Yok
)))hoşgeldin tatlım başarılar dilerimSırf ben geldim diye yazmıyorsanız çok ayıp ediyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
)))hoşgeldin tatlım başarılar dilerimSırf ben geldim diye yazmıyorsanız çok ayıp ediyorsunuz
Sen de hoşgeldin inşallah ulaşırsın canım başarılar dilerimYarın bende sizlerleyim kızlar umarım bu sefer olacak.başlayacagım ve isteğim sonuca ulasıncaya kadar devam o zmn gelsin elmalar..
Canım güzel bir diyet sakın bırakma ben hastalandığım için birde işim bu ara çok olduğundan fazla halsiz kalıyordum o yüzden bu hafta bıraktım pazartesi başlıycam inşallahTeşekkür ediyorum miss14bugün ikinci günüm bitti 84 kg ile başladım bakalım sabah tartılırım kaç kg gitmiş sabahları tartılmayı tercih ediyorum bende.Gündüz çalıştığım için daha kolay geciyor aksam 7 den snra biraz sancılı ama bomadım sadece ayran içiyorum bir yada 2 bardak ekstradan onunda sorun yartacagını düşünmüyorum sizlerin nasıl gidiyor kızlar?
Devam edebildin mi?Bende bugun basladim kizlar. suan 80 kiloyum bakalim 1 haftada ne kadar kilo verecegim.20 gun sonra işe baslayacagim. o zamanda kadar verebilecegim kadar vercem.sonrasindada 65 e dusene kadar devam edecegim.
Devam edebildin mi?
Ben de haftaya bi deneyeyim 2-3 gün5 gün yaptim.2 kilo felan gitti ama cok zor bende kalori sayimi yaparak kilo vermeye calisiyorum cnm
Sende haber ver :) bol şansMerakla bekliyorum sonucu, ben şuan başka bir diyet yapıyorum. Bitince başlarım hemen.
Tamam, takipteyim zatenSende haber ver :) bol şans
Nasıl gitti? Başlasam mı bilemedim? Bıraktın mı yoksaSende haber ver :) bol şans