Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hee yazmışsın kilo 65 diye dimi. benim de o civarda kilom ama net bilmiyorum çünkü tartılmaya korkuyorum :eek: ne zaman başladın diyete? bi fitness programı indirmiştim ına başlayim bugün o zaman
Başlıyorum bırakıyorum canım ben işte sizlerle bu sefer sonuna kadar devam :KK55: sencede öylemi
korkma canım ya umudumuz var vereceğiz yavaş yavaş tatil gitsin

işte işin çosırrı ordaydı büyük imtihanındı saat 8den sonrası tüh:KK43: çok mu yedin yarın sil baştan başlıyorsun tamam mı. sonunda elde edeceğin başarıyı düşün. acıktıkça su iç bol bol.
çok değil gibi :KK70: kaç kilo verdiriyor bu diyet onuda bilemedim. bi ana inancımı da sarstı. :KK43: psikolojim yerlerde :KK43:

Arkadaslar bu sabah 77. 5 tim kahvalti yaptim sonra 45 dakkika spor ve elmaya devamm acikirsam bir yumurta haslasam da yaninda biraz salata yesemmi diye dusunyorum ama yanlis bi karar olur dimi ben biran once 65 olmak istiyorum ya sonra 60 sonra 55 :KK42:

çok değil gibi :KK70: kaç kilo verdiriyor bu diyet onuda bilemedim. bi ana inancımı da sarstı. :KK43: psikolojim yerlerde :KK43:
kaç kilo verdiriyor bu diyet bilmiyorum ama eminim çok farkettirir çok güzel bi diyet bence. yılma sakın hesap da yapma hatta sık sık tartılma moralini bozarsın. her hafta sonu tartılmak yeterli bence.

Arkadaslar bu sabah 77. 5 tim kahvalti yaptim sonra 45 dakkika spor ve elmaya devamm acikirsam bir yumurta haslasam da yaninda biraz salata yesemmi diye dusunyorum ama yanlis bi karar olur dimi ben biran once 65 olmak istiyorum ya sonra 60 sonra 55 :KK42:
salatanın hiç bi zararı olmaz bence. Sadece 1 tatlı kaşığı hakiki zeytinyağı ekle. ama bak taa 20 kilo sonrasını düşünüyorsun. kendine gerçekçi hedefler koy. önce 5 kiloya odaklan onu verince bi 5 daha..

kaç kilo verdiriyor bu diyet bilmiyorum ama eminim çok farkettirir çok güzel bi diyet bence. yılma sakın hesap da yapma hatta sık sık tartılma moralini bozarsın. her hafta sonu tartılmak yeterli bence.
71 kiloyum. sanki 100 e doğru gidiyormuşum pskolojisi var. Diyetler bana uygun değil :KK70: Keşke bütün kadınalr şişman olsa. 60 kilonun altındaki kadınların evlenemediği bi ülke vardı. Oraya taşınmayı planlıyorum :KK70: Zayıflık çirkinlikti orda:) Şaka bir tarafa da polikistik over var ve kilo almaya devam edersem adetim kesilebilir :KK43:

71 kiloyum. sanki 100 e doğru gidiyormuşum pskolojisi var. Diyetler bana uygun değil :KK70: Keşke bütün kadınalr şişman olsa. 60 kilonun altındaki kadınların evlenemediği bi ülke vardı. Oraya taşınmayı planlıyorum :KK70: Zayıflık çirkinlikti orda:) Şaka bir tarafa da polikistik over var ve kilo almaya devam edersem adetim kesilebilir :KK43:
gerçekten keşke bütün dünyada güzellik kriteri bu olsaydı:)) sağlıkla ilgili durumun seni motive edebilir işte odaklan odaklaaan:)

Selamlar
11-12 arası bomba gibi kahvalti yaptim:anneadayı: hala
hazmetmedi. Neyse elma yemeye devam başka bir şey yemedim. Az sonra yeşil çay sonra limonlu form çayı erişin fazlaliklarim hep beraber haydi

Selamlar
11-12 arası bomba gibi kahvalti yaptim:anneadayı: hala
hazmetmedi. Neyse elma yemeye devam başka bir şey yemedim. Az sonra yeşil çay sonra limonlu form çayı erişin fazlaliklarim hep beraber haydi
selamm:) oh yarasın. haydi yağlar halaya yerleşmeye mi geldik kalkın eriyin azcık teyteytey :spor:

ya beynim yemeğe çalışıyor şu anda. elma da yedim halbuse :KK17:

slm kızlar 3 gün yaptım sonuç günde 600 gr gitti toplam 1,800 gr başlangıç için iyi gibi gözüküyor yogun bi elma yiyemedim en fazla 4 adet falan şimdi günde bir elma ara ögünlerde çay bardagı süt 3 kayısı diye düşünüyorum ve bugün bu şekilde uyguluyorum hepinize bol eksili günler diliyorum :KK50:

slm kızlar 3 gün yaptım sonuç günde 600 gr gitti toplam 1,800 gr başlangıç için iyi gibi gözüküyor yogun bi elma yiyemedim en fazla 4 adet falan şimdi günde bir elma ara ögünlerde çay bardagı süt 3 kayısı diye düşünüyorum ve bugün bu şekilde uyguluyorum hepinize bol eksili günler diliyorum :KK50:
aaa çok iyi 3 günde nerdeyse 2 kilo tebrikler:) kayısı neden olmasın. ben de bugün tarçınlı elma ve kırmızı pul biberli yoğurt yedim. tok tutuyor tavsiye ederim. ayrıca kırmızı biberin yağ yakıcı özelliği var.
dün de akşam saat 9 gibi az kalsın lahmacun yicektim ve tüm gün verdiğim çaba heba olacaktı. ama yemediiim kendimle gurur duyuyorum:)

Yaa ben diyete devam ediyorum ama sadece elma yemek sabir işiymis o kadar sabirli degilim yani . Diyet yemekleri yaparak spor yaparak zayiflamayi çozum olarak buldum sabah erken kalkiyorum az bir kahvalti ve sonrasinda sadece elma ile akşam etmek zor geldi bana . Onun yerine saat beş olmadan hafif yemekler yiyorum. Insallah veririz kiloları ya :KK66:

X