Merhaba arkadaşlar;
Forumda yeniyim ancak mesajları uzun zamandır takip ediyorum, ve bu forum sayesinde de geçtiğimiz hafta elma diyetini uyguladım, burada insanların deneyimini paylaşmasının her birimizi önemli ölçüde etkilediğini bildiğim için sonucunu da yazmak istedim. Beş altı kilo fazlam vardı ama bir türlü veremiyordum, bir iki aydır yediklerime dikkat ediyor olmama rağmen tartı da bir gram oynamıyordu
İnanmayacaksınız ama defalarca tartı bozuk mu diye üzerine sehpa falan koyup tartıyordum :)) Neyse ki elma diyetini 6 gün süreli uyguladım ve sonucunda 2,5 kilo verdim
En azından tartının değişimini görmek beni motive etti, haftada üç kez eliptik bisiklet 30 dk kadar yaptım,bu da bir ay gibi bir sürede 5-6 cm bölgesel incelme sağladı, o nedenle spora devam
Lütfen motive olun vazgeçmeyin inat edin, bisikleti çevirirken inanın kavga eder gibi yapıyorum ve gidecek bu kilolar diyerek iyice hırslandırıyorum kendimi garip ama insan psikolojisi böyle:):) Kendimizi tanıyoruz gaza getirmek için de metodları uygulamak gerek
Herkese bol şans, güzel güzel kilolar vermeniz dileğiyle ( Bu arada elma diyetinin son günlerinde aralarda salatalık ve yoğurt yedim aksi takdirde bayılacaktım, ama sanırım çok kalorili olmadığı için etkilemedi)