Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaş ben buraya fazla giremiyorum çok pratik değil diyorum ki whatsapp grubu kuralım kilo vermek isteyip vermeyen benim gibi ama bu diyete başlamak isteyipde başlayacak olan varsa hem motive edici olur hemde birbirimize gaz veririz:) eğer varsa aynı düşüncede olan özelden yazabilir ben oluştururum
Başka uygulamalar veya sitelere davet mesajları yasak .

Daha evvel bu konudan görüp yaptım ve kilo verdim . Yarın 4 günlüğüne tekrar başlamak istiyorum . Bir süredir yediklerime dikkat edip yoğurt zerdeçal kuru de yapıyorum .

Ara ara girerr yorumları okur kilolarımla ağlaşırdıkk, sonunda kilolarımla kalça kalçaya verip bir karar verdikk, yarından tez yok başlıyoruzz inşaAlllahh yani heralde galiba sanırsakk 65 tenn 52 ye vurana kadarrr ibremizz durmak yok yola devamm obaa

Kızlarr elma diyetini yapan yok mu ? Hepiniz yazmışsınız sonra yok olmuşsunuzzz. Hadi tekrar başlayalım. Ben daha önceden 2 gün yapmıştım 2 buçuk kilo vermiştim. Sonra devam ettiremedim. Bugün yine başladım bozmamak içinde yemin ettim bakalım kaç kilo vericemm

Arkadaşlar bende katılıyorum.
2 ay sonra düğünüm var.

Boy:163
Kilo: 70.

2 ayda 10 kilo verebilir miyim acaba?

Ya düşük kaloriyle diyet yaptığımızda elbet bi kısmını geri alabiliriz bırakınca. Düzenli yemek yemeyip , tatlı hamur işi kızartma falan yersen bir kıskımı değil hepsini alırsın. Ama ben bu diyeti bi detox olarak düşünüyorum. Vücut arınıyormuş gibi geliyor bana

Kızlar günaydın ben dün başladım 72.200 kg ile
Bugün 71.100 geldim ve devam ediyorum ara ara yazarım yapan başlayan varsa yazsın motive olur

Oo süper canım. Dünkü yeme düzenini yazabilirmisin. Kaçta kahvaltı ettin ne yedin , kaç tane elma yedin :)

Ben biraz acımasız başladım kahvaltı yapmıyorum sade türk kahvesi içiyorum açlıkmhissettikçede yelil elma yiyorum ve bol su dayanabildiğim kadar yapmayı düşünüyorum en fazla 1 hafta tabi sonra kahvaltı ekleyecegim

X