Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yok mu ?????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben iki hafta yaptim ...gram bile veremedim :-(
Malesef ...ondan once limonata diyeti yaptim...tam uyguladim ve 10 gunde 7 kg verdim....
ben varım ben de düşünüyorum bu diyete başlamayı fakat şöyle bir durum var.bu diyetin kahvaltısı güzel zaten kahvaltıda o kadar yiyebiliyorum lakin,gün içinde hep elma yiyemem akşamları ben biraz protein eklemeyi düşünüyorum,mesela bir parça tavuk eti kızartırım tost makinesinde salatayla ve yoğurtla yerim onu.akşam atıştırması olarak da elma yerim kahvaltı ve akşam yemeği arasında da elma yerim ama akşam yemeğini elmayla geçiştiremem bir de ben bunun daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, biraz da yürüyüş eklersek çok güzel olur.ama sadece elma yiyerek bilemiyorum yürüyüşe mecalimiz kalır mı :) buraya yazdım da tabii inşallah uygulayabilirm
Merhabaaa bende böyle başlamayı düşünüyorum sadece elma sağlıksız geliyor acaba uygulayıp kilo verdiniz mi
bugün 700 gr daha vermişim ve 3 günde toplam 2,4 kg uçtu gitti, hem de hiç zorlanmadan