Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki vücut görüntünüzde bir değişme oldumu arkadaşlarollleeeeeyyyyyy harika bişiii sabah tartıya çıktım ve dünden bu yana çok güzel fark etmiş kilom yine
bakalım cumaya kadar ne olucak..çok sabırsızlanıyorum çoook..cuma hemen olsuuunn
Evet sexykız lütfen bizi canlandırdı bende dun başladım bu diyete.Kizlar bu topik yine canlansinnn. HEEEEYYY NEREDESINIZ KIZLARRRRR VEEEE BU TAKIMIN KAPTANI SEXYYYYKIZZ YARDIM EDERMISIN BIZE LUTFEN BIZI GAZLAMANA IHTIYACIMIZ VAR :))
Kizlar bu diyete 2.gün 1,5kilo elma yemek zorunda mıyız benim canım ististemiyorda bir kilo zor yiyorum sexykiz yardımcı ol lütfen.Evet sexykız lütfen bizi canlandırdı bende dun başladım bu diyete.
Supersin arkadasim motive edelim birbirimizi. COKguzel gidiyorbbenim asla disina cikmiorum sadece dun ilk gunum oldugu icin gece uyumadan once bi avuc ceviz yemistim. Ama onu ilk gunume veriyorum kesinlikle bu diyetinbdisina cikmak yok ona goreeeee :))) ya bu forumun kaptani eger yoksa kaptan olmak isterimmm ? Cevap bekliyorum bu soruya forum sahiplerden kafama gore hareket etmek istemiyorum cunkuu.Evet sexykız lütfen bizi canlandırdı bende dun başladım bu diyete.
Canim o bucuk kilo zaten 2 elma extra onuda lutfen ye!! Zayiflamamiz lazim unutmaaa bu diyetin disina cikmak yok. Ben ilk sayfalari okudum bu diyeti duzenli yapanlarin sonuc inanilmaz mukemmel. Ben 100 kiloyum haftaya cuma gunu tartilcam cok sabirsizlaniyorum in sha Allah 95 gorurum. Hadiiii bizde yapabiliriz tattlimmmsk disini lutfennnnnnnKizlar bu diyete 2.gün 1,5kilo elma yemek zorunda mıyız benim canım ististemiyorda bir kilo zor yiyorum sexykiz yardımcı ol lütfen.
Benim için hic sakıncası yok fakat ben gerçekten bu kadar yiyemiyorum bu sıkıntı olrmu yasmiin17Supersin arkadasim motive edelim birbirimizi. COKguzel gidiyorbbenim asla disina cikmiorum sadece dun ilk gunum oldugu icin gece uyumadan once bi avuc ceviz yemistim. Ama onu ilk gunume veriyorum kesinlikle bu diyetinbdisina cikmak yok ona goreeeee :))) ya bu forumun kaptani eger yoksa kaptan olmak isterimmm ? Cevap bekliyorum bu soruya forum sahiplerden kafama gore hareket etmek istemiyorum cunkuu.
Canimmmm nekadar cok elma tuketirsen aksama acligin daha az olur ve her 2 saatte yememiz metobolizmamizi ayakta tutacaktir o yuzden sana tavsiyem yerken elmayi elma gibi degilde cilekliturta veya sevdigin birseymis gibi dusun. Bak daha yolun basindayiz sakin haa kurallardan cikma bakiyimmmmBenim için hic sakıncası yok fakat ben gerçekten bu kadar yiyemiyorum bu sıkıntı olrmu yasmiin17
Benim için hic sakıncası yok fakat ben gerçekten bu kadar yiyemiyorum bu sıkıntı olrmu yasmiin17[/QUO
Bence değerlerimizi yazalımbennim
Boy:163
Kilo: 63
Hedef:55
Sure10gun
Herkes yazsın arkadaşlar takip edelim.
Sağol gerçekten motive ediyorsun tamam elimden geleni yapicam.bugün daha 3tane yiyebildim modem bulanıyor;-((Canimmmm nekadar cok elma tuketirsen aksama acligin daha az olur ve her 2 saatte yememiz metobolizmamizi ayakta tutacaktir o yuzden sana tavsiyem yerken elmayi elma gibi degilde cilekliturta veya sevdigin birseymis gibi dusun. Bak daha yolun basindayiz sakin haa kurallardan cikma bakiyimmmm
Birşey daha sormak istiyorum aksama açılmamak için mi elma miktarını artiriyoruz.Tek amacı bunu eğer tek amaç buysa ben aksamadan pek acikmiyorum az yiyebilirim.Se
Sağol gerçekten motive ediyorsun tamam elimden geleni yapicam.bugün daha 3tane yiyebildim modem bulanıyor;-((
Nasıl gidiyor canım.Canimmmm nekadar cok elma tuketirsen aksama acligin daha az olur ve her 2 saatte yememiz metobolizmamizi ayakta tutacaktir o yuzden sana tavsiyem yerken elmayi elma gibi degilde cilekliturta veya sevdigin birseymis gibi dusun. Bak daha yolun basindayiz sakin haa kurallardan cikma bakiyimmmm
Canimbenim birbirimizi destek amacli burdayiz zaten Toplam kac yedin bugun ben henuz 3 yedim daha 3 gidecek:))Se
Sağol gerçekten motive ediyorsun tamam elimden geleni yapicam.bugün daha 3tane yiyebildim modem bulanıyor;-((
canim inan bilmiyorum sanirim metobolizmayi ayakta tutmak icin. Birde her saat bardak su ic metobolizmayi ayakta tutmaliyiz. Ben 3 litre suyumu bitirdim yatana kadar daha 1 litre giderBirşey daha sormak istiyorum aksama açılmamak için mi elma miktarını artiriyoruz.Tek amacı bunu eğer tek amaç buysa ben aksamadan pek acikmiyorum az yiyebilirim.
gayet iyi gidiyor tatlimm 100 kiloyum bakalim haftaya cuma kac gosterecegim. Bugun ikinici gunum 9uncu gunumde umuyorumki 95 olmusumdur. Bu arada ben fena ishal oldum Senkac kgsin tatlimN
Nasıl gidiyor canım.
Hayatım ben 63 kiloyum 55 e düşmek istiyorum verirsin bence.10gun sonra tatile gitcem vermem lazim.Ama benim 2.gunum ve aksam 7den sonra zaten yiyemiyorum.helede yeşil elmayı hic yiyemiyorum.Canimbenim birbirimizi destek amacli burdayiz zaten Toplam kac yedin bugun ben henuz 3 yedim daha 3 gidecek:))
canim inan bilmiyorum sanirim metobolizmayi ayakta tutmak icin. Birde her saat bardak su ic metobolizmayi ayakta tutmaliyiz. Ben 3 litre suyumu bitirdim yatana kadar daha 1 litre gider
gayet iyi gidiyor tatlimm 100 kiloyum bakalim haftaya cuma kac gosterecegim. Bugun ikinici gunum 9uncu gunumde umuyorumki 95 olmusumdur. Bu arada ben fena ishal oldum Senkac kgsin tatlim
Asitli olduğu için midemi yaktı 4tane yiyebildim oysa 1.5 kilo yemeliyim.Hayatım ben 63 kiloyum 55 e düşmek istiyorum verirsin bence.10gun sonra tatile gitcem vermem lazim.Ama benim 2.gunum ve aksam 7den sonra zaten yiyemiyorum.helede yeşil elmayı hic yiyemiyorum.