Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bende başladım elma diyetine ama elmalarim asiri eksi cikti. Pazarci kandirdi beni :KK70: 1,60 boyum evlenirken 44-45 kiloydum 2 yilda 56 oldum. Haplar malum... Tam ideal gibi gorunsede hicbir kiyafetim olmuyo ve kendimi agirlasmis hissediyorum. Eskisi kadar zayif olmak tabiki saçma ama en azindan 50 'ye inersem psikolojik ve beden olarak iyi hissedecegim...

Samsung Mobile'den gönderildi...

1kilo yesil elma 1.5kilo ve 2 kiloya kadar cikartabilirsiniz arkadaslar ben birinci gunu bir kilo yediysem ikinci gunu 1.5kilo yedim 3 gun 2kilo yedim sonra tekrak bir kilo 1.5kilo 2kilo gercekten zayiflatiyor ve ciltede bir ayri guzelik veriyor

Merhaba.
acaba yesil elma eksi mi olacak?tatli olanlari da var.bi de kac gun boyle devam edecegiz?haftasonlari filanda mi?
Simdiden cok tesekkurler :-)

Yaptığım en güzel diyetti diyebilirim ne acıktım nede diğer diyetler gibi halsiz kaldım aklıma geldikçe bi elma yedim 3-4 bardak yeşil çayımı da ihmal etmedim gün içinde
Bak şimdi aklıma girdi tekrar mı başlasam acaba:)

2 defa yaptım ilkinde 4 kilo verdim yürüyüşte yapıyordum ikinci denemede misafir geldi bozmak zorunda kaldım ben güzel elma bulamıyorum yoksa başlamaya niyetim var

Of kizlar ne olur bana yardim edin iki gundur basliyorum ama aksam ustu bozuyorum ne yapac ben ya bu kadar kilo vermek isterken neden bu hatayi yapiyorum anlamiyorum cok mutsuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 1 gunumde aksam uzero bozdm ama sonraki gun dedim eger amacina ulsamak istyrsan yemeyeceksin. yemek istedigim zaman disariya ciktim veyahutta yattim dizi falan baktim kendimi oyaladim.su an 4 cü gunumdeyim super gidiyor. aksam biraz acikiyor insan ama kendimi kontrol.edyrm

Ben bu diyetle geçen sene 12 kilo vermiştim 1 ayda ama baya arada dondurma falan yemiştim şimdi 50 kiloyum 45 olmayı hedefliyorum bugün başladım 6 günün sonunda size kilomu söyleyeceğim...

Kizlar ne olur biri yazsin yaaa kac kez sordummm bi cevappp lutfeeeennnnnnnn....

Bu diyeti kac gun uygulayacagiz?6 gunun sonunda 7.gun serbest mi yemek yemek?simdiden tesekkurler

Ben bugün itibarıyla başladım kızlar :) daha önce de yapmıştım bu diyeti 5 kilo vermiştim ama sonrasında boğazımı tutamayıp hepsini geri almıştım :KK43:( şimdi baya kararlılık ama.. 58 kiloyum 50 kiloya inmem lazım inşallah bu sefer etkili bi sonuç alırım. Ben geçen sefer grany Smith ekşi yeşil elmayla yapmıştım ama bu sefer golden yeşil elma bulabildim midem de hassas o yüzden onu yiyorum, çok fark olur mu acaba? Bi de diyet psikolojisi mi nedir sabahtan beri hiç bişey yemek istemiyo canım ya sabahtan beri 1 elma yiyebildim o kadar sağlıksız ama içim almıyor bi türlü o_O:KK43::110:

iyi akşamlar kızlar bugün dahiliye uzmanına gittim şekerim normal çıktı fakat kendimi tatlı konusunda durduramıyorum diyet yaptığım zamanlarda kilo veremiyorum metabolizmam çok yavaş bazı doktorlar kilo verdirmek için glikofen kullandırıyorlarmış sizce doktor gözetiminde kullansam işe yarar mı

X