Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Mrblar bende bu dyti yapmak istyorm ama bi yandanda korkyorm tip 2 dybt hastsym aslnda kiloda vermem gereki xo saglk acsndan bi problm yasayn varmdr yşyn varsa ne gbi sornlr yaşdnz yazrmsnz

Ben 85 kiloyum ideal kilo 55 hazirana kadar vermem lazım 30 kilo sagliksiz olur mu kısa sürede sen denedin mi diyeti gerçi sağlık da umrumda değil artk yeterki kilo vereyim

canım ben haftada 7,5 kg verdim suan devam ediyorum hiç bir sorun yasamamdım 1. günü atlatınca devamı geliyor ama kişiden kişiye farklılık gösterirmi bilmem :)

Mrblar bende bu dyti yapmak istyorm ama bi yandanda korkyorm tip 2 dybt hastsym aslnda kiloda vermem gereki xo saglk acsndan bi problm yasayn varmdr yşyn varsa ne gbi sornlr yaşdnz yazrmsnz

canım ben hiçbir soruh yasamadım ama sen yinede doktor ile görüş istersen belki sana uygun bir diyet listesi hazırlarlar

canım ben haftada 7,5 kg verdim suan devam ediyorum hiç bir sorun yasamamdım 1. günü atlatınca devamı geliyor ama kişiden kişiye farklılık gösterirmi bilmem :)
O zaman mezuniyete kadar 30 kilo verebilir miyim yaa çok heyecanlandim nasıl yaptınız peki ayrıntılı anlatır mısınız ?

O zaman mezuniyete kadar 30 kilo verebilir miyim yaa çok heyecanlandim nasıl yaptınız peki ayrıntılı anlatır mısınız ?

Canim ben uyandigimda 2 dilip kepekli kizarmis ekmek biraz peynir 5 6 adet zeytin 2 cherry domates ve yesil cay ile kahvaltimi yapiyorum sonrasinda her 2 saatte elma yiyorum bununla birlikte gunde 3 litre su ve 3 bardak yesil cay iciyorum :)

Canim ben uyandigimda 2 dilip kepekli kizarmis ekmek biraz peynir 5 6 adet zeytin 2 cherry domates ve yesil cay ile kahvaltimi yapiyorum sonrasinda her 2 saatte elma yiyorum bununla birlikte gunde 3 litre su ve 3 bardak yesil cay iciyorum :)
peki ben 30 kilo vermek için ara vermeden mi uygulamalıyım şok diyete girmiyor mu bu ne zaman başladn sen verdn mi kilo

Bende dun basladim tam 95 kiloydum bugün sabah tarildim 94.200 gr geldim dun kahvalyisiz yaptim bugün Kahvalti yaparak basladim bakalim yarin 93 u gorebilecekmiyimmm destekkk arkadaşlar aslında diyete 100 kiloyla basladum kendi cabamla 95 e düştüm 5 haftada bu hafta umarim 5 kilim gider ve 80 leri gorebilirim

Ve bugün 4 uncu günüm 95 ten 9 ten 93 e düştüm cumtsiye az kaldi umarim 90 i gorebilirim çok yiyemiyirum.elmayi yeşil çayda yok tam birebir yapsam sanirim baya gidecek

Arkadaslar bende bugun basladim... Sabah tartildigimda 58.7 geldim. Google'dan bu diyeti aradim ve sabah yazildigi gibi minik bir kahvalti yaptim.. ve sonrasinda her 2 saatte 1 elma yedim. Su ana kadar 2 elma tukettim. Su ictim ve 2 bardak yesil cay ictim. Bi cok insan gibi elma benide aciktiriyor. Ve en kotusu elmayi hic sevmiyorum ama kafama koydugum icin bu diyeti uyguluyacam. Hedefim 50 ama 51 bile olsam iyidir benim icin :) boy 1.57

Arkadaslar bende bugun basladim... Sabah tartildigimda 58.7 geldim. Google'dan bu diyeti aradim ve sabah yazildigi gibi minik bir kahvalti yaptim.. ve sonrasinda her 2 saatte 1 elma yedim. Su ana kadar 2 elma tukettim. Su ictim ve 2 bardak yesil cay ictim. Bi cok insan gibi elma benide aciktiriyor. Ve en kotusu elmayi hic sevmiyorum ama kafama koydugum icin bu diyeti uyguluyacam. Hedefim 50 ama 51 bile olsam iyidir benim icin :) boy 1.57

9395911, member: 656445"]Arkadaslar bende bugun basladim... Sabah tartildigimda 58.7 geldim. Google'dan bu diyeti aradim ve sabah yazildigi gibi minik bir kahvalti yaptim.. ve sonrasinda her 2 saatte 1 elma yedim. Su ana kadar 2 elma tukettim. Su ictim ve 2 bardak yesil cay ictim. Bi cok insan gibi elma benide aciktiriyor. Ve en kotusu elmayi hic sevmiyorum ama kafama koydugum icin bu diyeti uyguluyacam. Hedefim 50 ama 51 bile olsam iyidir benim icin :) boy 1.57[/QUOTE]
Elmayi yagsiz yogurd

X