Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba ablalarim bugun 3. gunum tam 1.5 kg vermisim aksam yemegi yememe ragmen yupiii cok iyi geldi elma yemekten sıkılsam da alistim sayilir :KK70: yerimseniben

Ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete.. Hollywood Diyeti'ni yapıyorum 20 gündür.. 11 günde 6 kilo verdim.. Ama 9 gündür bi' gelişme yok.. Kilo sabitlendi 97de, sinir oldum.. :/

kaydirigubbakcemile5

onceden yaptıgındaa kkıloo vermısmıydın bendee bugun basladım ilk defaa

Elit28 sen Hollywood Diyeti için çok sağlıksız falan diyordun.. En azından o diyette bir şekilde besin alınıyor, Elma Diyeti'nde hiçbir farklı besin yok.. Bunun sağlıklı olduğuna nasıl kanaat getirdin? Merak ettim valla..

Kızlar merhaba ancak yaza bıldım bugun cok basım agrıyor ben aksama dogru yazarım cunku bu kafaylan olmıcak optum sızı

Ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete.. Hollywood Diyeti'ni yapıyorum 20 gündür.. 11 günde 6 kilo verdim.. Ama 9 gündür bi' gelişme yok.. Kilo sabitlendi 97de, sinir oldum.. :/

Elit28 sen Hollywood Diyeti için çok sağlıksız falan diyordun.. En azından o diyette bir şekilde besin alınıyor, Elma Diyeti'nde hiçbir farklı besin yok.. Bunun sağlıklı olduğuna nasıl kanaat getirdin? Merak ettim valla..

ben bunun ıcın saglıklıı demedım kııı ama ac kalmıosunn elmadakıı besınlerıı duymadınn herhaldee en saglıklı meyvedir elmaa ben acele zayıflamam gerektıgı ıcın buna basvurdumm hollywoodda 2 gun ac kalıosunn vee su ve kas kaybı yapıosunn sonraa kılon duraksıoo veee hastalık ortaya cıkıooo

diyett super gıdıo kızlarrr kahvaltıyla duruyorum ama 2 saatte bir elma yıyorum yesılcay ıcıyrm su ıcıyrm superr acıkmıyrm acıktıgımdaa elma saatım gelıoo yyrm :):) amaa aksam yemegı corbaa içsemmi acabaaa ?

yaaa arkadaslarr bu 6 gundee 5 6 kılo verenlerrr aksam yemegıı yesem yanı 1 kasee corbaa bu sızın gıbı kılo vermeme engelmi

walla kızlar şu saate kadar hiç kaçamak yapmamıştım ama biraz önce birazcık fındık yedim ne yapim dayanamadım.ama yarın söz hiç bozmıyacam.zaten pazartesi allah nasip ederse oruç olacam.sizde ne var ne yok

oooo papatya ya ne yapem bacım dayanamadım.tamam tamam daha yemem zaten azıcık yedim bea.elit28 canım ben 2 kilo verdim ama regli dönemimde.aslında tartılmıyacaktım ama dayanamadım.zaten hala regliyim.şiş şiş geziyom evde.ama bu hafta daha çok veririm inş.arda alya hoş geldin annem

Slm tatlisler nasilsiniz bakalimm??
ayy offff cok yoruldum bu iki bebekle ugrasmakdan biri kücük bebek biri koca bebek canimi cikardilarr
ee sizler napiyoniz bakemm?diet nasil gidiyooor??
himmm bu arada sabah tartildimda 2 kilo gitmisdi sevinsemmi üzülsemmi hecc anlamis degilimm...bu regl den mi yaaa kafayi yimekk üzereyimm

X