Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Canim bence yapma bu diyeti
Önerim sekeri hamur isini sıfırla kesinlikle kuru yas meyve findik fistik cerez bal pekmez sebze dogal yaglar herseyden ye vücudun atacaktır kiloları şimdi emzirme döneminde bu olmaz.hadi kolay gelsin sekerim bebeğin sağlıkla büyüsün.
hiim anladim bebegim simdi dokuz aylik biraz daha bekleyim bakalim kilo verecegim halde gun gectikce kilo aliyorum

Arkadaşlar 75.4 olmuşumm yaa cok mutluyum cok iyi oldu bu cünkü kilomda düşüş görünce cok motive oluyorum daha fazla gitsin istiyorum :KK71: 81 .9 la başladım ve şuan 75.4 üm 55 yada 60 olana kadar devam .. arkadaslar vazgecmeyin her zaman iradeli olmak lazim yoksa kilo verilmiyo ama kararli olunca veriliyo ben bunu biliyorum 23 yaşmdayim ve bu zamana kadar aşırı olmasada hep fazlam vardı önemsemedim ama şimdi fazla yağlarima hic tahammül edemiyorum. cünkü gereksiz yere taşyoruz fazla yağlari ve göruntü olarakta hoş değil ben kendimi boýle beģeniyorum diyenlere şaşıyorum sadece kendilerini kandirırlar cunkü hoş degil başkalarinin gözüne batmak ,onca heves edip beģendiģin bir kıyafetin icine girmemek , fazla kilodan dolayı hastalıkların cıkması , vs .bu yüzden artık zayiflama devri bugün başlicam olmadı yarın derken bu iş yatar . bugünun işini yarina bırakmayın :spor::KK55:

Nasıl kilo verilirle alakali bircok yazi okudum video izledim ve benim uyguladiklarım sunlar*☆sabah cok gec kalkmamak olabildigince erken kalkmak ve bir su bardaği iliķ su icmek benim tercihim limonlu su. Cay pek sevmiyorum icersemde kesinlikle şekersiz. ama coģunlukla yesil cay tercihim.ve doyurucu bir kahvalti yumurta olur salata olur belki meyve olur yesil zeytin olur domatesle yapilan yiyecekler olur. yağ kullanimin da cok az zeytin yag yada tereyag tercihim. ekmek ise beyaz kesinlikle yemiyorum ama yinede az ekmek yemek en iyisi sabah üc yada 4 dilime ckyosam diger ogunlerde ekmek yemiyorum denge kurmak acisindan .haftanin uc günü de yulaf ezmesi tuketiyorum ara ögünlerde yada kahvaltimda. gün icinde meyve yemeden duramiyorum ama bir yada iki meyveyi gecmemek kaydiyla tüketiyorum.yoğurt ve ayranda kesinlikle tuketiyorum ama onunda aşirisı bana pek yaramıyo o yuzden iki kase yi gecmiyorum.akşamları pilav makarna vs. yemiyorum onun yerine corba salata balik yada haslanmis tavuk yada sebze turü tüketiyorum ve en gec 5 yada 6 gibi son buluyo . daha sonra da canım kahve istiyo ama malesef sade ictigim icin yaninda cikolatasiz sevemiyorum fakat cikolata tüketiyosam da bitter cikolata kahvenin yaninda da iki yada uc parca yiyodum onceden simdi ise 1 e düsürdüm .ve en onemli olan ise su icmek 3 litreye yakın su icmek cok onemli kendime ait sisem var ve suyum hep onumde . arkadaslar diger onemli olan ise spor egzersiz günde 45 dakika spor cok faydalı olacak ilk seferde 15 dakika ile baslayip sonradan cogaltmak da fayda var hergün yapamasak da iki günde bir yapmak ideal. fakat şunu soylemeliyim ki benimde ufak tefek kacamaklarım oluyo mesela 3 yada 4 haftada bir dısarda yemek yemek gerekebiliyo cok sık olmamak kaydı ile yiyorum ben mesela en son iskender yedim uzerinin yagi az olmasini soyledim ama ogün sabah az yedim ve oglende kacamak yaptgim icin aksam cok hafif beslendim . bunun gibi arada kacamak oluyo tabiki bende yiyorum ama daha sonra ona gore davraniyorum denge kurması icin böyle kacamaklarim da hafta da bir yada iki hafta da bir oluyo . tabiiki daha aza düsürmek istiyorum ama zamanla olur eminim cunkü benim acelem yok yavaş ve kalıcı bir şekilde kilo vermek niyetim . ben diyetteyim demek bana iyi gelmiyo bu defa daha fazla yemek geliyo icimden . diyette degilim ben saglikli besleniyorum demeliyiz . aklima gelenler bunlar arkadaslar belki faydasi olur diye yazmak istedim hadi o zman birlikye zayıflamanın tadıni çikaralim :KK19:[ bu yazımı burda da paylaşma gereği duydum ]:KK28::KK36::KK39:Hoppa

Nasıl kilo verilirle alakali bircok yazi okudum video izledim ve benim uyguladiklarım sunlar*☆sabah cok gec kalkmamak olabildigince erken kalkmak ve bir su bardaği iliķ su icmek benim tercihim limonlu su. Cay pek sevmiyorum icersemde kesinlikle şekersiz. ama coģunlukla yesil cay tercihim.ve doyurucu bir kahvalti yumurta olur salata olur belki meyve olur yesil zeytin olur domatesle yapilan yiyecekler olur. yağ kullanimin da cok az zeytin yag yada tereyag tercihim. ekmek ise beyaz kesinlikle yemiyorum ama yinede az ekmek yemek en iyisi sabah üc yada 4 dilime ckyosam diger ogunlerde ekmek yemiyorum denge kurmak acisindan .haftanin uc günü de yulaf ezmesi tuketiyorum ara ögünlerde yada kahvaltimda. gün icinde meyve yemeden duramiyorum ama bir yada iki meyveyi gecmemek kaydiyla tüketiyorum.yoğurt ve ayranda kesinlikle tuketiyorum ama onunda aşirisı bana pek yaramıyo o yuzden iki kase yi gecmiyorum.akşamları pilav makarna vs. yemiyorum onun yerine corba salata balik yada haslanmis tavuk yada sebze turü tüketiyorum ve en gec 5 yada 6 gibi son buluyo . daha sonra da canım kahve istiyo ama malesef sade ictigim icin yaninda cikolatasiz sevemiyorum fakat cikolata tüketiyosam da bitter cikolata kahvenin yaninda da iki yada uc parca yiyodum onceden simdi ise 1 e düsürdüm .ve en onemli olan ise su icmek 3 litreye yakın su icmek cok onemli kendime ait sisem var ve suyum hep onumde . arkadaslar diger onemli olan ise spor egzersiz günde 45 dakika spor cok faydalı olacak ilk seferde 15 dakika ile baslayip sonradan cogaltmak da fayda var hergün yapamasak da iki günde bir yapmak ideal. fakat şunu soylemeliyim ki benimde ufak tefek kacamaklarım oluyo mesela 3 yada 4 haftada bir dısarda yemek yemek gerekebiliyo cok sık olmamak kaydı ile yiyorum ben mesela en son iskender yedim uzerinin yagi az olmasini soyledim ama ogün sabah az yedim ve oglende kacamak yaptgim icin aksam cok hafif beslendim . bunun gibi arada kacamak oluyo tabiki bende yiyorum ama daha sonra ona gore davraniyorum denge kurması icin böyle kacamaklarim da hafta da bir yada iki hafta da bir oluyo . tabiiki daha aza düsürmek istiyorum ama zamanla olur eminim cunkü benim acelem yok yavaş ve kalıcı bir şekilde kilo vermek niyetim . ben diyetteyim demek bana iyi gelmiyo bu defa daha fazla yemek geliyo icimden . diyette degilim ben saglikli besleniyorum demeliyiz . aklima gelenler bunlar arkadaslar belki faydasi olur diye yazmak istedim hadi o zman birlikye zayıflamanın tadıni çikaralim :KK19:[ bu yazımı burda da paylaşma gereği duydum ]:KK28::KK36::KK39:Hoppa
Tebrik ederim canım
Doğru yolu bulmuşsun diyette ne güzel verdiğin bilgiler için sağol

evet 60,500 ile elma diyetimin 1.günündeyim
5 gün yapacağım
çok sıkı tutmuyorum sabah bir muz ve küçük kek yedim
arada bitter çikolata
başkada kaçamak yokk gözüm doydu bugunlük :KK70:
1 elmamı yedım toplamda 6 elma yemeyi düşünüyorumm

bana pratik geldi ve zayıflayanlar çok olmuş
özellikle çalışanlar için süper neyicem derdi yok

1,gün 60,500
2 gün 59,600

kızlar dün hiç uyamadım nerdeyse akşam bir dolma ve yoğurt yedim elma yerine gün içinde 4 tane elma yedim aralarda başka meyve ve bisküviler de yedim ona rağmen 900 gram gitti çok mutluyum bugun biraz daha dikkat edeceğim bırakmamak adına sıkılmadan yapmak istiyorum

1,gün 60,500
2.gün 59,600
3.gün 58,900

valla çok hızlı kilo verdiren bir diyet bu ve ben asla tam anlamıyla uyamadım.yeşil çay içmedim mesela buna rağmen 2 günde 1,600 gr vermiş görünüyorum. ve dün akşam bir kase makarna ve yoğurt yedim toplamda 5 tane de elma yedim

1,gün 60,500
2.gün 59,600
3.gün 58,900
4.gün 59,000

kızlar bugun hiç kilo verememişim aslında dün 2 bardak yeşil çay içtim 5 elma yedim akşamda kahvaltı yedim ekmeksizz sağlık olsun bakalım bugun de kalan son elmalarımı yiyip diyeti sonlandırıyorum
muhtemelen yarın patates diyetine başlıycamm :)

Kızlar ben diyet yapamayan sadece dikkat edebilen biriyim.
Buraya daha önce bir kaç kez yazmışım yazdığımı bile unutmuşum diyeti denememişim bile.
Ama artık bu kg bana sağlık açısından zarar veriyor diye bu gün başladım kahvaltımı yaptım 2 saat sonra 1 elma yedim inanılmaz gerginim diyet beni böyle yapıyor işte.
Ne kadar yaparsam yapayım sizinle paylaşıcam buradan.
Herkese sabır diliyorum.....

Kızlar hayatımda ilk kez 2 gün diyet yaptım bu gün 3. gündü ve bitti...
Dayanamadım yedim bir şeyler.
Bu diyet çok zor ya acaip halsiz yaptı beni...
Tekrar denemeye kalkarsam uğrarırım buraya belki o sırada birileri hatırlar bu topiği..

Kizlar selam.elma diyetiyle suan tanistim.ama ne kadar saglikli oldugu acisindan biraZ suphelerim var.suan 73kiloyum ve boyum 1.65.gercekten bu diyetle kilo veriliyormu yani????????

Kızlar ben tekrar başladım bu diyete ama biraz değişiklik yaparak deniyorum.
1 hafta oldu başlayalı 2.5 kg verdim ama bu sudan kaybetmek gibi bence devam ediyorum yine de.
Ne yaptığıma gelince akşamları azda olsa yemek yiyorum sadece.
Diyetin kendi hali daha etkili bence ama dayanamıyorum o yüzden böyle değiştirdim.
Gelişmeleri buraya yazarım ama tavsiyem dayanabilen normal listeyi uygulasın harfiyen.

Kizlar selam.elma diyetiyle suan tanistim.ama ne kadar saglikli oldugu acisindan biraZ suphelerim var.suan 73kiloyum ve boyum 1.65.gercekten bu diyetle kilo veriliyormu yani????????

Canım bence listeyi harfiyen uygularsan yağ oranına göre mutlaka kg kaybedersin bu herkeste farklı olabilir ama mutlaka verirsin. Ben dene derim sabredebilirsen mutlaka kazanırsın.

X