- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
ben geçenlerde 5. gruba baktım seni aradım ama bulamadım benim de 4. günüm ama benim yeşil elmalarım fazla ekşi değil zaten bir tane kalmıştı bugün de sadece 5 liram kaldı diye sarı elma aldım sorun olcağını sanmıyorum bir şey sorcam şimdi diyet mantığında
1.gün 8 elma(1kilo)
2.gün 12 elma(1.5kilo)
3.gün 16 elma(2 kilo) diye gidiyor ya ben o kadar elma yemedim hiç hep 4 tane yedim belki beş yemişimdir bir gün ama emin değilim sence etkiler mi?
etkileyebilir canim ya. basligin ilk gunlerini okudum, uygulayip en cok kiloyu veren kiz aynen uymus diyete. ama dedigin gibi bana da 12-16 elma falan yemesi zor gorunuyor.
zor bile değil imkansız 16 elma nasıl yicez bir günde neyse olduğu kadar
ben de yiyemem herhalde. kahvaltidan sonra iki saatte bir elma yesem yine en fazla 8-9 elma yapar yatana kadar. sen tartilmadin sanirim diyete basladigindan beri?
tartıldım başladığımda 109.2 çıkıyodum şimdi bu sabah 106.3 :s
4. günümdeyim
guzel vermissin masallah ama daha fazla olabilirdi, spor da yapiyorsun, okuduklarim daha fazla vermisti. biraz daha fazla elma yemeye calis canim. metabolizman yavasliyor olabilir az yedigin icin. elmayi rendeleyip ya da robottan gecirip, tarcin ile tavada yagsiz biraz pisirerek de tuketebilirsin. 16 zor ama ama hic degilse 8-10 tane yersen daha iyi olur diye dusunuyorum.
evet baya her gün yapıyorum ama veremedim ben de metabolizmamdan şüpheleniyorum gerçi şimdilik bu bile iyi geliyor bana ve elmadan soğumak istemiyorum sonuçta diyet yapçağım süre uzun ve elma yapıtaşlarından biri onunla daha uzun biir zaman birlikteliğimiz olacak
evet baya her gün yapıyorum ama veremedim ben de metabolizmamdan şüpheleniyorum gerçi şimdilik bu bile iyi geliyor bana ve elmadan soğumak istemiyorum sonuçta diyet yapçağım süre uzun ve elma yapıtaşlarından biri onunla daha uzun biir zaman birlikteliğimiz olacak
4 gunde 3 kilo nasil az ya ciddi misiniz siz :))))
merhaba hanımlar bugün bende başlıyorum kilom:59
başarılar canım umarım hedefine ulaşırsın ki onu da sorayım hedefin kaç?
sabah 1 salatalık,bir çarliston biber,clasik şekersiz nescafe..1 lt karbonatlı su içtim saat 12:00 bir adet yeşil elma yedim :2: çantamda 2 adet elmam kaldı 18:00 a kadar onları ve 1 lt daha karbonatlı su ...hadi hayırlısı
sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeğini yersen metabolizmanı daha da hızlandırmış olursun yalnız çünkü zaten tam 1 kilo elma yememiş oluyoruz ya metabolizma yavaşlıyor
benim bugün 6. günüm yarın bitircem bakalım ilk günden bu yana kilo kaybı kaç olcak bu arada diyete başlamak isteyip cesaret edemeyen varsa yormuyor ben gayet bunla rahatça idare edebildim kızlar başlayın bir haftada 5 vermesiniz de 2 verirsiniz az değil sonuçta ne kadar verirsek o kadar karımız olur
umarım fazlalıklarım gider çok umutluyum ama ..
ben günde 4 tane yiyorum zaten 1 kg ediyoduray benim altıncı günüm bitti bıktım artık elmadan valla