Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Yazın bu diyeti 5 gün uygulamıştım ve 3 kilo vermiştim . Tekrar başlamayı düşünüyorum. Beraber yapabileceğim bir arkadaş arıyorum kendime :)
cevap gelmedi tekrar sorayım: elmadan oluşan gaz sorununu nasıl hallediyorsunuz?
bu arada bugün 1.günüm 3 elma yedim şimdiye kadar 1 kilo bile olmadı, yiyemedim.5 kilo vermem gerekiyor...
Kizlar ben elma diyetini biraktim yapamadim emzirdigim icin kendi diyetimi yapiyorum az yiyorum bol su ve yeşil cay iciyorum.
ne zaman baslamayı planlıyorsunuz? ben de düşünüyorum tarihler uyarsa diyet arkadası olmak isterim.
Ben de yarın başlayacağım. Dukan diyetine başlamıştım. Bugün 3. atak günümdü ama yulaf kepeği işi beni çok zorladı. O yüzden bir haftalığına elma diyeti yapacağım.Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Yazın bu diyeti 5 gün uygulamıştım ve 3 kilo vermiştim . Tekrar başlamayı düşünüyorum. Beraber yapabileceğim bir arkadaş arıyorum kendime :)
ben yeni başladım birlikte devam edebiliriz diyetimi baltalamak isteyenler var o yüzden destekçi arıyorum kararlıyım bugün 4.günüm daha tartılmadım ama hafiflemiş hissediyorumarkadaşlar bu diyeti inceleyip yapmak isteyen var mı? Benim gibi Salı günü başlamayı planlıyorum. lütfen bi diyet arkadası istiyorum..
bu diyeti ne kadar süre yapmayı düşünüyorsunuzben yeni başladım birlikte devam edebiliriz diyetimi baltalamak isteyenler var o yüzden destekçi arıyorum kararlıyım bugün 4.günüm daha tartılmadım ama hafiflemiş hissediyorum
daha tartılmadım ama etkisini görürsem 2 haftada bir ara vererek tabi yine de yediklerime dikkat ederek devam etmeyi düşünüyorum ideal kiloma ulaşncaya kadarbu diyeti ne kadar süre yapmayı düşünüyorsunuz
teşekkr ederim inşallah siz de ulaşırsınızUmarım hedefinize ulasirsiniz
Bugün başladım. Sabah kahvaltı olarak bir haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmek bir dilim peynir 3 adet zeytin ve 3 4 adet cherrerry domates yedim. Dukan diyerinden sonra çok iyi geldi bana. Umarım kilolar gider :)
Ben iki gun dayanabildim. Basagrilarim oluyordu ve isime konsantre olamıyordu. Bu yüzden bugün karataya başladım. Elma diyetiyle iki günde yaklaşık bir buçuk kilo verdim. Size başarılar diliyorumBiraz baş ağrısı olabilir. haftaya bende başlıyorum inşallah kaç kilo verdiğini yazarsan sevinirim :)