Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sonbisans gün içinde neler yediğini ve kaç elma tükettiğini paylaşırmısın 8 kg gitmiş sanırım

yok ben 4.2 verdim 8 kilo filan veremedim ki

ben de kahvaltı yapıyorum işte listedeki gibi ve 4 elma yiyorum ama 4 elma yarım kilo yapıyor ne yazık ki ben fazla elma yiyemedim sanırım ondan metabolizmam yavaşladı ama bana bu kadarı da yeter şimdilik

elma diyetine baslamak icin sabirsizlaniyorum cok kilo vermesem bile sebze, meyve agirlikli beslenmenin cilde cok faydasi oluyor, bir tazelik bir guzellik geliyor

sen de bu degisimi farkettin mi sonbisans?

ya benim bir cilt sorunum yok aslında ama yüzüm daha bir aydınlık gibi geliyor bazen

elma vücut için çok yararlı ve asla acıkmıyosun bir de motivasyon varsa zaten bozmuyosun

sen hala başlamadın mı?

ya benim bir cilt sorunum yok aslında ama yüzüm daha bir aydınlık gibi geliyor bazen

elma vücut için çok yararlı ve asla acıkmıyosun bir de motivasyon varsa zaten bozmuyosun

sen hala başlamadın mı?

su an hala baska bir listeyi tamamlamaya calisiyorum. yarin bitiyor, cuma ver elini elma diyeti

Bayanlar o kadar cok sayfa var ki okuyamadim hepsini :) bugun basliyorum etkilidir degil mi ? Sonuclarini da buraya yazicam :)

kızlar acıktıkça elmadan bir ısırık ardından bir bardak su(karbonatlı) eczaneden alınan 1 lt suya 1 silme çay kaşığı günde 2 litre tüketin çokkk faydalııı...)
bu arada sabah kalkar kalkmaz tarıldım 58kg iki günde 1 kilom gimiş

kızlar elma diyeti bitti şimdi deneyimleri yazayım bir haftalık
ilk iki gün daha fazla kilo verdim ama sonradan yavaşladı yine de günde 500gr gitti ve bu yeterli geldi bana
ben yavaşlamasını yeşil çay içemememe yoruyorum hiç tüketemedim ilk iki gün içtim sadece ve o günler daha fazla vermiştim
toplamda 4.7 kilo verdim ve bu diyet gerçekten işe yarıyor sporla desteklediğim için de sıkılaşmış hissediyorum 2 haftaya yine uygulayabilirim gelirim buralara devam eden ve başlayacak olan herkese başarılar

tebrikler canım , benimde 3 günüm sanırım, bugün adayım hocam siz kilomu verdiniz dedi çokkkk mutlu oldum

Son düzenleme:

ben de yarin basliyorum insallah, bakalim hayirlisiyla ben de 2-3 kilo versem guzel olurdu

17 yasindayim boyum 1.75 , kilom 81 maalesef. Her hafta cuma gunu kilomu sizlere aktaricam insallah hizlica kilo verebiliriz :)

vuhuuu ilk gunden bekledigimden iyi sonuclar geldi tartidan bakalim bitince ne olacak. kac gun yaparim bilmiyorum ama bir haftaya uzatmam sanirim.

Bu arada ben de nasil uyguladigimi yazayim..

Ilk gun: iki dilim ekmek, bir kalin dilim peynirden tost, domates, salatalik, yesil biber, maydonoz, dere otu
sonrasinda 4 elma, birkac domates, bir salatalik araliklarla.

Ikinci gun: ayni kahvalti
sonrasinda 6 elma, bir avuc kokteyl domates, 2 kucuk salatalik araliklarla

Ucuncu gun: bol mantar ve iki yumurtadan yagsiz omlet, domates, salatalik
sonrasinda 5 elma, bir avuc kokteyl domates, iki kucuk salatalik araliklarla

bugun ucuncu gun

kilo degisimi de soyle oldu
baslangic 81.5
birinci gun sonu 80.8
ikinci gun sonu 80.2

bakalim yarin neler olacak hayirlisiyla insallah.

sonbisans canim takimda deneme surecindesin ya seni sonuc listesinde goremedim, ne yaptin ne alemdesin bu hafta?

iyi gidiyor ama elmadan vazgeçmedim hala aralarda elma yiyorum bu arada takımdan çıktım fazla düzenli giremem sınav dönemimde diye :26:
senin de sonuçlar çok iyi bu gidişle 30 Mayıs'a varmadan hedefine ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…