Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Zar zor elma buldum pazarda
Allahım nasıl sert nasıl ekşi yaktı kavurdu içimi
Ama yinede vazgeçmedim :)

Ve bugün :)

Leslie 3 mil yapıldı (30 dk.)

Kahvaltı Menümüz
Akıtma (Yulaf kepeği,1yumurtu,az tuz,az şeker)
1 Çay tek şekerli
KK peynir
3 Zeytin

11:00
1 Elma

13:00
1 Elma

15:00
Cacık yanında 1 dilim ekmek

17:00
1 Elma

19:00
1 Elma

Gece acıkırsam süt içerim yada meyve atıştırırım :)

ÇıtırlarBoyHedef17.06.201324.06.201301.07.201308.07.201315.07.2013Fark
Deniz_KP1.635467.400
Kararlıyım
pembebaloncuk
???
???
???
???
???
???
???

Son düzenleme:
kzlar diyet miyet hak getire günlerdir bozdum diyeti :) ama 1 haftada net 2 kilo verdim dogru düzgün yapmamama ragmen. spor olarak zumba fitness yapıyorum cok iyi tavsiye ederim hemde eglenceli :) size bi video vereyim, deneyin. seveceksiniz. helede bnm gibi yürüyüşe zamanınız yoksa Latin Dance Aerobic Workout - YouTube
tekrar baslıcam diyete ama

Kizlar bnde bugun gittim y esil elmalarimi aaldim baslicam yarindan itibaren 1 haftada bakalim nekadar kilo vericem :) bunu yapan arkadaslar var mi ? Tavsiye oneri alabilirmiyim :)

Tekrar başlıyorum bu diyete 1 kere yaptım çok faydalı oldu.cok zor ama etkılı.yarın başlıyorum hadi hayırlısı.bugun tartışdım 63 kiloydum bakalım 1 hafta sonra ne olacak!

kızlar bu siteyi her diyete başladığımda okuyup kendimi motive ediyorum. Elma diyetine başladım bugün 8. günüm dün tarıldım 85,5 kilo başladım ve 81 kiloyum şuan inşallah 1 ay daha devam ettirmeyi düşünüyorum..

kızlar merhaba bende bu diyete başlamayı düşünüyorum ama size bir sorum olacak evet herkes çok güzel kilo vermiş peki bırakıldığında hızlıca geri alma oldu mu ? yoksa kalıcı bir şekilde mi kilo kaybı oldu cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.. :KK3:

Son düzenleme:
canm ben verdikten sonra hiç dikkatetmedim 2 yıl içinde geri aldım kilo verdikten sonra onu korumak içinde biraz devam ettirmek lazım tabi

canım teşekkür ederim cevap verdiğin için peki bırakınca hemen mi aldın yani normal yeme düzenine dönünce alıyor muyuz acaba ? korkuyorum bu hafta başlıcam ama elma diyetini bırakıp normal yeme düzenime dönünce tabi ekmeği tuzu şekeri kesip bi beslenme yaptıgımda da alır mıyım acaba kilo ? kalıcı olmuyor mu şok diyet gibi ya :2:

rica ederim canım ... ben çok fazla yiyordum bozuk bir beslenmem vardı iş yernde falan hep dışardan dürüm falan yiyordum günde 1 ekmeğe yakın kahvaltı ve akşam yemeğnde tüketiyordum sonra ıvız zıvır normaldi yani o kadr kiloyu geri almam açıkcası ister istemez kilo alırsın normal düzene dönünce ama fazla değil kışın 3-5 kilo alırsın benim kadar abartmazsan :KK52:

ay ayy bende kışın alıyorum dha çok zaten şehir dışında oluyorum evimde olamadığımdan fast foodun dibine dibine vallahi :nazar: ama bir şekilde engel olmalıyımmm :26:

bugün itibariyle basladım kızlarrrrr;sabah 1 dilim kepek ekmeği;38 kalori olanlardan (heheh), 1 kibrit kutusu beyaz peynir ve domates maydanoz yedim sonra da 2 saatte bir yeşil elma toplam 6 tane,ve aralarda toplam 5 bardak yeşilçay ve 3 lt ye yakın su içtim az önce de bi tane kuru kayısı attım agzıma :)) boyum 166.60 kiloyum. 1 haftadır normal diyet yapıyorum 1 gr oynamadım tüü bana :2: her gün akşam yazıcam,mucksssss :KK16:

X