mrblr kızlarrr sabahtan beri okuyorum elma diyetini,fakat uzun surelı kimse yazmamış ya.
neyse bende sureklı kılo alıp verenlerdenim.pazar diyete başlayıp pazartesi bozanlardanım.
fakat bu kez farklı olacak...eğerki ben 13 yıldır içtiğim o iğrenç sigaradan vazgeçtiysem ki sadece iradem sayesinde;demekki bunuda yapabilirim dedim ve balıklama daldım :) kesin karar verdim tartıldım 82 küsür ama 83 kilo diyelim,gittim markete aldım elmalarımıda,yaseminli yeşil çayımıda zaten ev bitki çayı dolu bı kac gundur alıştırdım kendımı şartlandırdım uyandıgımda yüzümü yıkamadan suyu ısıtıyorum,gunde ortalama 6,8 bardak bitki çayı içiyorum,onun dışında kondisyon bisikletim var sabredebildiğim kadar ona biniyorum,ayrıca zayıflama kemerimde var alıp atmıstım bi kenara şu gunlerde fişten çıkarmıyorum canım sıkıldıkca takıyorum göbişime çalıştırıyorum.neyse kızlar canlandıralım forumu başlamayanlar başlasın başlayanlarda sesimize ses versin yarın sabahtan itibaren yazabıldeıgım kadar yazmaya calısıcam benı yalnız bırakmassınız umarım değilmi :26::26: