Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cnm hoşgeldin :) benimde 11. günüm. yardımcı olıyım bende yeşil çay içemiyordum formülü buldum sende uygula rahat rahat içersin. bir fincana yeşil çay,kabuk tarçın, kesilmiş limon parçası ve taze nane at yeşil çayın tadı bilee kalmıyor kabuk tarçında baya tatlandırıyor.uygula teşekkür ediceksin :KK66: birde gün gün tartılma ya haftalık tartıl yada 15 günlük.. bende öyle yapıcam daha çok hırslanıyorsun bu şekilde.tartıda zayıfladığını gördüğünde gaza gelip bişeyler atıştırırsın yoksa ..
Bende her gün tartılmak istemiyordum ama hergün gramdan olsa sayıflayınca hoşuma gitti yeşil çay tarifini de deniyim teşekkürler peki onbir gün de kıyafetlerin fark etti mi

Slm evt basladim, ben kahvaltimi 12 once yapamiyorum . Sabah 10 bir yesil elma sonra 12 tost tomates yesil zeytin yedim . Iki bardak yesil cay. Suyu zorla icmeye calisiyorum

Aksama tekrar yazarim ins
Bende sabah 1 haslanmjs yumurta 1 kk ligt peynir 1 biber 1 dilim etimek yedim oda ligt veee 3 bardak yesil cayyyy 2 bardakk 9lu cayy vee 3 litre su ictim 4.elmami simdi yiyooorumm sicak yemekkk coook istiyorum amaaaa bu haftaa kacamaksiz tam yapicammm 1 saat kondusyon bisikleti yaptim bu arada

merhaba arkadaslar

ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim

ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti

1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi

ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim

sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine

ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar

gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc

bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:
Arkadass 2009dan beri buralardami acaba

Iyi geceler kizlar birinci gunum kacamaksiz bitti 1.5 l suyu zor ictim . Cunku cayi cok iciyorum extra yesil cay ekledim 4 bardak.kilo vermeye ihtiyacim var motivasion icin.aclik yok.zaten arkadaslar cok istakli birisi deyilim ama abur cubur var cok olmasada var sofraya ac oturmadim icin az yiyorum ve sonra tekrar acikiyorum ve agzima tatli bir sey atiyorum mesela cikolata bir sira 4 kare kadar oyle oyle kilo aldim.diyetesiyene gitim bana sen az yedin icin vucut depoluyo dedi ekmek miktarini covalti ama dedi gibi uygulayaladim ins bu seffer olur ve tiroid hastasiyim az calisiyor bununda etkisi var

Iyi geceler kizlar birinci gunum kacamaksiz bitti 1.5 l suyu zor ictim . Cunku cayi cok iciyorum extra yesil cay ekledim 4 bardak.kilo vermeye ihtiyacim var motivasion icin.aclik yok.zaten arkadaslar cok istakli birisi deyilim ama abur cubur var cok olmasada var sofraya ac oturmadim icin az yiyorum ve sonra tekrar acikiyorum ve agzima tatli bir sey atiyorum mesela cikolata bir sira 4 kare kadar oyle oyle kilo aldim.diyetesiyene gitim bana sen az yedin icin vucut depoluyo dedi ekmek miktarini covalti ama dedi gibi uygulayaladim ins bu seffer olur ve tiroid hastasiyim az calisiyor bununda etkisi var
cnm benimde çikolata krizim tutuyor bende yemek yemesem sorun yok ama abur cubur mahvediyor.. tiroid hastasıysan kendini bir hafta bir dene duruma göre kendini iyi hissedersen devam et..bütün ayarlarını daha da bozma tiroid riskli biliyosun... suyu mutlaka tam oraanda iç, yeşil çay o kadarda önemli değil suya göre kii zaten 3 bardaktan sonrası zararlı diye duymuştum..

Slm sabah wc sonra tartildim bir kilo gitmis :)
C cikolatasevergirl bende dunu kacamaksiz bitirdim 5 elma kahvalti 3 litre 3 3 yesilcaylaa fakat bu sabah hic kilom gitmemis tabi moralim bozuldu ama birakmadim bgnde kahvalti 1 elma 1 litre su 1 yesilcay la dvm ediyorummm. Dun 1 saat bisiklet surmeme ragmen kilom oynamammis formda spor yapmayin yag eriyip kas oluyo vsss diyolar o yuzden tartida yag erisede eksilme olmuyomuss beden acaba arkadaslar tabi incelme varr

Slm bayanlar sabah 10 h bir yesil elma saat 12h kepek ekmekle tost yedim domates zeytin 6 tane suan tokum ac deyilim,uns gunde 1 kilo gider

X