ben yarın baslıyorum arkadslar sabah uyandıgımdaa yanıı 11 gbı filann bir dilim kepek ekmegi 1 katı yumurta bir bardak yeşilçay içcem 2 saat sonra bir tane elma yicem 2 saat sonra yıne 1 elma yıcem 1 saat sonra yine 1 tane elma yıcemm aradaa yesılcay ıccem yıne elma yıcem yıne elma yıcemm 20:00 de son elmamı yıcem veee su ve yesılcay içicem veee sonraa yatarken limonlu elma sirkeli su içicem sonraa mate yaprağı çayı içicemm veee uyucammm 00:00 03:00 arası uykuda olmak yagları erıtıyomuss uykuda olmam lazım erkendenn yatıcammmmm opuyorumnanaktan nasıl sexybebek yada arkadşlarrr
Bende yazarım canım ne istiyon de bisexybebeğim sen gelince yaz bana olurmu datlum zemuszemus
Ohhh nerdeyse bir saat var aramızda 20:04 burda tok tuttumu çorba bende çorba azda patlıcan salata yoğurtluKızlaaar burada iftar 19.10 da oluyor.. hihoyyyt
Sadece 1 kase çorba içtim ve kavun yediim.. Düşünüyorum da, su içmekten şiştim, peki 3-4 adet elma nasıl yerim sahura kadar..
Şuan koca kuzu yemiş kadar şişim.. Habire su içiyorum.. :1rolleyes:
kız hamile diye diye hamile kalmıyasın diyecektim bir baktım profiline bekarmışsın..:sm_cool::sm_cool:
tatlım bak yazdım cevap gel artık küsme oldumuCADIARZU
zayıflarsın tatlım zayıflarsın sen kaç kilosun canım..
bence güzel harikaaaaaaaa canım aynen böyle devam et..
ama 2ci gün elmaları çoğaltıyosun unutma.başarılar canımŞeniz
ayşeeeeeeeee nerdesin canım sen kaç kilo verdin meraktayız hadi gel bekletme..
saol sılacım ya öldüm çay diye anneannem içerken kokluyorum öyle du hemen bi tane koyyim yerimseniben
yaa nasıl cagoltcazz sılaa elmayıı 1 saatte 1 mi yıcezz ne yapcazz
retrtthyu
1 gun kahvaaltımı dometeslı peynırlı bıberlı kepk ekmegı tost yıcem 1 gun yumurta yıcemm
yok canım yine 2satte yiyecen.fakat 1tane elma yerine 2tane yiyecen..
sen elmaları satlere göre böl canım.elma büyükse 1tane küçükse 2.yada 3tane.
ama 2saate bir yencek canımvereliniortak
tsk ederımmm ole yparımm elmalarr kucuk yanı orta boy 1.gun 1 tane 1 tane yerım 2.gun 2 tanee 2 tane 3.gun 3 tane 3 taneyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
kızlar bende yarın baslıycam diyete baska bir diyet yapıyordum fakat vazgectim.16 yasındayım ve 80 kiloyum bir haftada 4 kilo verebilir miyim sizce ?
kızlar bende yarın baslıycam diyete baska bir diyet yapıyordum fakat vazgectim.16 yasındayım ve 80 kiloyum bir haftada 4 kilo verebilir miyim sizce ?
sexybebeğim sen gelince yaz bana olurmu datlum zemuszemus
tamam canım beraber baslayalım.bende burda yazılanlardan gaza geldim inş istedigim kiloya ulaşıcam.birbirimize destek olalım canım o zaman daha cok motive oluruz inş.hepinizi optum senide elit28 :)