar oglum yeree düsdüüüüüüü lütefn yardim edin napicam simdii offf
geçmiş olsun tatlım sen çoktan gerekeni yapmışsındır eminim.
Asi maşallah daha ne istiyosun sen takımlarda üyesin dimi istersen cumaya kadar hiç bu konu ile orda yorum yapma kafan karışıyor sanırım.Cumaya 5 kilo ile takımına destek olunca daha iyi anlaşılırsın.
Elit geçmiş olsun.
Seksi selam canım

arkadaşlar yaa 200 gr almısım ben dunden bugune ustelık hem bu yuruyus programını yapıyorum hem de plates hareketlerı hıc mı yemıcemm yaa ay cıldırcam yardım edın lutfen daha baska ne yapmalıyım ıyı guzel kılo verıyordum yaa:KK43:

Kızlar çay döküldü bacağıma kaynar kaynar çok canım acıyor buzluk var bacağımda çekemiyorum buzluğu
pelincim gecmisi yeni okudum gormemisim canim cook gecmis olsun insallah simdi daha iyisindir yanik acisi cok zordur bilirim buzu biraz beklyip koysaydin yada soguk su daha iyi olurdu en azindan yapismazdi
arkadaşlar yaa 200 gr almısım ben dunden bugune ustelık hem bu yuruyus programını yapıyorum hem de plates hareketlerı hıc mı yemıcemm yaa ay cıldırcam yardım edın lutfen daha baska ne yapmalıyım ıyı guzel kılo verıyordum yaa:KK43:

canim belki ramazan dolayisiyla olabilir tum gun yemiyoruz metobolizma yavasliyor kilo verme hizi dusuyor yada siskinlik olabilir sen yine diyetine sporuna devam et

Ya kızlar aynı ekşi elma görüntüsünde etiketindede ekşi elma yazıyor soruyorum ekşi dimi diye ikidir goldenimsi çok hafşf ekşi elma alıyorum içime sinmiyor bidaha alıyorum sinir oldum bu işe ya.Nasıl anlıycam gerçek ekşi hangisi

X