Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar bende dun elma yemeye başladim ama bugun sadce kahvalti yapip sonrasinda elma yerim sadece . Kiko
Binnur08 sende katıl aramıza birbirimize destek oluruz
Aynen dün elma yemeye basladim ama ben iki cevizde koydum yanina. Tam uymasam da ana yemegim elma olacak. Dün basladim diyete eksileri gormeye basladim .elma diyetine tam uyarsam cok hızli kilo verecegime inaniyorum .ben kahvaltida istedigimi yemeyi sonrasinda elma belki yaninda yogurt yada sebze atiştiririm . Bencecokta bir fark olmaz

Arkadaşlar ben 94.0 kg ile başlamıştım dün 93.7 olmuştum bugün sabahta 92.8 olmuşum size de morsl olsun diye yazıyorum dayanamadım 1 hafta sonra bakacaktım aslında birde ben 1.5lt suya sirke ekledim biraz gün boyu o sudan içtim bitince 1 şişe daha yapıyorum başlarda içmesi zor geliyo mide bulanıyor ama sonra alışıyor insan spor yapamadım bebek olduğundan. Öğlenleri çok küçük kasede 100ml kadar yogurda tacın ekledim yedim. Sabahta arkadaşın önerisine tarçınlı elma yedim tatlı isteğini müthiş gideriyor ve insan acayip mutlu oluyor sanki tatlı yemiş gibi olunca Çay olarakda ögünlerin yanında yaseinli yeşil çay içtim şekersiz böyle giderse çok iyi olacak hedefime ulaşacağım.

Arada eşim sağolsun kaçırdığım oldu ama küçük porsiyonlardı eve kola cips çikolata çekirdekle gelince benim diyet zorlaşıyor ama direnicem bırakmıcam bu kez.

Kizlar bende dun elma yemeye başladim ama bugun sadce kahvalti yapip sonrasinda elma yerim sadece . Kiko

Aynen dün elma yemeye basladim ama ben iki cevizde koydum yanina. Tam uymasam da ana yemegim elma olacak. Dün basladim diyete eksileri gormeye basladim .elma diyetine tam uyarsam cok hızli kilo verecegime inaniyorum .ben kahvaltida istedigimi yemeyi sonrasinda elma belki yaninda yogurt yada sebze atiştiririm . Bencecokta bir fark olmaz
Canım kahvaltıda çok abartma ben yapmıştım onu daha önceleri. Kahvaltıda bol bol yiyim ne de olsa sadece elma yicem diyodum kilo da max 100 gram falan oynuyodu. Bütün gün aç kalmama değmiyodu yani. 1 dilimden fazla ekmek yeme sakın

Canım kahvaltıda çok abartma ben yapmıştım onu daha önceleri. Kahvaltıda bol bol yiyim ne de olsa sadece elma yicem diyodum kilo da max 100 gram falan oynuyodu. Bütün gün aç kalmama değmiyodu yani. 1 dilimden fazla ekmek yeme sakın
Tamam sagol canim bu sabah iki dilim yedim yarin teke düsürurum o zman ac kalcaz gerekirse ne yapalim

dün 92.8 olmustum bugün 92.1 çok sevinçliyim inşallah böyle gider hep :) Sizlerde durumlar nasıl ?

Yulaf ezmesi aldım sade olanından yoğurduma onu ve tarçını kattım hem tatlı isteği gidiyor hem tok tutuyor hem zayıflamaya yardımcı yulaf ezmesi yeşil çay'ı en az bir bardak kesin içiyorum şeker kesinlikle katmadım spor yapmadım ama bebeğim var oturmuyorum bu pazartesi 94.0 ile başlamıştım şuan 92.1 oldum acıktıkca elma yiyorum bazen lma yerine portakal yediğim oldu birde evde pişen çorbadan 7-8 kasık içiyorum. Yoğurt kürü var duydunuz mu bilmem ama zencefil zerdeçal alınca uygulayacağım iyi sonuç alırsam kesin yazarım buraya.

Yulaf ezmesi aldım sade olanından yoğurduma onu ve tarçını kattım hem tatlı isteği gidiyor hem tok tutuyor hem zayıflamaya yardımcı yulaf ezmesi yeşil çay'ı en az bir bardak kesin içiyorum şeker kesinlikle katmadım spor yapmadım ama bebeğim var oturmuyorum bu pazartesi 94.0 ile başlamıştım şuan 92.1 oldum acıktıkca elma yiyorum bazen lma yerine portakal yediğim oldu birde evde pişen çorbadan 7-8 kasık içiyorum. Yoğurt kürü var duydunuz mu bilmem ama zencefil zerdeçal alınca uygulayacağım iyi sonuç alırsam kesin yazarım buraya.
dün 92.8 olmustum bugün 92.1 çok sevinçliyim inşallah böyle gider hep :) Sizlerde durumlar nasıl ?
bende istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum tam anlamiyla.senin kilo vermene yardimci olmasina sevindim canım

bende istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum tam anlamiyla.senin kilo vermene yardimci olmasina sevindim canım
Kesin başlamalısın spor yapmadım sadece bebeğe bakıyorum ve verdim cuma 92.1 cumarttesi 91.4 oldum. Bugunde baktım ac karna 91.1 olmusum bugun 300 gr gitmiş ama olsun.

canım gazlı içeçek çok isterse sade soda içiyorum bu arada isteyenlere öneririm. Önce tadsız gelsede alısıyor insan.

Arkadaslar sıkı bir rakibe ihtiyacım var 1 hafta yarisip en hizlı kim kilo vercek bakalim .varmi bana rakip yarın basliyorum ve yarin kilomu yazcam ve bir hafta sonunda tekrar buraya kilomu yazcam bakalım sıkı bir diyetin ardindan kaç kilo verebiliyorum.eger yarış seklinde olursa hem eglenir hem zayiflariz diye düsundum bu teklifimi düsunun derim ben varim diyen olursa benim gibi yarin kilosunu burada paylaşsın veee yariş baslasınnnn..:KK55:

Canım ben varım
Pazartesi başlamıştım sağlık sorunu yaşadım bırakmak zorunda kaldim.yarin başlıyorum yarış iyi fikir canım.gitsin bu kilolar tam uyucam bu defa

Canım ben varım
Pazartesi başlamıştım sağlık sorunu yaşadım bırakmak zorunda kaldim.yarin başlıyorum yarış iyi fikir canım.gitsin bu kilolar tam uyucam bu defa
Evet kesinlile taviz vermek yok yarin baslayalim ve birbirimize destek olalim canim .aslinda birkac hafta sıkı bir diyetle kilo verilir de biz nefsimize uyuyoruz ne yazik ki. Halbuki verip bu sıkıntidan kurtulmak varken neden beynimizi meşgul etsin bu kilolar. O yuzden yarin yeni bir sayfa aciyoruzz:KK5:

X