Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sen sırasıyla nasıl ilerledin ?
Ekstra bir spor falan var mıydı?

kahvaltıda kepekli ekmeğe beyaz peynir domatesli tost ve elma suyu , gün içinde de 2 saatte 1 adet çok acıkırsam da 2 adet elma yiyorum.

en az 3 litre su ve 4-5 fincan yeşil çay içiyorum. midem küçüldüğü için bazen günde 3 elmayla bile doyuyorum ama kendimi zorlayıp yemeye devam ediyorum.

şimdi hergün 400 gr falan gidiyor ama akşamları kaçamak yaptığım da oluyor :)

spor yapmıyorum ama daha hareketli olmaya çabalıyorum asansör kullanmamak gibi,

kendimi kasmadan sıkmadan zayıflamaya çalışıyorum. İnşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın :)

kızlar.... biraz uzun yazıcam ama sıkılmadan okuyup uygalıyın derim tecrübe ile sabit :) kızım 172 boyunda 80 kg 1 hafta önce diyetisyene götürdüm ve bende uyguluyorum 17 haziranda başladık 59 kg dım (yeşil elma 3 gün sıktığı için bırakmıştım ) şuan 56 kg düştüm evet liste geliyor...
sabah :kalkar kalkmaz 3 subardağı su,bir posiyon bol yeşillik, bir haşlanmış yumurta,bir dilim tam buğday ekmek ve yeşil çay
arada:1 adet yeşil elma,bir fincan yeşil çay
öğle: 3 köfte çok az zeytin yağında kızartılacak,bol yeşillik tabağı
arada: yeşil çay
akşam: tavuk sote(3 yemek kaşığı) tuz muz yokk ben biraz çarliston ve dometez rendeledim nane ekledim ,bol yeşillik,bir bardak ayran
1 hafta boyunca bunlar yenecek günde 2,5 lt su ve akşam yemeğinden sonra 40 dakika tempolu yürüyüş koşmak yasak

Selam kızlar, bugüne kadar yaptığım tüm diyetleri toplasam rahat bi 40 kilo eder herhalde.. spor geçmişi olan birisiyim, boyum 1.83. Üniversiteye başladığımda 67 kiloydum. 31 yasindayim ve Şuan ise 117 kiloyum. Yıllar icinde yavaş yavaş aldım.. ki doğum falan da yapmadım. Tamamen sporsuz bir hayat ve duzensiz beslenme.. sanirim en cok da dışarda yemeler beni bu hale getirdi.

Kilolu olmak(obez olmak), istediğiniz kiyafeti giyememek, insanlarin tavirlari çok zor bir psikolojik süreç. Yasamayan sanirim bilemez. Erkek arkadaşımla bile iliskimin yurumemesindeki temel sebep kilolardir. O bana zayıfla baskısı yaptıkça, kompleks yaptim ve sinirlerim iyice yiprandi. 3 ay once 103 tum. Simdi 117 yim. 3 aydir yarin rejime basliycam psikolojisiyle yiyorum yiyorum yiyorum..

Kimse kendine bunu yapmamali.

Bir iki haftadir kendime uygun bir diyet arıyordum. Bu elma diyeti sanırım bana gore. Uzun vadeli diyetlerde sıkılıyorum. Bu diyetle en azindan 2 ayda hatiri sayılır bir ilerleme kaydederim diye düşünüyorum.

9 gün boyunca bu diyeti, sabahlari sadece domates, salatalik ve bir haslanmis yumurta diger ogunler ise ayni olarak yani 2 saatte bir yesil elma yiyerek ve bol bol yesil çay icerek yapicam.

Daha sonra dönem dönem arkadaslarimla tatile cikacagim zamanlar olacak. 3_4 günlük kısa tatillerim olacak bu 8 hafta boyunca bir kac kez. Illa bir sey yemem gerektiginde aksamlari yagsiz salata ya da bir küçük parça kırmızı et gibi kacamaklarla (yani insanlarla disarda oldugumda böyle yapicam) 8 haftayi doldurmayi düşünüyorum.

Ve bu 8 hafta boyunca mümkün olduğunca spor da yapmaya calisacagim.

8 haftada bakalım kac kilo vericem ve sonrada bir spor merkezine yazilip kendime özel bir cardio hocasi tutmayi düşünüyorum.

Aynanin karsina gecip 'budur' diyene dek bütün önceliği kendime veriyorum.

Kilo vermek için damarinizin, gavur inadı derler ya hani, şte onun tutması gerekiyor sanırım. Ve istediğiniz kiloya inene kadar asla pes etmemeniz gerekiyor. Ben suan o cizgideyim.

En çok ne zamanlar kendimi kötü hissediyorum biliyor musunuz kızlar? Sizden tek fazlası zayifliklari olan hatunlar bununla size artistlik yapmaya calistiklarinda, sizi kucumsediklerinde...

Yemeye devam etmeye Deger mi? Değmez.

Hayatimin en guzel yillarini 21_31 yas arasini kilolu olarak gecirdim.

Gecen zamani geri alamam. Ama ortalama 5_6 aylik bir surecte bu sorunu ortadan kaldirabilirim. fazlasiyla ders cikardim. Fazlasıyla!

Hadi biraz kilo verelim!

Sexybebek bu diyeti paylastigin icin teşekkürler.

Son düzenleme:

Seni cok iyi anlayiliyorum, zira kendimi bildim bileli kilomla hic barisik olmadim. Boyum kisa ama kemik yapim ince, minyon tiplerdenim. 157 cm boyunda 75 kiloyum, en cok göbek bölgemden rahatsizim bu diyetle 81 den bu kiloya düstüm diyebilirim, arda baska diyet denemelerimde oldu ama sonunu getirmeyip 2-3 gün sonrasinda pes ettim.

Kendimi toparlayamiyorum bi türlü, adam akilli yapsam biliyorumki kilo vericem, dibe vurmak icin neyi bekliyorum bilmem, birilerinin asagilayaci bi bakisi bi sözümü olmasi lazim??? Aynada kiyafetsiz halime baksam yeterli aslinda ama hic aynada kendime bakiyormuyumki???

Gercekler acidir bunu kabullenmek te bi o kadar kolay olmuyor. Bende tekrar bu diyetle moral bulmak istiyorum, izine gitmemize 2 hafta var diyebilirim. Bu konuyu bastan okumaya basladim herkes 3-4-5 kilo bile vermis ilk haftalarda. Biz niye veremeyelim ki??? Istemek kararli olmak iradene sahip cikmanin tek yolu, bit kere hayir demek diyebilmektir ilk adim.

Yanliz bu sayfada yalniz kalmaya gelmiyor, baktin kimse yok arkadaslik etmiyor hrmen pes ediliyor. Eger sende basliyorsan bu diyete seve seve eslin ederim sana. Allah kolayliklar versin

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Tombiscim yarın basliyoruz o zaman; )

Ben de lahana bulamayınca elma diyeti yapmaya karar verdim. Bugün ilk günüm. şimdiye kadar iyi gidiyor sanırım. Sabah light peynirli, domatesli, salatalıklı küçük bir sandviç yedim. Henüz 2 tane elma yedim. Daha yemem gereken 3 elmam daha var. Bi anda çok aç, bi anda çok tok hissediyorum. Şuanda 84 kiloyum. Bakalım nasıl olucak...

Ben şu anda isveç diyeti yapıyorum 3 günde 65.1 den 62.1 e düştüm ama bazen dayanamıyorum. Elma diyeti yapanlar nasıl gün içinde çok zorlanıyor musunuz spor yapıyor musunuz?

Ben şu anda isveç diyeti yapıyorum 3 günde 65.1 den 62.1 e düştüm ama bazen dayanamıyorum. Elma diyeti yapanlar nasıl gün içinde çok zorlanıyor musunuz spor yapıyor musunuz?

Ben şuanda 3. günümdeyim. İlk gün zor oluyor. Ama daha sonrasında alışıyorsun. Yani ben yapıyorsam herkes yapar bence

arkadaslar bir not iletmek istiyorum kesinlikle yesil elma olcak cunku asit orani daha yuksek oldugu icin daha doyurucu ve yag yakici kirmizi elma daha tatli daha az asitli ve daha cok sekerli onun icin yesil elma unutmayin :teytey:

yeşil elmayıda her dönem bulamıyoruz ki ,

bende bugün başladım bu diyete. geçen yazda yapmıştım ve 5.5 kilo vermiştim. bayada uzun süre dayandı şok diyet olmasına rağmen. ama ne yazıkki sonradan dikkat etmediğimden dolayı 8 kilo aldım.
umarım sonunu getirebilirim çünkü elma bi zaman sonra çok baydı beni hatta diyet bittiğinde elmayı ağzıma sürmedim uzun süre
buradaki cevapları okudukça motive olucam inşallah sonunu getirip 5 kilodan kurtulurum :)

merhaba arkadaşlarım bende bu diyeti 3 gündür inceliyorum çok kilo verenler olmuş benimde kilo vermem lazımartık canıma tak etti valla bugün başladım.eğer aranızda başlamak isteyenler olursa beraber başlayalım birbirimize destek oluruz

Cnm bende bazı nedenlerden dolayı pazartesi başlayacağım. Kaç kiloyla başladın diyete?

merhabalar benimde ikinci günüm. Acikmiyorum halsizde degilim ama elmadan fena sekilde tiskindim. ama amacimiza ulasmak icin dayanmamiz gerkiyor

Merhaba arkadaslar bende pazar başlıcam bu diyete

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…