Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

fıstıkım sen bize lazımsın dikkat et kendine..ŞenizŞeniz[/QUOTE]

saol cnmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

kacamak yapmamayıı aklımaa soktummm egerr tek lokmaaa yaparsammm kendımıı cezalandırrcammm :kızgın: güveniyorum kendımeeee

kizlar cidden ben gece yatmadan 2 saat once elma yiyorum bisi olmaz ins. . bu arada annemin baskul kesin bozuk dun 97 gosterdi bugun tok karin 96 gosterdi. ins dijital de bole gosterir amin amin. . ama imkansiz 3. gunum ve 3 kilo gunde 1 kilo vermek yok ya a olamaz dimi

kizlar cidden ben gece yatmadan 2 saat once elma yiyorum bisi olmaz ins. . bu arada annemin baskul kesin bozuk dun 97 gosterdi bugun tok karin 96 gosterdi. ins dijital de bole gosterir amin amin. . ama imkansiz 3. gunum ve 3 kilo gunde 1 kilo vermek yok ya a olamaz dimi

kacamak yapmadıysan neden olmasınnn 3 gunde 3 kılo bıle gderr

Elitcim kacamaktan ziyade ben hipotroid hastasiyim yani kilo vermem ole kolay olmuyor sasirdim. . Yarin kendi evim de anlarim artik ama umitsisim bu paskul yalan soyluyor:KK43:

oruçta ilk gün öyle oluyor.ay kıyamam bide bebiş var zordur..çünkü bendede var halini anlarım..

eet cnm cok zordu valla allh kabul etsin ginede
aa senindemi var bebisin kac aylik ve adi ne??

sonundaaa ipincee olupp milletiçatlatmak varrr herkesı sasırtmak ıostyrmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

eet cnm ins zaten senin fazla kilon yokk takma kafana verirsin önce azimm

ben bugun iftarda biraz pide,1 biber dolması,3 köfte yedim.tabi bundan önce 1 elmamı yedim.acayip şiş hissediyorum.farkettim artık midem küçülmüş kesinlikle. yemicektim ama evdekiler saolsun kızıyolar yemeyince.tmm ama bu akşam ilk ve son dedim. bundan sonra elma ve suyla dewam ederim. ama ben 1 tane yesem yetiyo bana yaa.fazla yiyemiyorum elmayı bile.nasıl olcak bu :KK43: nyse artık zorla yerim bi kaç tane

Elitcim kacamaktan ziyade ben hipotroid hastasiyim yani kilo vermem ole kolay olmuyor sasirdim. . Yarin kendi evim de anlarim artik ama umitsisim bu paskul yalan soyluyor:KK43:

cnm hiotrodi az calisanmi yoksa cok calisanmii oluyodu bendede varda guatr benimnki cok az calisiyoo ve yasima göre cok buyukmus bakalim 31 inde randevu var 1 senedir gidememisdm kontrole ne olacakk

Ardacim yavas calisani var bende sendki ile aynisi sakin ihmal etme kontrolleri vucudun en onemli parcsi troid bezleri. . zati bu kilolarda onlarin eseri

Ardacim yavas calisani var bende sendki ile aynisi sakin ihmal etme kontrolleri vucudun en onemli parcsi troid bezleri. . zati bu kilolarda onlarin eseri

evet cnm haklsin bu 1 sene gidemedm hamilek di ev tasimaydi derken omadi zaten hamileligimde cok sorunlu gecdi hep hastanlerdeydm ,hastanede yatdim cikdm derken gidemedm isde bi türlü bu ayin 31 inde randevum var bakalim ne olacak son durumm:ecrin_bebek:

kizlar ancak geldim valla iftarda biraz yedim gozum falan karardi uzandim biraz ilac aldim tansiyonum dustu ama suan iyim sila canim yatmadan once yari elma yesek daha iy olur

X