Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Yazın bu diyeti 5 gün uygulamıştım ve 3 kilo vermiştim . Tekrar başlamayı düşünüyorum. Beraber yapabileceğim bir arkadaş arıyorum kendime :)

ne zaman baslamayı planlıyorsunuz? ben de düşünüyorum tarihler uyarsa diyet arkadası olmak isterim.

cevap gelmedi tekrar sorayım: elmadan oluşan gaz sorununu nasıl hallediyorsunuz?

bu arada bugün 1.günüm 3 elma yedim şimdiye kadar 1 kilo bile olmadı, yiyemedim.5 kilo vermem gerekiyor...

cevap gelmedi tekrar sorayım: elmadan oluşan gaz sorununu nasıl hallediyorsunuz?

bu arada bugün 1.günüm 3 elma yedim şimdiye kadar 1 kilo bile olmadı, yiyemedim.5 kilo vermem gerekiyor...

Valla ne yalan soyleyim bende hic gaz olmadi, ve diger arkadaslardada olmuyor. Gazin varsa cikar derim, rahatlarsin :)

Bu arada 3 elma az geliyor, insan istahi olmuyor ama en azindan 4 tane elma ye. Asagi yukari 1 kilo elma 5 adet ediyor. Ama az elma yedigin zaman kilo verme yavasliyor. Bizzat kendim yasadim

merhaba arkadaşlar ben yeni gördüm bu diyeti çoğunluk memnun sanırım benim 8 aylık bebeğim var emziriyorum ek gıdaya başladım bende yapsam bi sakıncası var mıdır? gitmesi gereken 15 kilom var..

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Yazın bu diyeti 5 gün uygulamıştım ve 3 kilo vermiştim . Tekrar başlamayı düşünüyorum. Beraber yapabileceğim bir arkadaş arıyorum kendime :)
Ben de yarın başlayacağım. Dukan diyetine başlamıştım. Bugün 3. atak günümdü ama yulaf kepeği işi beni çok zorladı. O yüzden bir haftalığına elma diyeti yapacağım.

Bugün başladım. Sabah kahvaltı olarak bir haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmek bir dilim peynir 3 adet zeytin ve 3 4 adet cherrerry domates yedim. Dukan diyerinden sonra çok iyi geldi bana. Umarım kilolar gider :)

arkadaşlar bu diyeti inceleyip yapmak isteyen var mı? Benim gibi :KK66::KK64:Salı günü başlamayı planlıyorum. lütfen bi diyet arkadası :KK50: :KK19:istiyorum..
ben yeni başladım birlikte devam edebiliriz diyetimi baltalamak isteyenler var o yüzden destekçi arıyorum kararlıyım bugün 4.günüm daha tartılmadım ama hafiflemiş hissediyorum

Elma diyetinin ikinci günündeyim. Ama bende halsizlik ve başağrısı yaptı o yüzden karatay diyetine geçiş yapıyorum. Umarım sizde etkili olur arkadaşlar

Bugün başladım. Sabah kahvaltı olarak bir haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmek bir dilim peynir 3 adet zeytin ve 3 4 adet cherrerry domates yedim. Dukan diyerinden sonra çok iyi geldi bana. Umarım kilolar gider :)

Biraz baş ağrısı olabilir. haftaya bende başlıyorum inşallah kaç kilo verdiğini yazarsan sevinirim :)

Biraz baş ağrısı olabilir. haftaya bende başlıyorum inşallah kaç kilo verdiğini yazarsan sevinirim :)
Ben iki gun dayanabildim. Basagrilarim oluyordu ve isime konsantre olamıyordu. Bu yüzden bugün karataya başladım. Elma diyetiyle iki günde yaklaşık bir buçuk kilo verdim. Size başarılar diliyorum

X