- 25 Ağustos 2011
- 220
- 111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de başladım bugun Heyecanlıyım
ya bence bunu yapacağına sağlıklı bir diyet yap, zaten kilon üst sınırda olduğu için çabucacık verirsin, neden böyle bir diyetle metabolizmanı yavaşlatasın ki? Yeşil elmayı ara öğün olarak yiyebilirsin :)
Diyetisyenin verdiği liste ile 60a kadar düştüm.
Ama sonra tekrar geri aldım.
Yani psikolojik olarak kendim için en sağlıklı olanını bulmakta bile zorlanıyorum şu ara.
Belki de en azından başlangıç motivasyonu olsun diye yapıyorumdur.
Artık çok yoruldum çünkü :)
Bende geçen hafta diyet değil ama kalori sayımı yaparak kontrollü yedim. böyle kg veren bir sürü insan var ama ben bir haftada gr veremedim. hafta sonu yine çok yedim üzüntüden.
bu 2. hafta yine devam etmeye başladım. bırakma canım sakın sabredersek er ya da geç gidecekler. önemli olan verip geri almamak. boğazımıza hakim olmak.
Diyetisyenin verdiği liste ile 60a kadar düştüm.
Ama sonra tekrar geri aldım.
Yani psikolojik olarak kendim için en sağlıklı olanını bulmakta bile zorlanıyorum şu ara.
Belki de en azından başlangıç motivasyonu olsun diye yapıyorumdur.
Artık çok yoruldum çünkü :)
Valla şaşırmış durumdaydım.
Bugün en azından bir şeye karar verdiğim için daha iyi hissediyorum.
Sen kaç kilosun canım
Devam edin bakalim; belki ben cars pers sizinle birlikte yaparim elma diyeti; Ankara cok sicak ve yemek yemek iskence gelmeye basladi :)
Benim durum vahim canım
1,60 boy 80 kg .. bende geçen hafta çok umutluydum çünkü düşük kalorili tok tutan sağlıklı şeyler yedim aynı şeyleri yediğimiz bir kız vardı 3 kg verdi bir haftada. diyet değil ama sağlıklı düşük kalorili ve az yemek yemek kg verdiriyor hem inanılmaz tok oluyorsun gerçekten.
daha önce 84 kg dan 66 kg indim 3 buçuk ayda 18 kg verdim.
80 e çıkmam hızlı olmadı aslında 2 buçuk sene de 14 kg aldım.
kendimden soğudum artık geri aldığım için kıyafetlerim olmuyor yaz geldi ne giyeceğim diye ağlıyorum bazen.
Ama bırakmıcam başarıcam mutlaka belki hızlı gitmiyecek ama gidecek diye kendimi gaza getiriyorum.
ya ben yaparim sizinle ama ben 1000 kalorinin altina dusmek istemiyorum, 1 elma 60 kalori.Valla ben yapıyorum katılan olursa daha iyi motive oluruz kanısındayım :)
ya ben yaparim sizinle ama ben 1000 kalorinin altina dusmek istemiyorum, 1 elma 60 kalori.
Aslinda gunde 10 elma ve guzel bir kahvaltiyla dusmemis oluyorsun, yapilabilir 2 gun
aksam gozun donse de yat uyu, bir sey dusunme. Yazik tum gun dayanmissin, en kotusu gece bozmak.Bence başlamaya isteklisin canım :))
Yeşil çay içmek ne kadar tok tutuyormuş meğer :)
Ya da ben çok iyi bi şekilde tokum beeen diye kendimi şartlandırdım.
Artık her ne olduysa şuana kadar iyiyim.
Akşam gözüm dönmesin lütfen
aksam gozun donse de yat uyu, bir sey dusunme. Yazik tum gun dayanmissin, en kotusu gece bozmak.
benim ilk günümdü bugün.Ben daha önceden tam 20 kg vermiştim bu diyetle. Yalnız mesela protein eksik ya azcık listede sabah omlet yapıyordum kahvaltı icin tost yerine, ya da muzun yanında süt de içiyordum ya da bir sonraki ara öğüne atlatıyordum bu sayede elmayı. Yaza az kaldı. Herkes ama herkes spor yapıyor yürüyor o kadar cok azimli ki herkes eskisi gibi degil. Plajlarda biz de güzel olmayı hak ediyoruz :) soyle duşunun bu bir süreç ama iyi yönetilmesi lazım. Emin olun cok kısa sürede gidiyor kilolar bunla. Tabi ki kendinizi cok zorlamayın. Mesela bünyenizin daha cok elmaya ya da proteine ihtiyacı varsa izin vermelisiniz kendinize süt ya da 100 gram bir yoğurtla. Başaracağız :) benim 2.gunum ama spor yapmadım bu eksik.
Süpersin çok iyi oldu öğrendiğim cok net midem bulanıyor elma düşününce bile yiyince de tuhaf oluyorum ama güzel fikir. Böyle devam ederim ben de.Kızlar hepinize kolay gelsin umarım istediğiniz kilolara kavusursunuz. Ben de ara ara bu elma diyetini yapan biriyim. Birkaç kilo alınca hemen üç dört gün yapıp ideal kiloma kavusuyorum. Elma yerken yanında sarı leblebi yiyorum birkaç tane ve inanılmaz tok tutuyor. Leblebi yemeyince midem kaziniyor kötü oluyorum da. Sizlere de tavsiye amacıyla yazdım umarım bu yaz herkes ideal kilosunda olur