Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

nerdeee o kısı ben olmak ısterım :KK52::KK52: sen hıc dıyet yaptınmı canım ve ne kadar zamanda kac kılo verdın

Ben 4 gün elma diyeti yaptım ve 2 kilo verdim, hemen ertesi gün lahana diyetine başladım 4. Gün bugün ama gram gitmedi:KK43:
Fırtına öncesi sessizlik olabilir:KK66:
Pazar diyetin son günü belki tekrar elmaya transfer olurum:KK66:

Şimdi gördüm, vermişsin 2 kg :)
Süper, hiç yoktan iyidir dimi:KK66:
Gelişme oldukça burda paylaş, ok, kolay gelsin

canım bnm 5gündr sadce elmayla beslnp sonç olrk 2kg wernce insnn mrli bozuluo bozmk istmyrm diyeti ama bu gdşle pes etmk üzrym bşka bşylre bşlcm glba sbah 1 kilo dha wrmştim şimdi yine 2 k wrdm görnüo:KK43::KK43::KK43:

aynen yaaa yapştlr resmn hemde suyumda karbontlı düşn bu kdr dikkt edyrm annmlr şmdi et sote yiylr bn elma we tartıda hala değşklk yooook:KK43::KK43::KK43:

Hahah kiyamam sabret sabrettt ben hep oyle bozdum aksi gibi basladigim gunler evde nefis yemekler oluyo :KK43: kac kiloyla basladin canim suan ne kadarsin ve verdigin kilolar fiziksel olarak yansidimi :)

Canim valla sabahtan beri 1 elma yedim sadece bide 1 litre su ictim sabah tartilcam bakal yesilcayi falan hic sevmiyorum aksama icerim belki yada yarin baslarim yesilcaya falan nolcak bilmiyorum :))

Vücudumuzu ALLAH okadar dengeli ve güzel yaratmışki; eğer çok az yersen ( sadece 1 elma gibi ) vücut hemen kendini savunmaya geçiyormuş, yani stres yapıyor, ve enerji kaybetmemek için metabolizma çok yavaşlıyor! Tabii kiloda verilmiyor!
Vücudunu korkutma, aç bırakma, 2 saate bir elmanı ye, ve 2 litre suyunuda iç, tabi içebilirsen ısırgan otu çayı ve yeşil çay iç, biri yağ yakıyor biri metabolizmayı hızlandırıyor ( araştırdığım kadarıyla)
Gelişmeleri paylaş , bakalım zaman ne gösterecek! Bol kilo vermeler....

Vücudumuzu ALLAH okadar dengeli ve güzel yaratmışki; eğer çok az yersen ( sadece 1 elma gibi ) vücut hemen kendini savunmaya geçiyormuş, yani stres yapıyor, ve enerji kaybetmemek için metabolizma çok yavaşlıyor! Tabii kiloda verilmiyor!
Vücudunu korkutma, aç bırakma, 2 saate bir elmanı ye, ve 2 litre suyunuda iç, tabi içebilirsen ısırgan otu çayı ve yeşil çay iç, biri yağ yakıyor biri metabolizmayı hızlandırıyor ( araştırdığım kadarıyla)
Gelişmeleri paylaş , bakalım zaman ne gösterecek! Bol kilo vermeler....

Evet bende okumustum savunmaya gectigini ama elmam fazla buyuktu bi kac parcada yedim yiyemiyorum napcam bilmiyorum yaa:KK14::KK14:

Hahah kiyamam sabret sabrettt ben hep oyle bozdum aksi gibi basladigim gunler evde nefis yemekler oluyo :KK43: kac kiloyla basladin canim suan ne kadarsin ve verdigin kilolar fiziksel olarak yansidimi :)

canım beniiiim werdğm kilolr ne fizğime nede ruhuma yansmadı:KK14::KK14::KK14:ben 92yle başladım 5.günüm we 90 kiloyum:KK14::KK14::KK14::KK14:

aynen yaaa yapştlr resmn hemde suyumda karbontlı düşn bu kdr dikkt edyrm annmlr şmdi et sote yiylr bn elma we tartıda hala değşklk yooook:KK43::KK43::

Şöyle düşün bu kiloları kaç yıldır üzerimizde taşıyoruz, yağlarımıza iyi baktık, o kadar iyi baktıkki, geliştiler, genişlediler:KK66:
Eeeee yağlarımız - kedicikler gibi nankör değil, sadıklar! Hemen kolay kolay bizi terk etmezler, ben hergün tartılıyorum, ve hergün aynı rakamı görüyorum fakat ben son 10 yılda 25 kılo aldım, şimdi hemen 4 günde gitmesini istemek- biraz hayal birazda mucize gibi geliyor ! Fakat kilo verenleride bu sitede okudukça , acabamı diye lahana diyeti yapıyorum! Sıfır kaçamaksız!!!!!

aynen yaaa yapştlr resmn hemde suyumda karbontlı düşn bu kdr dikkt edyrm annmlr şmdi et sote yiylr bn elma we tartıda hala değşklk yooook:KK43::KK43::

Şöyle düşün bu kiloları kaç yıldır üzerimizde taşıyoruz, yağlarımıza iyi baktık, o kadar iyi baktıkki, geliştiler, genişlediler:KK66:
Eeeee yağlarımız - kedicikler gibi nankör değil, sadıklar! Hemen kolay kolay bizi terk etmezler, ben hergün tartılıyorum, ve hergün aynı rakamı görüyorum fakat ben son 10 yılda 25 kılo aldım, şimdi hemen 4 günde gitmesini istemek- biraz hayal birazda mucize gibi geliyor ! Fakat kilo verenleride bu sitede okudukça , acabamı diye lahana diyeti yapıyorum! Sıfır kaçamaksız!!!!!

Hergun tartilma bence canim 5 6 gunde bi tartil metak et yani hergun tartilip sonuv almadigini gormek moral bozar ve yapasin gelmezzz:26:

X