Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kimse msj vermedi yarın elma diyetine başlıyorum inşallah başarılı olurum
Sabah kahvaltını yapıyosun canım. Sonra her iki saatte bir elma yiyosun. Akşam 8de son elmanı yiyosun. Bol bol su içmelisin. 3 litreye yakın. Ve tabiki yeşil çayı unutmaa. 4 fincana kadar tüketilebilir diyolar. Kahvaltında öyle çok yeme. Nasıl olsa sadece elma yicem gün boyunca bol bol kahvaltı ediyim diyince zayıflanmıyo çünkü ben denemiştim:KK70: 1 hafta sonunda da en az 4 veririsn. Oda kilona bağlı. Çok kiloluysan birden veriyosun zaten. Ama önemli olan kaçamak yapmaman :) bende yarın başlıcam o yüzden bugün bütün çikolataları bitirdim evdeki :KK72:

Yalnız hanımlar iyi hoş demişsiniz ama elmada asit var her gün 1-2 kg elma yerseniz mideniz delinir. Her şeyden yiyin ama kararınca yiyin benim naçizane fikrim budur yine de siz bilirsiniz.

Yalnız hanımlar iyi hoş demişsiniz ama elmada asit var her gün 1-2 kg elma yerseniz mideniz delinir. Her şeyden yiyin ama kararınca yiyin benim naçizane fikrim budur yine de siz bilirsiniz
Aynen mide sorunu yaşayan varsa denemesin zaten. Benim midemde sorun var ilk yaptığımda apandisitim patladı sanıp acile gitmiştik gece ama benm midem çok hassas. O mide ağrısını yeşil çay ve nane limon içerek biraz yatıştıralirsiniz

Sabah kahvaltını yapıyosun canım. Sonra her iki saatte bir elma yiyosun. Akşam 8de son elmanı yiyosun. Bol bol su içmelisin. 3 litreye yakın. Ve tabiki yeşil çayı unutmaa. 4 fincana kadar tüketilebilir diyolar. Kahvaltında öyle çok yeme. Nasıl olsa sadece elma yicem gün boyunca bol bol kahvaltı ediyim diyince zayıflanmıyo çünkü ben denemiştim:KK70: 1 hafta sonunda da en az 4 veririsn. Oda kilona bağlı. Çok kiloluysan birden veriyosun zaten. Ama önemli olan kaçamak yapmaman :) bende yarın başlıcam o yüzden bugün bütün çikolataları bitirdim evdeki :KK72:

10 yıldır yapıştı kilolar uzerime artık kurtulmak istiyorum ikiz cocuklarim var tedavi süreci derken hamilelik doğum sonrası aldım bu sefer başarmak istiyorum

Çok tesekkur ederim canım.kilom fazla sabah tartilacm beraber yapalim istersen
Olur canım gün sonunda ne yiyip içtiğimizi yazarız. Ama ben sabah tartılmıcam kilo aldığımı hissediyorum ve görmek istemiyorum. Tahmin ediyorum zaten eğer görürsem başlamam moralim bozulur yerim :/ o zaman bize kolaay gelsinn yarın başlıyoruzzz :))

X