Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexy cim avatr fotosu koymak isdiyosun heralde cnm hani burada yazisken görünsün diye dimi
acaba cok mu büyük geliyoda koyamiyon yoksa profil fotosumu yatnda burada görünmüyo bide avatar fotosu olarak dene bakalim ne olcak sekercigimm

oldu bebisim merci canim elma ve tarti 0 kilooooooooookaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

:
çıkmış yavrim çıkmışşşşş

bende bak yeni foto koydum..

sexy kız yavrim sen daha açmadın dimi orucu..biz 8 de açtık

canim daha 1 saat var nerdeyse ama dayanilcak gibi degil :1no2:

yarinden sonra normal diyet yapacamallah nasip ederse subata tutacam orucumu :sinifsinif:

öleee motıvee oldumkııı giyindim suslendım dısarı cıktımmm vıtrınleree baktımm 2 haftaa sonraaa zayıflıyıpp 29 beden pantolonuu gycemm ustuneedeee dar bısey alcam ohhhhhh dedım kendı kendımeeee ewe geldımm annem borek yapmısss borege senı yemıcemm ben zayıflıcam dedımmm sonraa aldım onumeee yesılcayıı mate yapragı cayını vee bir surahi suyuu sımdııı onlarıı ıccem sıra sıraaakaydirigubbakcemile5

öleee motıvee oldumkııı giyindim suslendım dısarı cıktımmm vıtrınleree baktımm 2 haftaa sonraaa zayıflıyıpp 29 beden pantolonuu gycemm ustuneedeee dar bısey alcam ohhhhhh dedım kendı kendımeeee ewe geldımm annem borek yapmısss borege senı yemıcemm ben zayıflıcam dedımmm sonraa aldım onumeee yesılcayıı mate yapragı cayını vee bir surahi suyuu sımdııı onlarıı ıccem sıra sıraaakaydirigubbakcemile5

AFERIM CANIMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sexy bebek ben yesıl elmaa bulamadım kırmızı aldım amaaa cok tatlı deıl ekşimsii ...oolmazmı acabaa hee yoksa yesıl elmaa arastırimmi?

Kalorisi belli olan Elma diyetinde temel unsur yatmadan önce yenilen elmanın , kişi uyuduktan sonra sindirimi hızlandırıp spor yapmadan sadece yattığı yerden kilo vermesidir.
canım yatmadan öncede yesekmi bir taneee....

kızlar ben geldim demin girmeye çalıştım..
site erorr veriyordu

iftarda neler ydeim yazayım.kızlar hepimiz yazalımda motive olalım yahu..

önce 3su bardağı su

1kase mercimek çorbası ve karışık salata,1dilim .k.ekmek

iftardan buyanada 3elma yedim zorla,3tanede yeşil çay içtim,su 2.5litre oldu.şişitim sormayın saat 10da elma yeme işim biter benim.12de yatarım saat 4de kalkar 2elma 2yeşil çay içerim ve kahvaltı..benden böle şekerler..

Son düzenleme:
kızlar ben geldim demin girmeye çalıştım..
site erorr veriyordu

iftarda neler ydeim yazayım.kızlar hepimiz yazalımda motive olalım yahu..

önce 3su bardağı su

1kase mercimek çorbası ve karışık salata,1dilim .k.ekmek

iftardan buyanada 3elma yedim zorla,3tanede yeşil çay içtim,su 2.5litre oldu.şişitim sormayınsaat 10 elma yeme işim biter benim.12de yatarım saat 4de kalkar 2elma 2yeşil çay içerim ve kahvaltı..benden böle şekerler..

10 elmayı nasıl yıcen yahuuu ama yeeee cumaya kadar verıcezz 6 kıloooo:eek:

Kalorisi belli olan Elma diyetinde temel unsur yatmadan önce yenilen elmanın , kişi uyuduktan sonra sindirimi hızlandırıp spor yapmadan sadece yattığı yerden kilo vermesidir.
canım yatmadan öncede yesekmi bir taneee....

şeker bu bilgiyi nerden buldun...

:

canim daha 1 saat var nerdeyse ama dayanilcak gibi degil :1no2:

yarinden sonra normal diyet yapacamallah nasip ederse subata tutacam orucumu :sinifsinif:

tabi canım zor oluyorsa senin için şubatta tutarsın..

saol tatlim iyi sayilirim basim falan catliyoo ama olsun orucu acdikdan sonra bi agri kesici alirim gecerrr

ee sen napiyosn cnm nasil gidiyo diyet
hee buarada ben kacirmisim ya sen kac gündür yapiyosun bide kac yasindaydn merak dan sordm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

fıstıkım sen bize lazımsın dikkat et kendine..ŞenizŞeniz

evet ilk gunumu hic kacamak yapmadan bitirdim.sabah kahvaltıyı yaptım 4 tane elma yedim 3 bardak yesil cay ictim ve 3 lt su ictim.hep boyle gidicem istedigim kiloya bir geliyim de rahat edicem su agırlıgı ustumden atmak istiyorum artık.pişman olmak istemiyorum artık yediklerim yuzunden oh iyiki yemedim demek cok daha rahatlatıcı ve saglıklı bugun benim gunum olsun son baslangıcım olsun bugun bir daha bozmayacagım diyeti söz söz söz kendime söz veriyorum sizler de sahitsiniz bir gun burda sizlere istedigim kiloya ulaştım kızlar demek istiyorum ve o gun yakın bir zaman da olucak biliyorum o mutlulugu tatmak icin basladım bu diyete ve vazgecmiycem hepinize tesekkurler

aynen canımm söz söz sözzz bende kendımee yemın ettım ohh bee ymeedım demek cok gusell bı duygu yedıkten sonraa opfff yemeseydım demekten iyi :) vee sözümüzü tutcazz cumaa günü 6 kılo gtmıss olcak...sen kac kılosunn ...kac olmak ıstysn CADIARZU

evet ilk gunumu hic kacamak yapmadan bitirdim.sabah kahvaltıyı yaptım 4 tane elma yedim 3 bardak yesil cay ictim ve 3 lt su ictim.hep boyle gidicem istedigim kiloya bir geliyim de rahat edicem su agırlıgı ustumden atmak istiyorum artık.pişman olmak istemiyorum artık yediklerim yuzunden oh iyiki yemedim demek cok daha rahatlatıcı ve saglıklı bugun benim gunum olsun son baslangıcım olsun bugun bir daha bozmayacagım diyeti söz söz söz kendime söz veriyorum sizler de sahitsiniz bir gun burda sizlere istedigim kiloya ulaştım kızlar demek istiyorum ve o gun yakın bir zaman da olucak biliyorum o mutlulugu tatmak icin basladım bu diyete ve vazgecmiycem hepinize tesekkurler

tatlım tamam bak biz şahidiz ona göre

bozmak yok :eek:klava::eek:klava:kilo kaç bu ara:uhm:da

X