Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

60-65 falan vardır dedim ben ya :26: nasıl verdin peki 10 kiloyu

60 ın üstüne hiç çıkmadım canım ^^ 5 günde 5 kilo diyeti ve elma diyeti yaptım.. ama mesela 5 günde 5 kilo diyetini ramazandan önce yaptım 1 ay sonra birdaha yaptım şimdi elma diyeti öyle öyle verdim

60 ın üstüne hiç çıkmadım canım ^^ 5 günde 5 kilo diyeti ve elma diyeti yaptım.. ama mesela 5 günde 5 kilo diyetini ramazandan önce yaptım 1 ay sonra birdaha yaptım şimdi elma diyeti öyle öyle verdim

5 günde 5 kilo diyeti nasıl bişey kusura bakma çok soru soruyorum ama bendeki 7 kilo fazlalık bi an önce gitsin istiyorum

kızlar çok kötüyüm :KK25: şokkk içindeyim tam 1 hafta ekşi elmaları yedim durdum ve 4 kilo vermiştim dün sonlardırdım diyetimi tabi akşama kadar devam etmiştim akşam 1 tabak menemen ama öyle dolu dolu değil 1 dilim de kepek ekmeği yedim sabahta her zamanki kahvaltımı 50 gr kadar lor peyniri 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yeşil çay öğlen bişey yemedim sadece bu yediklerimle verdiğim 2 kiloyu hemen almışım varmı böyle bişey yaa ben o kadar süre boşunamı uğraştım başlamayı düşünene arkadaşlar sakın başlamayın bıraktığınız an sade sebzede yeseniz verdiğiniz kiloyu anında alıyosunuz çünkü

Son düzenleme:
kızlar çok kötüyüm :KK25: şokkk içindeyim tam 1 hafta ekşi elmaları yedim durdum ve 4 kilo vermiştim dün sonlardırdım diyetimi tabi akşama kadar devam etmiştim akşam 1 tabak menemen ama öyle dolu dolu değil 1 dilim de kepek ekmeği yedim sabahta her zamanki kahvaltımı 50 gr kadar lor peyniri 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yeşil çay öğlen bişey yemedim sadece bu yediklerimle verdiğim 2 kiloyu hemen almışım varmı böyle bişey yaa ben o kadar süre boşunamı uğraştım başlamayı düşünene arkadaşlar sakın başlamayın bıraktığınız an sade sebzede yeseniz verdiğiniz kiloyu anında alıyosunuz çünkü

hayır canım öyle bir şeyy yok :) şişkinlik olmuştur sende bende bu diyetle verdim arada kaçamaklar yaptım kilolar geri gelmedi diyeti bıraktıktan sonrada çok yediğim için kilo aldım üzülme almamışsındır

Banada kolay alınıyor gibi geldi.. pazartesiye kadar normal yemeden sonra pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine dönüş yapacağım

mrblr kızlarrr sabahtan beri okuyorum elma diyetini,fakat uzun surelı kimse yazmamış ya.
neyse bende sureklı kılo alıp verenlerdenim.pazar diyete başlayıp pazartesi bozanlardanım.
fakat bu kez farklı olacak...eğerki ben 13 yıldır içtiğim o iğrenç sigaradan vazgeçtiysem ki sadece iradem sayesinde;demekki bunuda yapabilirim dedim ve balıklama daldım :) kesin karar verdim tartıldım 82 küsür ama 83 kilo diyelim,gittim markete aldım elmalarımıda,yaseminli yeşil çayımıda zaten ev bitki çayı dolu bı kac gundur alıştırdım kendımı şartlandırdım uyandıgımda yüzümü yıkamadan suyu ısıtıyorum,gunde ortalama 6,8 bardak bitki çayı içiyorum,onun dışında kondisyon bisikletim var sabredebildiğim kadar ona biniyorum,ayrıca zayıflama kemerimde var alıp atmıstım bi kenara şu gunlerde fişten çıkarmıyorum canım sıkıldıkca takıyorum göbişime çalıştırıyorum.neyse kızlar canlandıralım forumu başlamayanlar başlasın başlayanlarda sesimize ses versin yarın sabahtan itibaren yazabıldeıgım kadar yazmaya calısıcam benı yalnız bırakmassınız umarım değilmi
:26::26:

ben geldim ama sen yoksun bu sefer ,bak sözümde durdum bana gücenme :)bugün başlıcam ama kendime göre ayarlıcam.kahvaltı ve öğle yemeğini tam yaptıktan sonra elma yemeye başlıcam öteki türlü çok sağlıksız hadi bakalım hayırlısı.

Son düzenleme:
ben geldim ama sen yoksun bu sefer ,bak sözümde durdum bana gücenme :)bugün başlıcam ama kendime göre ayarlıcam.kahvaltı ve öğle yemeğini tam yaptıktan sonra elma yemeye başlıcam öteki türlü çok sağlıksız hadi bakalım hayırlısı.

hosgeldin canımm :KK16::KK16:
ben baya askıya aldım ya bu elma işini gecen arkadasım kafam kadar kırmızı elmalarla gelınce eve elmadan sogudum yeşili seviyorumda çok kotu duruyorlardı 3 kılo verdım baska bıseye gecıcem ama kararda veremıyorum cokta hasta oldum bunda bas agrısı ve kas agrısı cok oldu belkı bununla ılgısı ılgısı yokturda denk gelmıstır kımbılır.bi plana dayalı yapmıcam çünki bir yada ıkı gun askıya alınca soguyorsun dahada donmuyorsun.elımden geldıgınce hareket etmeye calısıcam,elma yemeyede devam edıcem tabı çayla bırlıkte bakalım neler olcak :KK54:

hosgeldin canımm :KK16::KK16:
ben baya askıya aldım ya bu elma işini gecen arkadasım kafam kadar kırmızı elmalarla gelınce eve elmadan sogudum yeşili seviyorumda çok kotu duruyorlardı 3 kılo verdım baska bıseye gecıcem ama kararda veremıyorum cokta hasta oldum bunda bas agrısı ve kas agrısı cok oldu belkı bununla ılgısı ılgısı yokturda denk gelmıstır kımbılır.bi plana dayalı yapmıcam çünki bir yada ıkı gun askıya alınca soguyorsun dahada donmuyorsun.elımden geldıgınce hareket etmeye calısıcam,elma yemeyede devam edıcem tabı çayla bırlıkte bakalım neler olcak :KK54:

başka bir arkadaşda başağrısı yapıyodu sürekli diyor.dün bir denedim kendimi ama sürekli yiyince artık gına geliyor elmadan tiksiniyosun .başka bir yol buluruz canımız sağolsun:)

merhaba arkadaşlar ben elma diyetini uygulamış ve 3 kilo vermiştim 1.5 haftada falan tekrar başladım bugün sabahtan beri elmadan başka bişey yemedim yaklaşık 10 gün uygulamayı düşünüyorum vazgeçmek yok kararlı olmalıyız...

Merhaba kızlar,öncelikle bu sitenin çok yakın takipçisiyim herkese iyi bayramlar diliyorum ancak yıllardır kilolarımla başım dertte bi verdim 10 aldım çok kısa süre içinde kilo vermem lazım bir haftaya akapunktura gidicem haftanın 2 günü folklore gidiyorum arada işten dolayı gidemediğim zamanlarda olmuyo değil neyse işte deneyen bilen hem tok tutan hem hızlı kilo verdiren bir yöntem var mı ben biraz baktım elma diyetini gördüm denedim 3 günde 3 kilo verdim ama çok zor elmayı çok severim ama acayip mide kazıntısı yapıyo bende bide kırmızı elma tüketebiliyorum bugün yine başladım yapmam gerekiyo 30 kilo fazlam var alternatif yollar var mı yada yaptığınız bişey benide bilgilendirirseniz çok sevirinirim

ya bu elma diyetini denedim 3 günde 3 kilo verdim ama çok zor midemi kazındırıyor elma ama seviyorumda artık acilen kilo vermem lazım

kızlar bugün yine başladım ama bakalım ne kadar gider bilmiyorum o kadar mutsuz ve moralsizim ki anlatamamm çok kısa sürede vermezsem bu kiloları yandım ben hemen hayata küsüyorum kendimi sevmioyrum insan içine çıkasım bile gelmiyor giydiğim yakışmıyorr kasımın başında kıyafetn alcam kendime onla motivasyon sağlamaya çalışıyorum aama yinede olmuyo nar diyetini denedim yapamadım offff mandalina yiyerek mi denesem acaba patatesde olmuyor utanmasam ağlıycam yardımcı olun lütfen fikirleriniz önemli

bir haftda ortalama kaç kilo verdirir bu diyet kırmızı elmayla ama...yeşil yiyemiyorum ben

slm ben 3 gunde 3 kılo verdım bu dıette,sen onu bunu bosverde asıl bızım senden ogrenecegımız şeyler olmalı 17 kıloyu sen nasıl verdıııııınnnnn :KK52::KK52::KK52:

slm ben 3 gunde 3 kılo verdım bu dıette,sen onu bunu bosverde asıl bızım senden ogrenecegımız şeyler olmalı 17 kıloyu sen nasıl verdıııııınnnnn :KK52::KK52::KK52:

inanırmısın ilk diyete basladıgım 3 ay içinde gitti o kilolar ama sonra tıkandı kaldı gitmiyo artık birazda ben boşladım biraz itiraf edeyimmmm... sigarayıda bıraktım 65 kiloya düşmüştüm ama sigarayı bırakınca 72 ye cıktım gene ama bugün gene kafam dank etti sıkı diyete başladım ilk günlerdeki gibi...

ilk diyetime lahana corbasıyla başadım tadı kötü ama gercekten cok hızlı kilo verdiriyor bide isceç diyetini yaptım ayrıca hiç ekmek yemiyorum o sıralar 3 beyazı ağzıma sürmedim suan hala daha seker ve tuz yok hayatımda ama arada hamurişini kaçırıyorum...
bolbol bitki çayı içtim maksimum 5 brd günlük...
ve 3 litre suyum var tabi...
sende 3 günde 3 kilo iyi vermişsin valla maşallahhhh inşallah böle devam edersin

inanırmısın ilk diyete basladıgım 3 ay içinde gitti o kilolar ama sonra tıkandı kaldı gitmiyo artık birazda ben boşladım biraz itiraf edeyimmmm... sigarayıda bıraktım 65 kiloya düşmüştüm ama sigarayı bırakınca 72 ye cıktım gene ama bugün gene kafam dank etti sıkı diyete başladım ilk günlerdeki gibi...

ilk diyetime lahana corbasıyla başadım tadı kötü ama gercekten cok hızlı kilo verdiriyor bide isceç diyetini yaptım ayrıca hiç ekmek yemiyorum o sıralar 3 beyazı ağzıma sürmedim suan hala daha seker ve tuz yok hayatımda ama arada hamurişini kaçırıyorum...
bolbol bitki çayı içtim maksimum 5 brd günlük...
ve 3 litre suyum var tabi...
sende 3 günde 3 kilo iyi vermişsin valla maşallahhhh inşallah böle devam edersin

ne mutlu sana ortak noktamız varmış demekki bende yeni bıraktım o illeti.
bırakınca benide bir kilo korkusu sardı ki sorma.
müthiş birşekilde iştahım açılıp yerli yersiz kıtlıktan çıkmış gibi herşeye günlerce yememiş gibi saldırmamla anladım bunu :KK52::KK56::KK52::KK56:
malum o illet tad ve koku duyumuzu korelttiği için keyifli yemek yemiyorduk,tam 13 yıl yediğim hibirşeyin gerçek tadını bilmeden ot gibi yaşamışım yani yada ben öyle hissettim bilemicem :26::26:
neyse çok çıktım mevzudan diyet değilde sigara bıraktırma topiği gibi oldu :)))
işte bi kaç gün bilinçsiz ve şuursuzca dolaba saldırınca dedim durrrrrrrrrrrr:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
ve kendimi burda buldum...
lahan çorbasıyla kaç günde kaç kilo verdin canım?
tadı konusunda sıkıntı olmaz bende zehir olsa içerim yeterki bedenimi çevreleyen bu yağ tabakasından sıyrılıp eski özggüvenime kavuşabileyim....başarıya giden her yol mubahtır benim için :KK24::KK24::KK24::KK24:
nette yazan biçimde değilde senin yaptığın şekilde tarifini verirsen sevinirim ve kullanış şeklini cnm...
isveç diyetinden nasıl sonuç aldın onuda yazdırmıcam korkma :18::18: bi zahmet araştırıcam netten :KK9::KK9:
şeker ve unu çıkardım bende hayatımdan zamanında bi bardak çaya 3 şeker atarken şimdi 0 şekerli hayatım var ama daha tatlı bi hayat bu .... arkadaşlar dalga bile geçerdi benle limonda sıkalımda ağda yapalım die şeker komasına gircen die haklarıda vardı hani :KK1::KK1:
bitki çayımı bende içiyorum çeşit çeşit aldım....sporda yapıyorum elimden geldiğnce,beslenmemede dıkkat edıyorum helekı şu sıralar ot meyve ve evde tazecik kendi hazırladığım karışımlarla besleniyorum...tek sıkıntım su ne yapsam içemiyorum istediğim gibi ya ona çözüm bulamadım bir türlüüüüü....ama motive ettim kendimi ama verdiğimin farkındayım kuralım tartılmıyorummm sende o şekilde yap 1 haftada yada 10 günde bi tartıl betobolizmamız yavaşlamasın.bu topikte elmayada çok alıştım evde bitince ekmek su gibi alasım var :)) vuuuuuuuuuuuuu ne doluymuşum ben yaaa sanki hücreye kapatmışlar kimseyle konuşmamışımmm seni yakladım kurbanım sen oldunn :KK47::KK47::KK47: napayım böyle azimli kilo verenleri gördükçe baarı hikayelerinden feyz almak istiyorum :KK19::KK54::KK54::KK71::KK71::KK71:

ne mutlu sana ortak noktamız varmış demekki bende yeni bıraktım o illeti.
bırakınca benide bir kilo korkusu sardı ki sorma.
müthiş birşekilde iştahım açılıp yerli yersiz kıtlıktan çıkmış gibi herşeye günlerce yememiş gibi saldırmamla anladım bunu :KK52::KK56::KK52::KK56:
malum o illet tad ve koku duyumuzu korelttiği için keyifli yemek yemiyorduk,tam 13 yıl yediğim hibirşeyin gerçek tadını bilmeden ot gibi yaşamışım yani yada ben öyle hissettim bilemicem :26::26:
neyse çok çıktım mevzudan diyet değilde sigara bıraktırma topiği gibi oldu :)))
işte bi kaç gün bilinçsiz ve şuursuzca dolaba saldırınca dedim durrrrrrrrrrrr:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
ve kendimi burda buldum...
lahan çorbasıyla kaç günde kaç kilo verdin canım?
tadı konusunda sıkıntı olmaz bende zehir olsa içerim yeterki bedenimi çevreleyen bu yağ tabakasından sıyrılıp eski özggüvenime kavuşabileyim....başarıya giden her yol mubahtır benim için :KK24::KK24::KK24::KK24:
nette yazan biçimde değilde senin yaptığın şekilde tarifini verirsen sevinirim ve kullanış şeklini cnm...
isveç diyetinden nasıl sonuç aldın onuda yazdırmıcam korkma :18::18: bi zahmet araştırıcam netten :KK9::KK9:
şeker ve unu çıkardım bende hayatımdan zamanında bi bardak çaya 3 şeker atarken şimdi 0 şekerli hayatım var ama daha tatlı bi hayat bu .... arkadaşlar dalga bile geçerdi benle limonda sıkalımda ağda yapalım die şeker komasına gircen die haklarıda vardı hani :KK1::KK1:
bitki çayımı bende içiyorum çeşit çeşit aldım....sporda yapıyorum elimden geldiğnce,beslenmemede dıkkat edıyorum helekı şu sıralar ot meyve ve evde tazecik kendi hazırladığım karışımlarla besleniyorum...tek sıkıntım su ne yapsam içemiyorum istediğim gibi ya ona çözüm bulamadım bir türlüüüüü....ama motive ettim kendimi ama verdiğimin farkındayım kuralım tartılmıyorummm sende o şekilde yap 1 haftada yada 10 günde bi tartıl betobolizmamız yavaşlamasın.bu topikte elmayada çok alıştım evde bitince ekmek su gibi alasım var :)) vuuuuuuuuuuuuu ne doluymuşum ben yaaa sanki hücreye kapatmışlar kimseyle konuşmamışımmm seni yakladım kurbanım sen oldunn :KK47::KK47::KK47: napayım böyle azimli kilo verenleri gördükçe baarı hikayelerinden feyz almak istiyorum :KK19::KK54::KK54::KK71::KK71::KK71:

ahh ahh canım benim demek sende dolusun epeyy sorun değil anlat tabi sıkılmam ben. sigaradan kurtuldum ama kendimi aburcuburdan alamıyorum bazen öle bi oluyoki inan yemek hazırlarken tencereden yiyerek doyuyorum bile o derec yani..AMA KENDİME HAKİM OLMALIYIM artık baska caresi yok suan bebek düşünüyoruz ve ben kilolu hamile kalmak istemiyorum hayırlısı olsun tabide en azından 5 kilocuk bile versem yetecek bana suan zaten hamile oldugumu öğrenir öğrenmez de hemen diyetisyene gideceğim ilk bebeğimde 20 kilo aldım bu kez öle olmasın cok zorlandım anlatamam yerimden kendim kalkamadım o derece yani...
suan 9lu cay içiyorum günde 5 fincan sporum oğlumla aksama kadar evde kosturmak baska spor yapamıyorum ne diyelim hayılrlıısı olsun inşallah sağlıklı kilolar veririz ben dukanı arastırıyorum suan eger yarın yulaf kepeği bulursam onu denemek istiyorum

ahh ahh canım benim demek sende dolusun epeyy sorun değil anlat tabi sıkılmam ben. sigaradan kurtuldum ama kendimi aburcuburdan alamıyorum bazen öle bi oluyoki inan yemek hazırlarken tencereden yiyerek doyuyorum bile o derec yani..AMA KENDİME HAKİM OLMALIYIM artık baska caresi yok suan bebek düşünüyoruz ve ben kilolu hamile kalmak istemiyorum hayırlısı olsun tabide en azından 5 kilocuk bile versem yetecek bana suan zaten hamile oldugumu öğrenir öğrenmez de hemen diyetisyene gideceğim ilk bebeğimde 20 kilo aldım bu kez öle olmasın cok zorlandım anlatamam yerimden kendim kalkamadım o derece yani...
suan 9lu cay içiyorum günde 5 fincan sporum oğlumla aksama kadar evde kosturmak baska spor yapamıyorum ne diyelim hayılrlıısı olsun inşallah sağlıklı kilolar veririz ben dukanı arastırıyorum suan eger yarın yulaf kepeği bulursam onu denemek istiyorum

inşallah hayırlısı ile 2. bebişinede hamile kalır sağlıkla büyütürsün canım.ben diyetisyen kontrolünde olacağını sanmıyorum bu iin malumm bize birisi o yasak bu yasak dese dahada cazip geliyor o bize,denetim alttında olmayı kumanda edilmeyi sevmeyen milletiz.
dukanın topiği var burda nettede videoları var sukan tarifleri veren bi sitede var .
yulaf kepeğini büyük marketlerde bulabilirsin carfoorsaa migros gibi,bi arkadata ekmek fırınlarında bulabılırsınız demişti caarfor u onermem cunkı ben aldım daha bır yıl olmasına ragmen son kullanma tarıhıne afedersın ama ıcınden bocekler cıktı geri vericem
bu arada kendime ozgu tarıfle lahan corbası yaptım leziz oldu :KK56::KK56: :))) birbirimize destek olarak veririz canım ben hala tartılmadım ama dun dısarı cıktım değişimin cevremdekilerde farkında cok sukur sonunda basarıyorum sanır darııs senınde başına

X