- 2 Şubat 2015
- 273
- 232
- 29
Ben 85 kiloyum ideal kilo 55 hazirana kadar vermem lazım 30 kilo sagliksiz olur mu kısa sürede sen denedin mi diyeti gerçi sağlık da umrumda değil artk yeterki kilo vereyim
Mrblar bende bu dyti yapmak istyorm ama bi yandanda korkyorm tip 2 dybt hastsym aslnda kiloda vermem gereki xo saglk acsndan bi problm yasayn varmdr yşyn varsa ne gbi sornlr yaşdnz yazrmsnz
O zaman mezuniyete kadar 30 kilo verebilir miyim yaa çok heyecanlandim nasıl yaptınız peki ayrıntılı anlatır mısınız ?canım ben haftada 7,5 kg verdim suan devam ediyorum hiç bir sorun yasamamdım 1. günü atlatınca devamı geliyor ama kişiden kişiye farklılık gösterirmi bilmem :)
merhaba canm sağlık sorunun varsa öncelikle doktoruna danışıp yapmalısın ne olur ne olmaz :)Mrblar bende bu dyti yapmak istyorm ama bi yandanda korkyorm tip 2 dybt hastsym aslnda kiloda vermem gereki xo saglk acsndan bi problm yasayn varmdr yşyn varsa ne gbi sornlr yaşdnz yazrmsnz
O zaman mezuniyete kadar 30 kilo verebilir miyim yaa çok heyecanlandim nasıl yaptınız peki ayrıntılı anlatır mısınız ?
peki ben 30 kilo vermek için ara vermeden mi uygulamalıyım şok diyete girmiyor mu bu ne zaman başladn sen verdn mi kiloCanim ben uyandigimda 2 dilip kepekli kizarmis ekmek biraz peynir 5 6 adet zeytin 2 cherry domates ve yesil cay ile kahvaltimi yapiyorum sonrasinda her 2 saatte elma yiyorum bununla birlikte gunde 3 litre su ve 3 bardak yesil cay iciyorum :)
Cvp vrn hrkse tskkrlr dün dndm bi sknti yasamdm umarm boyle dvam edr
Cvp vrn hrkse tskkrlr dün dndm bi sknti yasamdm umarm boyle dvam edr
Bugün ilk günümdü 2 elma yiyebildim 3 bardak yesil cay 1.5 litre su tükettim
[/QUO arkadaşlar ben.elmayi yagsiz yoğurda dograyip yiyorum sade yiyemiyorum sizce ters tepermiii şuan diyette olan kimse varmi acabbaaa
Arkadaslar bende bugun basladim... Sabah tartildigimda 58.7 geldim. Google'dan bu diyeti aradim ve sabah yazildigi gibi minik bir kahvalti yaptim.. ve sonrasinda her 2 saatte 1 elma yedim. Su ana kadar 2 elma tukettim. Su ictim ve 2 bardak yesil cay ictim. Bi cok insan gibi elma benide aciktiriyor. Ve en kotusu elmayi hic sevmiyorum ama kafama koydugum icin bu diyeti uyguluyacam. Hedefim 50 ama 51 bile olsam iyidir benim icin :) boy 1.57