Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Nasıl gaza geldim anlatamam.. Hele hele de sexy'nin fotoğraflarını görünce.. Kaçarı yok yarın başlıyorum!

bende fazla dr ye gdemedimdi ama sukur oranlar guzel ama ben benden geciyorum. . bebegin hayirli olsun canim hamilelikte cok onemliymis troid hormon degerleri. .

bende fazla dr ye gdemedimdi ama sukur oranlar guzel ama ben benden geciyorum. . bebegin hayirli olsun canim hamilelikte cok onemliymis troid hormon degerleri. .

coksaol cnm
ins bu kilolari vericez o rahatsizligimizdanda kurtulcazz

sexycim kiyamam sana yaa off cok üzüldüm yaa simdi nasilsin pkei bebem:teselli:

Nasıl gaza geldim anlatamam.. Hele hele de sexy'nin fotoğraflarını görünce.. Kaçarı yok yarın başlıyorum!

gel cnmm sende hosgeldin ve simdiden kolay gelsin ins sende isdedigin kilona inersin himmm bu arada avtarindaki pastaciklarda cok güzelmisskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse hepinize hayirli geceler. . yarin anya konya adana belli olur dijital tartida ne olajak pakalum . . ins 96 cikarim aynisi cikar yarabbim m m amin amin

selam kizlar ve ablalar :lepi: bugun voleybol oynamak icin disari ciktim en fazla 15 dk oynayabildim kaslarim gerildi cok berbat durumdayim enerjimi karsilamadi sanirim elmalarim CADIARZU artik egzersiz yapicam voleybol oynayamicam bu diyet surecinde

Kızlaar ben elma diyetini oruç sonrasına bırakıcam. Miğdem o kadar küçülmüş ki 1 elmayı geçemedim bu akşam. Kaçamak falan yok ama bende... 2 haftaya yaklaşıcak sanırım diyetteyim ya o sebeple yiyemiyorum ama burada olucam hergün sizleri takip edicem. Oruç bitince bende başlarım hemen zaten.. Zaman çok kısa ve yiyemiyorum.. :1no2:

Hepinizi çok sevdim, istesemde gidemem zaten.. :1hug:

Ama aldığım elmalar bitecek yavaş yavaş yerim yine. Kilomu sizlere her hafta bildiririm..

arda alya kuşum balım böcüğüm ben geldim ama sen gitmişsin bu zamana kadar yazılanları okuyordum.benim burda internet çok zayıff
zaten kaç saattir giremedim sinir oldum.giridğimdede sayfalar açılmıyo bi türlü.yazdıklarınızdan alıntı yapacam ooo on saat bekleki sayfa açıksın.seni melissayı sılayı peliceyi sexymi çokk öpüyorum kimsecikler yok yine şansıma.allah nasip ederse yarından itibaren oruç tutmaya başlıyom.bu arada elmalarımda bitti.sevgili kocacım almayı unutmuş.neyse sahurda salatalıkla idare edecem.artık iftara yerim.hepinize kucak dolu sevgiler.kızlar durmak yok yola devam heeheheheheh.inş bayrama kadar bu 15 kilo veririm.geçen hafta 2 kilo verdim.bakalım bu hafta ne olacak

napıosunuzzzz nasılsınızzz ben yesılcay su mate cayıı sırkelı su ıcyrmm hepsı bır aradaaa sonraa tuvaleteD:kaydirigubbakcemile2

yok cnm buurdayimda oglusun fotolarni dzenliyodm onlara dalmism hehehehekaydirigubbakcemile3

Oruç döneminde bu diyeti uygulamak zor ablacım doğrusunu yapmışsın hayırlısı olsun:sinifsinif:

taamamdr artık bende ramazanda elma diyeti uyglycamm bayram sonrası okulum başlıyo yurtta kalıyorum hazır evdeyken yapaym bari :)) 66 kiloyum şimdi umarm 60 a filan düşebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…