yok canımm amaa gusel bılgı yaaa gece yatmadan 1tanee yesek nolurkiii kalorısıdee yok ohhh:)
sexybebke sorsakmı kii.aslında kaloriside yok amaa.s
arda alya hoşgeldin canım başının ağrısı geçtimii??*?
kacamak yapmamayıı aklımaa soktummm egerr tek lokmaaa yaparsammm kendımıı cezalandırrcammmgüveniyorum kendımeeee
cnm gecdi cok sükür yaa yemek yedimya kendime geldim valaaa ohhhkaydirigubbakcemile3
eferimm kiz sanaa
kizlar cidden ben gece yatmadan 2 saat once elma yiyorum bisi olmaz ins. . bu arada annemin baskul kesin bozuk dun 97 gosterdi bugun tok karin 96 gosterdi. ins dijital de bole gosterir amin amin. . ama imkansiz 3. gunum ve 3 kilo gunde 1 kilo vermek yok ya a olamaz dimi
oruçta ilk gün öyle oluyor.ay kıyamam bide bebiş var zordur..çünkü bendede var halini anlarım..
sonundaaa ipincee olupp milletiçatlatmak varrr herkesı sasırtmak ıostyrmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
Elitcim kacamaktan ziyade ben hipotroid hastasiyim yani kilo vermem ole kolay olmuyor sasirdim. . Yarin kendi evim de anlarim artik ama umitsisim bu paskul yalan soyluyor
Ardacim yavas calisani var bende sendki ile aynisi sakin ihmal etme kontrolleri vucudun en onemli parcsi troid bezleri. . zati bu kilolarda onlarin eseri