Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Yaa ben diyete devam ediyorum ama sadece elma yemek sabir işiymis o kadar sabirli degilim yani . Diyet yemekleri yaparak spor yaparak zayiflamayi çozum olarak buldum sabah erken kalkiyorum az bir kahvalti ve sonrasinda sadece elma ile akşam etmek zor geldi bana . Onun yerine saat beş olmadan hafif yemekler yiyorum. Insallah veririz kiloları ya :KK66:
Insallah kızz
Bende yiyorum az bişey ama kilo verilecek galiba.şimdi regl dönemindeyim ödemden veremedim sonra devam

Hayırli sabahlar arkadaslar bu sabah 76.8 i gordum uzun zmandir ilk defa :) gidiyo galiba kilolar ve ben daha da motive oluyorum. Limonlu su ile güne başladım.yesil cay zeytin peynir marul bir tane domates 1,5 dost :) iki kaşik yagsiz tuzsuz kuymak iki yumurta ile güclu bir kahvaltı yapmıs bulunmaktayım :KK71::KK75::KK73:

Hayırli sabahlar arkadaslar bu sabah 76.8 i gordum uzun zmandir ilk defa :) gidiyo galiba kilolar ve ben daha da motive oluyorum. Limonlu su ile güne başladım.yesil cay zeytin peynir marul bir tane domates 1,5 dost :) iki kaşik yagsiz tuzsuz kuymak iki yumurta ile güclu bir kahvaltı yapmıs bulunmaktayım :KK71::KK75::KK73:
Oh oh çok iyi gitsin zalım kilolar

Arkadaşlar ben hala diyete ve spora devam ediyorum .fakat epey araştırma yaptım .şok diyetler ve bu tarz diyetler ile zayıflamaya calışmak ,sağlık açısından pek iyi değilmıs. hızlı verilen kilo cabuk alınıyo .o yüzden dikkatli , sağlıklı bir şekilde beslenmek ,biz kilo vermek isteyenler icin daha önemli. Ayrıca birkac haftalık değil dikkatli ve saģliklı beslenmeyi hayat boyu alışanlık edinmeliyiz.Sağlığınızı riske atmadan zayıflamanız dileģi ile:KK6::KK36:

Merhaba arkadaşlar;
Forumda yeniyim ancak mesajları uzun zamandır takip ediyorum, ve bu forum sayesinde de geçtiğimiz hafta elma diyetini uyguladım, burada insanların deneyimini paylaşmasının her birimizi önemli ölçüde etkilediğini bildiğim için sonucunu da yazmak istedim. Beş altı kilo fazlam vardı ama bir türlü veremiyordum, bir iki aydır yediklerime dikkat ediyor olmama rağmen tartı da bir gram oynamıyordu :KK43: İnanmayacaksınız ama defalarca tartı bozuk mu diye üzerine sehpa falan koyup tartıyordum :)) Neyse ki elma diyetini 6 gün süreli uyguladım ve sonucunda 2,5 kilo verdim
En azından tartının değişimini görmek beni motive etti, haftada üç kez eliptik bisiklet 30 dk kadar yaptım,bu da bir ay gibi bir sürede 5-6 cm bölgesel incelme sağladı, o nedenle spora devam
Lütfen motive olun vazgeçmeyin inat edin, bisikleti çevirirken inanın kavga eder gibi yapıyorum ve gidecek bu kilolar diyerek iyice hırslandırıyorum kendimi garip ama insan psikolojisi böyle:):) Kendimizi tanıyoruz gaza getirmek için de metodları uygulamak gerek
Herkese bol şans, güzel güzel kilolar vermeniz dileğiyle ( Bu arada elma diyetinin son günlerinde aralarda salatalık ve yoğurt yedim aksi takdirde bayılacaktım, ama sanırım çok kalorili olmadığı için etkilemedi)

Merhaba arkadaşlar;
Forumda yeniyim ancak mesajları uzun zamandır takip ediyorum, ve bu forum sayesinde de geçtiğimiz hafta elma diyetini uyguladım, burada insanların deneyimini paylaşmasının her birimizi önemli ölçüde etkilediğini bildiğim için sonucunu da yazmak istedim. Beş altı kilo fazlam vardı ama bir türlü veremiyordum, bir iki aydır yediklerime dikkat ediyor olmama rağmen tartı da bir gram oynamıyordu :KK43: İnanmayacaksınız ama defalarca tartı bozuk mu diye üzerine sehpa falan koyup tartıyordum :)) Neyse ki elma diyetini 6 gün süreli uyguladım ve sonucunda 2,5 kilo verdim
En azından tartının değişimini görmek beni motive etti, haftada üç kez eliptik bisiklet 30 dk kadar yaptım,bu da bir ay gibi bir sürede 5-6 cm bölgesel incelme sağladı, o nedenle spora devam
Lütfen motive olun vazgeçmeyin inat edin, bisikleti çevirirken inanın kavga eder gibi yapıyorum ve gidecek bu kilolar diyerek iyice hırslandırıyorum kendimi garip ama insan psikolojisi böyle:):) Kendimizi tanıyoruz gaza getirmek için de metodları uygulamak gerek
Herkese bol şans, güzel güzel kilolar vermeniz dileğiyle ( Bu arada elma diyetinin son günlerinde aralarda salatalık ve yoğurt yedim aksi takdirde bayılacaktım, ama sanırım çok kalorili olmadığı için etkilemedi)
Cok sevindim canım
Bende elma diyetini tam uygulayamadim uygulasam gerçekten güzel kılo vermeye başlamıştım.ah şu iradesizlik

Cok sevindim canım
Bende elma diyetini tam uygulayamadim uygulasam gerçekten güzel kılo vermeye başlamıştım.ah şu iradesizlik

Ya evet malesef biraz kilo verdiğini görünce umutlanıyorsun ama sonra yine bir şeyler etkiliyor, fakat artık şu kararı aldım bence sen de öyle yap, eğer bir gün bozduysam yani tatlı abur cubur yediysem ertesi gün cezalıymış gibi davramıyorum neredeyse 500 kolarilerde bitiriyorum böylelikle dengelenmiş oluyo :))

Ya evet malesef biraz kilo verdiğini görünce umutlanıyorsun ama sonra yine bir şeyler etkiliyor, fakat artık şu kararı aldım bence sen de öyle yap, eğer bir gün bozduysam yani tatlı abur cubur yediysem ertesi gün cezalıymış gibi davramıyorum neredeyse 500 kolarilerde bitiriyorum böylelikle dengelenmiş oluyo :))
Sagol canim
Ben şeker orucundayım abur cubur yemiyorum artık ama o sağlıklı bu sağlıkli diye çok yiyorum ve sağlıklı tombik oluyorum.

Arkadaslar bende 20 gündur dikkat ediyorum ne hamur isi ne makarna ne pilav ne abur cubur vs . Yemiyorum spor yapmaya calışyorum ama bir kilo falan ancak verdim. elma diyeti denedim bana sağlıksz geldi biraktim lahana suyu ictim .pek bir etkisi olmadi bende tabiki kisiden kisiye degisir. Simdi de yine yesil elma yiyorum tabiki. Lahana suyunu da bir hafta daha icicem ama asıl sorunumun metobolizmamla alakali olduğunu fark ettim sanirim biraz yavaş . Araştrdım çörek otu cıktı karşima iki gündür de yemekten yarim saat once bir silme tatlı kaşiģi çörek otu yiyorum cok zorlaniyorum midem alt üst oluyo çünkü cignemek gerek ama alışırım diye umuyorum. Iki gundur de gercekten fark etti ve devam etcem eminim faydalıdir gercekten her derde deva .

Arkadaslar bende 20 gündur dikkat ediyorum ne hamur isi ne makarna ne pilav ne abur cubur vs . Yemiyorum spor yapmaya calışyorum ama bir kilo falan ancak verdim. elma diyeti denedim bana sağlıksz geldi biraktim lahana suyu ictim .pek bir etkisi olmadi bende tabiki kisiden kisiye degisir. Simdi de yine yesil elma yiyorum tabiki. Lahana suyunu da bir hafta daha icicem ama asıl sorunumun metobolizmamla alakali olduğunu fark ettim sanirim biraz yavaş . Araştrdım çörek otu cıktı karşima iki gündür de yemekten yarim saat once bir silme tatlı kaşiģi çörek otu yiyorum cok zorlaniyorum midem alt üst oluyo çünkü cignemek gerek ama alışırım diye umuyorum. Iki gundur de gercekten fark etti ve devam etcem eminim faydalıdir gercekten her derde deva .

Canım bana biraz fazla geldi bu anlattıkların muhtemelen midem kaldırmaz, sadece elma diyeti yaparken bile zorlandım; şu anda sadece spor ve dikkat ederek mümkünse de tatlı ile ilişkimi keserek sürdürüyorum :) Ancak geceleri de yatmadan yoğurt küründen vazgeçmiyorum. Çünkü iki haftada göbeğim büyük ölçüde eridi. Totalde sporla da beraber 6 cm inceldi çok mutluyum ama hedefe ulaşamadım henüz

Evet fazla ama mecburen her türlü yolu deniyorum :oops:tabiki saģlıklı bir şekilde. Hic bu kadar kararlı olmamıştım :KK55:daha önce 4 yada 5 gün sonra vazgeçiyodum cok yemiyodum ama sağliksız besleniyodum :hamarat:ve cok hareketli bir hayatım da olmadıgı icin ister istemez kilo aldim birde yeni evliydim :KK60: yeni bir ortam falan sürekli az az da olsa kilo artışı oldu bende boyum 1.63 kilom81 di :olamaz::skandal:Sonra da kayın validem bile eşimin önünde dıs görünsumle ilgili kötü yorumlarda bulundu:cry: bu ve buna benzer bircok kötü anılar:KK42: benim bu kadar kararlı olmamı sağladı ençokta aynaya baktıgımda sağlikli bir ben görmek istiyorum:KK6: ve insallah amacima ulaşcam gec olsun güc olmasın yavaş verim fit bir vucuda sahip olmak istiyorum:spor: bu yüzden de mecburen araştiriyorum canım.şuan 76.2 yim ve daha vermem gerekn cok kilo var 55 yada 60 hedefim:sus: . Gerci tartidan cok nasil göründgum onemli istedigim fizige gelene kadar devam insallah :nazar::eğlence::KK36:vazgecmek yok:KK20:

mrb kizlar emziren annelerde bu diyeti yapabiliyor mu bilginiz var mi acaba
Canim bence yapma bu diyeti
Önerim sekeri hamur isini sıfırla kesinlikle kuru yas meyve findik fistik cerez bal pekmez sebze dogal yaglar herseyden ye vücudun atacaktır kiloları şimdi emzirme döneminde bu olmaz.hadi kolay gelsin sekerim bebeğin sağlıkla büyüsün.

X