- 23 Nisan 2016
- 182
- 141
- 30
devam ettin mi güzelimBende bugün başladım elma diyeti ne sabah aç karna yeşil çay biberiye ictip bi bardak sonra elma bi tane bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
devam ettin mi güzelimBende bugün başladım elma diyeti ne sabah aç karna yeşil çay biberiye ictip bi bardak sonra elma bi tane bakalım ne olacak
hiim anladim bebegim simdi dokuz aylik biraz daha bekleyim bakalim kilo verecegim halde gun gectikce kilo aliyorumCanim bence yapma bu diyeti
Önerim sekeri hamur isini sıfırla kesinlikle kuru yas meyve findik fistik cerez bal pekmez sebze dogal yaglar herseyden ye vücudun atacaktır kiloları şimdi emzirme döneminde bu olmaz.hadi kolay gelsin sekerim bebeğin sağlıkla büyüsün.
ekmeksiz karnın doyabiliyorsa sadece ekmeği kesmek bile kilo almanı engelleyebilir. Kilo aldırmayan çok şey buldum ama kilo verdiren şeyler hala bulamadımhiim anladim bebegim simdi dokuz aylik biraz daha bekleyim bakalim kilo verecegim halde gun gectikce kilo aliyorum
Tebrik ederim canımNasıl kilo verilirle alakali bircok yazi okudum video izledim ve benim uyguladiklarım sunlar*☆sabah cok gec kalkmamak olabildigince erken kalkmak ve bir su bardaği iliķ su icmek benim tercihim limonlu su. Cay pek sevmiyorum icersemde kesinlikle şekersiz. ama coģunlukla yesil cay tercihim.ve doyurucu bir kahvalti yumurta olur salata olur belki meyve olur yesil zeytin olur domatesle yapilan yiyecekler olur. yağ kullanimin da cok az zeytin yag yada tereyag tercihim. ekmek ise beyaz kesinlikle yemiyorum ama yinede az ekmek yemek en iyisi sabah üc yada 4 dilime ckyosam diger ogunlerde ekmek yemiyorum denge kurmak acisindan .haftanin uc günü de yulaf ezmesi tuketiyorum ara ögünlerde yada kahvaltimda. gün icinde meyve yemeden duramiyorum ama bir yada iki meyveyi gecmemek kaydiyla tüketiyorum.yoğurt ve ayranda kesinlikle tuketiyorum ama onunda aşirisı bana pek yaramıyo o yuzden iki kase yi gecmiyorum.akşamları pilav makarna vs. yemiyorum onun yerine corba salata balik yada haslanmis tavuk yada sebze turü tüketiyorum ve en gec 5 yada 6 gibi son buluyo . daha sonra da canım kahve istiyo ama malesef sade ictigim icin yaninda cikolatasiz sevemiyorum fakat cikolata tüketiyosam da bitter cikolata kahvenin yaninda da iki yada uc parca yiyodum onceden simdi ise 1 e düsürdüm .ve en onemli olan ise su icmek 3 litreye yakın su icmek cok onemli kendime ait sisem var ve suyum hep onumde . arkadaslar diger onemli olan ise spor egzersiz günde 45 dakika spor cok faydalı olacak ilk seferde 15 dakika ile baslayip sonradan cogaltmak da fayda var hergün yapamasak da iki günde bir yapmak ideal. fakat şunu soylemeliyim ki benimde ufak tefek kacamaklarım oluyo mesela 3 yada 4 haftada bir dısarda yemek yemek gerekebiliyo cok sık olmamak kaydı ile yiyorum ben mesela en son iskender yedim uzerinin yagi az olmasini soyledim ama ogün sabah az yedim ve oglende kacamak yaptgim icin aksam cok hafif beslendim . bunun gibi arada kacamak oluyo tabiki bende yiyorum ama daha sonra ona gore davraniyorum denge kurması icin böyle kacamaklarim da hafta da bir yada iki hafta da bir oluyo . tabiiki daha aza düsürmek istiyorum ama zamanla olur eminim cunkü benim acelem yok yavaş ve kalıcı bir şekilde kilo vermek niyetim . ben diyetteyim demek bana iyi gelmiyo bu defa daha fazla yemek geliyo icimden . diyette degilim ben saglikli besleniyorum demeliyiz . aklima gelenler bunlar arkadaslar belki faydasi olur diye yazmak istedim hadi o zman birlikye zayıflamanın tadıni çikaralim [ bu yazımı burda da paylaşma gereği duydum ]
sabah abartmadan klasik bir kahvaltı 2 saat arayla akşam 8 e kadar yeşil elma yenecek ve 2-3 fincan yeşil çay içilecekDiyet nasil yapiliyor yardimci olurmusunz
Kizlar selam.elma diyetiyle suan tanistim.ama ne kadar saglikli oldugu acisindan biraZ suphelerim var.suan 73kiloyum ve boyum 1.65.gercekten bu diyetle kilo veriliyormu yani????????