Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ediyorum miss14bugün ikinci günüm bitti 84 kg ile başladım bakalım sabah tartılırım kaç kg gitmiş sabahları tartılmayı tercih ediyorum bende.Gündüz çalıştığım için daha kolay geciyor aksam 7 den snra biraz sancılı ama bomadım sadece ayran içiyorum bir yada 2 bardak ekstradan onunda sorun yartacagını düşünmüyorum sizlerin nasıl gidiyor kızlar?

Teşekkür ediyorum miss14bugün ikinci günüm bitti 84 kg ile başladım bakalım sabah tartılırım kaç kg gitmiş sabahları tartılmayı tercih ediyorum bende.Gündüz çalıştığım için daha kolay geciyor aksam 7 den snra biraz sancılı ama bomadım sadece ayran içiyorum bir yada 2 bardak ekstradan onunda sorun yartacagını düşünmüyorum sizlerin nasıl gidiyor kızlar?
Canım güzel bir diyet sakın bırakma ben hastalandığım için birde işim bu ara çok olduğundan fazla halsiz kalıyordum o yüzden bu hafta bıraktım pazartesi başlıycam inşallah

İnşallah bugünüde atlattım sükür akşamları inanılmaz zor geciyor büyük savaş veriyorum kendimle.hastayken yapma tabi vücudun kaldırmaz o zmn.gecmiş olsun cabuk iyileşte beraber devam edelim

Sağol canım,yarın başlıyorum bende inşallah.Uzun zamandır bir türlü istedigim kiloya varamıyorum
ama artık varıcam burda bir birbirimize destek olursak daha kolay geçer diye düşünüyorum

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bugun basladim kizlar. suan 80 kiloyum bakalim 1 haftada ne kadar kilo verecegim.20 gun sonra işe baslayacagim. o zamanda kadar verebilecegim kadar vercem.sonrasindada 65 e dusene kadar devam edecegim.

X