Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benim kilo fazla uzun süre yapmam lazım 109 kiloydum en son yüzün altına düşene kadar bu diyeti düşünüyorum hata bizim bir arkadaşımız bir haftada tam 6.5 kilo vermişti bende tam uyarsam belkı bende veririm

Bedommmm ben de bgun basladim 68 kiloyla bakalim 1 haftada kac kilomuz gidicek ben guveniyorum ya karar verdikten sonra zayıflamamak için bi sebep yok. Haydi bakalimm destek bekliyoruzz 2 gunde bir tartilip kilomu yazicam ben ayrica kacamagim olursa onları da yazarim ♥♥♥

bende bgn başlıyorm kahvaltımı yaptm 73 den 68e kendi çabamla düştüm ama 57 kilo olmam lzm bir ayda 10 kilo vermem lazm bakalm inşallah veririm

Bende yarin baslicam ins insan bi yilda yirmi kilo nasil alir bilemiyorum:--( bunu basaran biri olarak sasiriyorum kendime :--(gorenler taniyamiyor beni bide hamilemisin diyenler cikinca psikolojim iyice bozuldu insallah nefsime hakim olurum 78kiloyum bakalim bi hafta sonra ne olacagim :--( sok diyet ama ne yapalim sabirsizlik bu hale getiriyo insani

sabah kalktım yeşil cayımı ve suyumu ictim iki dilim kepek ekmegiyle tostumuda yedim şimdi sıra elmacıklarıma geldı gün boyu elma yiycem hadi arkadaşlar haftaya bugun bakalım ençok kiloyu kim vercek hepimizin nefsine terbiye vücüdümuza saglık yüzümüze güzelik dilegiyle bol şans diliyorumdün kacamaklarım oldugu için dünü saymıyorum bugun başladım sayıyorum kendimi tam kilom109.400 gr herkes kilosunu yazsın haftaya bugun şuanki kilomuzla verdigimiz kiloların listesi yapılcak hata şuanki kiloların listesinide yapabiliriz

Kızlar ben de dün başladım sabah ılık su ve yeşil çay sonra kahvaltı ve sonra elmalar:) aksam biraz çorba içtim ve yoğurt yedim bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum iki gün olmasına rağmen inşşş çok güzel olucak kızlar suan yapan herkes yazsın destek olalım

Son düzenleme:

İnsallah kurtuluruz su kilolardan

bugün ikinci gün yine iki dilim kepekle yaptıgım tostumu ve yeşil cayımı içtim sabahları iyiyim ama ben çok gec yatıyorum oyuzden geceleri aclıktan ölüyorum ama dayanıcam günde 3 litre suyumuda iciyorum kızlar yazmıyorsunuz sizler ne durumdasınız???

merhaba arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım.zayıflama çalışmalarım hala sürüyor araya ramazan ayı falan girince hiç giremedim yzamadım geçen bu süre içinde yaklaşık 7 kilo verdim burada ilk yazdığımda 93.300 düm şuan 86.600 tabiki elma diyetini 3 ay boyunca sürdürmedim ramazanda ekmek çok çok az toplamda yedim ve o da kepekli ya da tam buğdaydı.en çok karpuz yedim bütün bir ay diyebilirim sahur da dahil.ve bol bol su. bunun yanında elma sirkeli su soğan suyu forumdaki sodalı form çayından falan denedim aralıklı olarak.ve şimdide lahana çorbası deniyorum böyle böyle yavaştan gidiyor aslında yavaş da sayılmaz ramazanda en çok verdim zaten bi de sporla destekleyebilsem eminim daha da hızlanır ..
bakalım...

ya kızlar hiç tartılıyormusunuz ben hala 109 kiloyum 400 grm gitmiş bukadar aclıga gercekten kötu bir rakam umarım birden gider uzun zamndır diyeteyim acaba duraklama evresıne felanmı girdim çünkü diyeti harfiyen uyguluyorum hiç kacamak yapmıyorum neden gitmiyorki hata dün misafirlerim vardı kurabiyeler börekler cörekler vardı yaptıgım hiçbirşeyin tadına bile bakmadım gercekten üzülüyorum siz ne durumdasınız yarın sabah tartıldıgımda yine vermemiş olursam patetes diyetine gecicem onda veriyorum cünkü bukadar açta kalmıyorum

Bedomm patates diyeti nasil yapiyorsun hep

canım sadece patetes yenmi yor ben ona patetes diyeti diyorumbirinci gün sadece haşlanmış patetes yeniyor ikinci gün sadece sebze ücüncü gün sadece et dördüncü günde sadece meyve ve beşinci gün sadece yumurta ben beşinci günü yapmıyorum yumurta yiyemiyorumçünkü ve gercekten verebiliyorum odiyetle istersen bir bak patetes diyeti yaz kadınlar kulübünde görürsün

Tamam tsk ederim evde yuruyus bandi bisiklet sauna esafman hepsi var ama icimden hic bisi yapmak gelmiyor :--(

ya bu diyet mucizeeeeeeeeeeeee 18 gündür diyet yapıyorum önce holywoood sonra diyetisyen diyeti yaptım. ama 18 gündür hiç bu kadar hızlı kilo vermedim bir günde 1.3 kg gitmiş ben zaten diyet yapıyordum ödem fazla yoktu zaten kaç gündür diyet yaptığım halde 79 da takılı kalmıştım bu sabah tartıldım 77.7 geldim ben bu diyeti bırakmam arkadaş bu elma mucize

Günaydın arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katıldım.Kızlar bu elma diyetini nasıl uyguladınız.Bende 60 KG fakat 55 olmak isatıyorum.Kızlar sadece elmamı yediniz hergün lütfen banada yazın

ceyser2013 ben sabahları bir dilim kepek ekmekle1 yumurta bir dilim beyaz peynir tüketiyorum. bazen domates salatalık da alıyorum yanında.. sonra da her 2 saatte bir birkaç tane elma yiyorum en son 7 de yiyorum sonra yemiyorum. gün boyu bol bol su içmeye dikkat ediyorum..ben diyetten çok memnunum bu aralar çok nete giremediğim için hergün yazamıyorum ama düzenli olarak 400 gramla 800 gram arasında gidiyor her gün. 15 gün sonunda genel toplamı yazarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…