Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Dene bakalim canim olur belki ama hafif kirginligin varsa sakin baslama ben az az öksuruyodum basladigim gun gribe yakalandim
3 gundur serum yiyorum gozumu acamiyodum valla vucut direncsiz kaliyo cunku biraz toparlad
Gibi tamamen iyilesiyim baslicam hemenn bendeee :KK25:

Geçmiş olsun aman dikkatli ol sağlık en önemlisi.Şu son 5-6 kiloyu bi türlü veremiyorum acaba bu diyet işe yarar mı merak ediyorum boşuna aç kalmış olmayayım da:KK5:

yk kıız bugn tartldm tam 1hfta old we 2kilo wrmşm sdce bklm bu hftda dewm edicm umrm dğşklk olr

ayy baslamadan sogudumm :) konu sahıbının arkadası nasıl bısey yapmıssa yahu kızlar bıde sıze bır onerı kahvaltıda 1 kase yogurdun içine 1 er tatlı kasıyı pul bibber, zencefil ve zerdeçal koyup guzelce karıstrıp yiyin gün içinde vücudu ısındırarak müthiş yağ yakımı sağlıyormus :) umarım guzel sonuclar alırızzzz salı gunu baslıcam ınsallahh:KK53:

hadı ya nasıl yapılıyo ? lahana cok pıs kokar ama nasıl çekiceksın hergun

hayatm lahana soğan maydnz domts bibr fln bunlrdn bi çrba ypıosn we sdce çrba içyn mesela bugn çrba meywa günmdü yarn çrba sebze günm böğle böğle et günü fln oluo inşş glrm o günlrede:KK9::KK9::KK9:dhada önmlisi umrm werirm kilo koksna glncde içne bol acı biber limon skyrm napm ktlym mcbr:KK34::KK34::KK34::KK34:

hayatm lahana soğan maydnz domts bibr fln bunlrdn bi çrba ypıosn we sdce çrba içyn mesela bugn çrba meywa günmdü yarn çrba sebze günm böğle böğle et günü fln oluo inşş glrm o günlrede:KK9::KK9::KK9:dhada önmlisi umrm werirm kilo koksna glncde içne bol acı biber limon skyrm napm ktlym mcbr:KK34::KK34::KK34::KK34:

Cok zahmetli yaa ben yarin elmaya basliyim en iyisi :)
Sen eksi sert elmalardan yiyodun dimi bide sarilar var onlar olmuyo sanirim

merhaba arkadaşlar, bende bugün elma diyetine başladım 57 kilo 1.56 boyundayım. Her gün size yazıcağım.Hedefim 50 kilo olmak. :18::KK56:

Merhabaaa :) Yarın elma diyetine başlayacağım bende, yeni başlayacak arkadaşlar varsa birlikte yapabiliriz, hedefim 8 kilo vermek ve inşallah başaracağım :) tartıya çıktıkça buraya yazacağım herkese iyi akşamla diliyorum :KK16: :KK16:

Oncelikle konuyu acan arkadastan Allah razi olsun..Yillar evvel miss Turkey guzellik yarismasina katilan bir arkadasim yarismaya 1 ay kala surekli yesil elma yiyiyordu , benim fikrime gore fizigi superdi ama o profesyonel olarak baktigi icin bazi fazlaliklarinin oldugunu hemde biraz obur biri oldugu icin yesil elmayla 1 ay icinde form tutacagini soyluyordu..Tabi ben o zamanlar boyle tosbaaa gibi olmadigim icin cok onemsemistim:) Yurtdisina yerlestikten sonra tam 90 kilo oldum !!! Sagliga onem verdigim icin diyet secerken cok fazla arastirma yapiyorum, bu diyete insan vucudunun gunluk ihtiyaclarini karsiliyor, bazi arkadaslar sagliksiz yazmislar ama sagliktan kasitlari doyarak uyumak ve 1 ayda 2 kilo vermek olan insanlarla ,ciddi kilolari ve kisa zamanlari olan insanlari bir tutmasinlar..Herkes kendi hayat tarzina uygun diyetleri secmekte serbest, olumsuz yorumlarin insanlarin motivasyonlarini dusurdugune inaniyorum..Eger bu diyet size uymuyorsa size uyan bir diyet bulun ve bu diyete uygun olan insanlarin motivasyonlarini dusurmeyin..
Ben bugun basladim Kilolarim artik sagligimi etkilemeye basladi..Bu 2 ay icinde istedigim kiloya ulasip yaza kadar forum tutarak yazin hayatima gelecek extra hareketle de(yuzmek,tatil,ulkeme donmekkk) vucut sekillendirmek istiyorum.. 2-3 gunde bir deneyimimi yazacagim, herkese kolay gelsin Ayrica sakin sabah yumurtanizi yememezlik,peynirinizi yememezlik yapmayin...Iste o zaman diyeti sagliksiz hale getirmis olursunuz..ben extra olarak incecik bir dilim salam ekledim..Boylelikle vucudunuz diyet boyunca et ne unutmayacak:) diyet bittikten sonra et yediginizde yakmak icin zorlanmayacak:)

Son düzenleme:
Merhabaaa :) Yarın elma diyetine başlayacağım bende, yeni başlayacak arkadaşlar varsa birlikte yapabiliriz, hedefim 8 kilo vermek ve inşallah başaracağım :) tartıya çıktıkça buraya yazacağım herkese iyi akşamla diliyorum :KK16: :KK16:

Birlikrte basladik hadi hayirlisi :) burada saat Turkiye'den 6 saat ileri oldugu icin sen kahvaltini etmis ilk elmani yiyorsundur:)burada saat 16.10 :) Baslayan herkes deneyimlerini paylassin lutfen..Ayrica konuyu acan arkadasa da icinizden bir Allah razi olsun demeyi cok gormeyin..Kolay gelsin..

Birlikrte basladik hadi hayirlisi :) burada saat Turkiye'den 6 saat ileri oldugu icin sen kahvaltini etmis ilk elmani yiyorsundur:)burada saat 16.10 :) Baslayan herkes deneyimlerini paylassin lutfen..Ayrica konuyu acan arkadasa da icinizden bir Allah razi olsun demeyi cok gormeyin..Kolay gelsin..

Canım aynen dediğin gibi oldu herşeyin hayırlısı, metabolizmam çok yavaş ve bileğimi incittiğim için yürüyüşte yapamıyorum ama en azından sabah kahvaltımdan sonra elmalarım doyuruyor beni :) birkaç hafta sonra yürüyüşle de desteklediğim taktirde 2 ay gibi bir sürede istediğim kiloya ulaşabileceğimi düşünüyorum, inşallah hedef kilolarımıza ulaşırız, bol şans sanada :KK16: :KK54: :81:

X