sonbisans gün içinde neler yediğini ve kaç elma tükettiğini paylaşırmısın 8 kg gitmiş sanırım
elma diyetine baslamak icin sabirsizlaniyorumcok kilo vermesem bile sebze, meyve agirlikli beslenmenin cilde cok faydasi oluyor, bir tazelik bir guzellik geliyor
sen de bu degisimi farkettin mi sonbisans?
ya benim bir cilt sorunum yok aslında ama yüzüm daha bir aydınlık gibi geliyor bazen
elma vücut için çok yararlı ve asla acıkmıyosun bir de motivasyon varsa zaten bozmuyosun
sen hala başlamadın mı?
kızlar elma diyeti bitti şimdi deneyimleri yazayım bir haftalık
ilk iki gün daha fazla kilo verdim ama sonradan yavaşladı yine de günde 500gr gitti ve bu yeterli geldi bana
ben yavaşlamasını yeşil çay içemememe yoruyorum hiç tüketemedim ilk iki gün içtim sadece ve o günler daha fazla vermiştim
toplamda 4.7 kilo verdim ve bu diyet gerçekten işe yarıyor sporla desteklediğim için de sıkılaşmış hissediyorum 2 haftaya yine uygulayabilirim gelirim buralara devam eden ve başlayacak olan herkese başarılar
tebrikler canım , benimde 3 günüm sanırım, bugün adayım hocam siz kilomu verdiniz dedi çokkkk mutlu oldum
hadi bakalım bir hafta sonra bilgilendir bizi
kızlar elma diyeti bitti şimdi deneyimleri yazayım bir haftalık
ilk iki gün daha fazla kilo verdim ama sonradan yavaşladı yine de günde 500gr gitti ve bu yeterli geldi bana
ben yavaşlamasını yeşil çay içemememe yoruyorum hiç tüketemedim ilk iki gün içtim sadece ve o günler daha fazla vermiştim
toplamda 4.7 kilo verdim ve bu diyet gerçekten işe yarıyor sporla desteklediğim için de sıkılaşmış hissediyorum 2 haftaya yine uygulayabilirim gelirim buralara devam eden ve başlayacak olan herkese başarılar
Sadece karında ve yüzde mi incelme oluyor yoksa bacaklarınızda da gözle görülür bir incelme oldu muu??
benim oldu ama sanırım yürüyüşle alakalı o :s
sonbisans canim takimda deneme surecindesin ya seni sonuc listesinde goremedim, ne yaptin ne alemdesin bu hafta?