- 31 Temmuz 2009
- 666
- 149
- 43
benı kımse duymuo muu:=(
canım neoldu de bakım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benı kımse duymuo muu:=(
yaa sexyy yardm ett nıe bızde senn gıbı gıtmıoo acaba bu kılolarr=( elma yesem yesem 2 saatte 1 er taneden 4 tne fln edıo sende bole mı yapıosn kı=( ayy cok fenalrdayımmafoldumben
CANIM HEM SABAH CIK HEMDE IFTARDAN SONRA KENDINI YORMADAN SAKIN SAKIN SPOR OLARAK YAPMA SADECE NORMAL OLARAK YAP :1hug: SENI YERIM YA BEN FISTIK FISTIKKKKKKKKKKKK
o y oy yerim yer seni kız..ŞenizŞeniziskelet olsanda yerüm vallayerimsenibenŞeniz
eveimde koşu bandım var onda yürücem bide mekik aleti .mekik aletini gün içinde aklıma geldikçe yapçam..yok kız yormam.baksana yormadan kendimi 10kilo gitti zemuszemusyorsaydım demek daha çok gitçektiama inan bunada çok şükür:Saruboceq:her hafta 5kilo verildiğinde ayda eder 20kilo bu süper ötesi kızzzz
inanıyorum kendime ve güveniyorum çıpçıtırrrrr olacağım delikafaduldendelikafaduldensayende bitanem..:1hug:iyiki bizimle paylaştın ve seni tanıdık:1hug:a.s.a.s.
canım normal dıyette sabah 7/8 kalkarsan kavaltı
ve ondan sonra her ıkı saat yersen 6/7 elma yemen gerekıyor
3lıtre su 3/4 bardak yesıl cay
canım tok olsanda yemen lazım
bi yerde okumuştum detoks tarzı diyetlerde ilk bikaç gün baş ağrısı ciltte yağlanma, ağır ter kokusu, ağız mukozasında yara ,sivilcelenme gibi şeyler görülüyormuş. sebebide vucut toksinlerden temizlenirken böyle tepkiler veriyomuş .toksinler cilt yoluyla ,dışkılama sistemiyle vs toksinleri atıyomuş.eee aslında bu diyette detoks tarzı bi diyet .o yüzden baş ağrısı falan oluyodur .özellikle yeşil çay ödem çözücü yağ yakıcı metabolizmayı hızlandırıcı etkileri olan bir şey .kanserden korunmak için tüketilmesi gereken besinler içinde başta geliyo.e elmanın faydalarıda say say bitmez.kendi adıma ,akşamları salatama ya ton balığı ya tavuk ya da et falan koyuyorum.bazen sadece haşlanmış sebze yiyorum 1 haftada 4 kiloya yakın gitti.bence kendini iyi hissetiğin sürece yapılabilecek bi diyet.
canım benim ben kendi adıma konuşayayım
2haftada 10kilo verdim ve hiçbir sağlık sorunu yaşamadım.ve hala bu diyete devam ediyorum..ilk günler sadece baş dönmesi olmuştu şimdi hiç bişey yok allaha şükür..
şimdi normal olan elma diyetini değil ramazan ayında uygulayacağımızı yapyıyorum malum oruçluyum..
sen nasıl yapıosn kı dıyetı elma dıyetımı yapıosn yoksa bıraz degstırerk mı yapıosn?
sexybebeeeeeeeeeeek sımdıkı halinide görmek ıstıyoruuuzzz resimdeee:))
yaa 1 haftada tam olarak ne kadar verıosun sexybebek veya arkadaslar