- 5 Ocak 2014
- 27
- 0
- 34
çok geçmş olsn canım üzlme iyileştğnde bşlrsn acil şifalar dilyrm
Canim benim cok sagol sen ne yaptin varmi bir degisiklik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmş olsn canım üzlme iyileştğnde bşlrsn acil şifalar dilyrm
Dene bakalim canim olur belki ama hafif kirginligin varsa sakin baslama ben az az öksuruyodum basladigim gun gribe yakalandim
3 gundur serum yiyorum gozumu acamiyodum valla vucut direncsiz kaliyo cunku biraz toparlad
Gibi tamamen iyilesiyim baslicam hemenn bendeee
yk kıız bugn tartldm tam 1hfta old we 2kilo wrmşm sdce bklm bu hftda dewm edicm umrm dğşklk olrCanim benim cok sagol sen ne yaptin varmi bir degisiklik?
yk kıız bugn tartldm tam 1hfta old we 2kilo wrmşm sdce bklm bu hftda dewm edicm umrm dğşklk olr
yk kıız bugn tartldm tam 1hfta old we 2kilo wrmşm sdce bklm bu hftda dewm edicm umrm dğşklk olr
waaaaw süprsn tatlm bn yarn lahana diytne bşlyrm olmadı elma napm bide onu denyimcanım bu arada ben hastayken 1 kilo vermişim
waaaaw süprsn tatlm bn yarn lahana diytne bşlyrm olmadı elma napm bide onu denyim
O nasil oluyo canim o kac kilo verdiriyo?
canm bnm tbi bünyden bnyeye dğişio ama yazn dndğmde 5kilo werdydm 1hftda tkrr dncm bklm
hadı ya nasıl yapılıyo ? lahana cok pıs kokar ama nasıl çekiceksın hergun
hayatm lahana soğan maydnz domts bibr fln bunlrdn bi çrba ypıosn we sdce çrba içyn mesela bugn çrba meywa günmdü yarn çrba sebze günm böğle böğle et günü fln oluo inşş glrm o günlrededhada önmlisi umrm werirm kilo koksna glncde içne bol acı biber limon skyrm napm ktlym mcbr
Cok zahmetli yaa ben yarin elmaya basliyim en iyisi :)
Sen eksi sert elmalardan yiyodun dimi bide sarilar var onlar olmuyo sanirim
sarılr olmuo cnm yeşl olck blmyrm ya bn ynlşzmnmda yptm yada bana uygn bir diyt olmdı sen dene baklm haberleşelm sürkli sen naslkilo wericeksin
Merhabaaa :) Yarın elma diyetine başlayacağım bende, yeni başlayacak arkadaşlar varsa birlikte yapabiliriz, hedefim 8 kilo vermek ve inşallah başaracağım :) tartıya çıktıkça buraya yazacağım herkese iyi akşamla diliyorum
Birlikrte basladik hadi hayirlisi :) burada saat Turkiye'den 6 saat ileri oldugu icin sen kahvaltini etmis ilk elmani yiyorsundur:)burada saat 16.10 :) Baslayan herkes deneyimlerini paylassin lutfen..Ayrica konuyu acan arkadasa da icinizden bir Allah razi olsun demeyi cok gormeyin..Kolay gelsin..