Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumŞeniz

inanın başaracaksınızzemuszemus

hayırlı iftarlar kızlar..bizimde iftar vaktine yaklaşık25 dakika var bu arada sizlere bakayım dedim..

ya neden kimse bana bişey yazmıyor mafoldumben beni adamdan saymıyormusunuz ya bana cevap yazmıyorsunuz zaten sexybebek te adımı hamile diye yazmış of ya of :gitme:

Son düzenleme:
8 dk sonra ezan okuncak. o kadar çok acıktım kiii bir çorbayla nasıl doyucam kendimi nasıl frenliycem çok merak ediyorummkaydirigubbakcemile3

kızlar oruçlu olmadığım halde çorba içtim ben azıcıkta kepekli ekmekle birlikte yemekten yedim ama azıcık mafoldumben

ben ilk gün tutamadım orucumu malum gnümdeydim yeni btti. artık tutcam kısmetse. sahurlarda 1 veya 2 dlim kpekli ekmek,domates,salata,peynir yerim, iftarlarda da 2 ya da 3 elma yerim diye dşünüyorum. başka bişey ymeden. bol bol suyumu da içerim yatana kadar.böyle devam ederim diyorum ramazan boyunca. bence gayet ii olur.akşamları ztn ymek yemiyodum pek,yine meyveyle geçiştirirm olur dmi kızlar ?

bence de olur ama oruç tutulunca çok ağır olmazmı arkadaşım bende aynen malum günümdeyim de tutamadım ama azıcık bi şeyler de yemedim değil :kedi:

kızlar ya deli olacam ha bana kimse bişey yazmıyor ya benide aranıza alın bende nişentaşı çocuğuyum -tatlicadiarzu-

bence de olur ama oruç tutulunca çok ağır olmazmı arkadaşım bende aynen malum günümdeyim de tutamadım ama azıcık bi şeyler de yemedim değil :kedi:

cnmcım baktım zorlanıyorum, az da olsa bişeyler yemeye çalışırım =) dşündüğün için saol.ama dediğim gbi yapablrsem çooookk güzel olcak eminim.. zayıflıcam zayıflıcam.. :bbo:Çok üzgünüm çoook

Kızlaaar burada iftar 19.10 da oluyor.. hihoyyyt

Sadece 1 kase çorba içtim ve kavun yediim.. Düşünüyorum da, su içmekten şiştim, peki 3-4 adet elma nasıl yerim sahura kadar..
Şuan koca kuzu yemiş kadar şişim.. Habire su içiyorum.. :1rolleyes:

selam kızlarrrrrrrrrrr bende katıldım aranıza dün gece sahurda başladım bakalım dün tartıldım 60 kiloyum haftaya cuma tekrar yazıcam kaç olmuşum herkeslere bol şansssssss:)) ya bide şekersiz normal çay içebiliomuyus acep :kedi:

ben normal çayda içiyom tatlım.hemide tek şekerli

haftaya kadar bol şans tatlım..

ya neden kimse bana bişey yazmıyor mafoldumben beni adamdan saymıyormusunuz ya bana cevap yazmıyorsunuz zaten sexybebek te adımı hamile diye yazmış of ya of :gitme:

kız hamile diye diye hamile kalmıyasın diyecektim bir baktım profiline bekarmışsın..:sm_cool::sm_cool:
tatlım bak yazdım cevap gel artık küsme oldumuCADIARZU

zayıflarsın tatlım zayıflarsın sen kaç kilosun canım..

8 dk sonra ezan okuncak. o kadar çok acıktım kiii bir çorbayla nasıl doyucam kendimi nasıl frenliycem çok merak ediyorummkaydirigubbakcemile3

valla bende çorba içtim karışık salata yedim 1dilimde k.ekmek
fakat 1kaşık sebze yemeği ve 1kaşık pilav oldu.15günden sonra ilk defa kaçamak yaptım
ama bida olmaz çok pişmanım çok:a015da ramazan diye oldu sanırım..
sexybebk bana ne diyecek bilmem
şimdi elma yiyorum saat 10da bitçek elma yemem 2ci yeşil çayımı içtim

ben yarın baslıyorum arkadslar sabah uyandıgımdaa yanıı 11 gbı filann bir dilim kepek ekmegi 1 katı yumurta bir bardak yeşilçay içcem 2 saat sonra bir tane elma yicem 2 saat sonra yıne 1 elma yıcem 1 saat sonra yine 1 tane elma yıcemm aradaa yesılcay ıccem yıne elma yıcem yıne elma yıcemm 20:00 de son elmamı yıcem veee su ve yesılcay içicem veee sonraa yatarken limonlu elma sirkeli su içicem sonraa mate yaprağı çayı içicemm veee uyucammm 00:00 03:00 arası uykuda olmak yagları erıtıyomuss uykuda olmam lazım erkendenn yatıcammmmm opuyorumnanaktan nasıl sexybebek yada arkadşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…