Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm o yüzden hergün tartılmayın diye boşuna demiyolar..ben bu diyete başladığım gün reglydim çok şiştim yinede uydum ilk hafta full..yılbaşında bozdum ufaktan yarın tam 15 gün ve ben verdiğimi hissediyorum yarın bilgilendiricemm seni... bu arada bende bıktım elmadan amaa gerçekten müthiş bir meyve yemin ederim tırnaklarım kırılıyordu şimdi parıl parıl cila varmış gibi parlıyor kii surattaki tüm yağıda emmiş gibi cildimi parlattı 2 haftada.. ben yarın kendime mola vericem bikaç gün sonra tekrar edicem ama bu sefer kahvaltı etmeden denicem sadece elmayla.o daha ağır geçecek eminim ama daha etkili olucak çünkü ben kahvaltımı baya tam yapıorum fazla fazla..bakalım yarın büyük günKizlar hala ayni kilodayim hic kacamak yapmadim aksamlarida fenalasmam tasasiii 3.gunum ve birakiyorum 2 gundjr sadece elma ile insan nasil ayni kiloda kalir regl desenizzz daha var 19 20 gun yanii vermemem icn sebep yok o yuzden buyuk bir moral bozuklugu ile elmayi birakiyorun 2 gunluk eziyette cabasi
aynı listedeki gibi uygulamazsanız niye kilo veremedim diye sormayın..2 elma az yaklaşık 5-6 elma yiyin ve mutlaka suyu ihmal etmeyin.herşeyi su yapıyor bence..Kahvaltı yerine 1 pogaça yedim. Onun dışında 2 elma ve 2 yeşil çay içtim. İnşallah kaçamaksız olur.
7 kilo vermişim cnm millet 1 haftada 5-6 kilo diyodu benim böyle olmuş ama sebep yılbaşında bozdum ben o yüzden.. olsun yinede şükürrr beeC cikolatasevergirl ayyy cok meraaak ettimmmm simdi ben 3.gun yine yaptm elma diyetini bakalim yrn yine ayni ise birakirim cnm kitlik moduna gecmis olabilir dediler vcudunn o yuzden 3 4 gun besleneyimm yrnnn ilk is bakmak olck
devam edecek mısınız bu diyete tebrik ederim bu arada7 kilo vermişim cnm millet 1 haftada 5-6 kilo diyodu benim böyle olmuş ama sebep yılbaşında bozdum ben o yüzden.. olsun yinede şükürrr bee
ara vericem bir süre sonra tekrar devam edicem..okul dönemi varsa yapma cnm sınavlar falan sıkıntı olur yaza doğru başlarsın ağır bir diyet direk buna odaklanman lazım..yapma bence sömestrde yaparsınbenim cok hızlı kilo vermem lazım elma diyeti yapsam bir yandan ders calısmak için takviye ne almam lazım
yogurt ve sütle desteklesem bi de vitamin hapı içerim benm kendime olan inancım tamamen tükenmek üzere 2 hafta yapsam bile biraz kendime güvenim gelir ve bazı sıkıntılarım var bunu basarmam sart bana destek olur musunuz günlük yazsam koçluk diyorlar ya hani sadece 2 hafta böyle bir seyi yapabilir misiniz cok dua ederim size.ara vericem bir süre sonra tekrar devam edicem..okul dönemi varsa yapma cnm sınavlar falan sıkıntı olur yaza doğru başlarsın ağır bir diyet direk buna odaklanman lazım..yapma bence sömestrde yaparsın
Vovv 7 kilo vrrsem ben 58 kilo olurum cnm 15 gun dayanmaz feci bi irade istiyorrrr emin ol oda sende varrt7 kilo vermişim cnm millet 1 haftada 5-6 kilo diyodu benim böyle olmuş ama sebep yılbaşında bozdum ben o yüzden.. olsun yinede şükürrr bee
teşekkürlerr cnmm bugün kendime ödül vericem ne özlediysem hepsinden ufaktan ufaktan yiycem :) bırakmam diyeti güzel diyet insanı resmen yeniliyor..Vovv 7 kilo vrrsem ben 58 kilo olurum cnm 15 gun dayanmaz feci bi irade istiyorrrr emin ol oda sende varrt
cnm zaten sıkıntılarla bu hale geldik benimde okul dönemi sevgili durumları ailevi problemler derken şiştimde şiştim..ders çalıştıığın için çok sağlıklı olmaz bu diyet insanın kafasına açken birşey girmiyor..kendini denemek için ilk bir hafta yap o zmn sağlığından olma kiii sınav dönemi başlıyor sınavlarını etkilemesin.istersen sömestride birlikte uygularız 15 gün..ben yine sana destek olurumm zaten birbirimize destek olmazsak yürümüyorryogurt ve sütle desteklesem bi de vitamin hapı içerim benm kendime olan inancım tamamen tükenmek üzere 2 hafta yapsam bile biraz kendime güvenim gelir ve bazı sıkıntılarım var bunu basarmam sart bana destek olur musunuz günlük yazsam koçluk diyorlar ya hani sadece 2 hafta böyle bir seyi yapabilir misiniz cok dua ederim size.