Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bence güzel harikaaaaaaaa canım aynen böyle devam et..
ama 2ci gün elmaları çoğaltıyosun unutma.başarılar canımŞeniz

sexybebeğim sen gelince yaz bana olurmu datlum zemuszemus
Bende yazarım canım ne istiyon de bi

Ohhh nerdeyse bir saat var aramızda 20:04 burda tok tuttumu çorba bende çorba azda patlıcan salata yoğurtlu

kız hamile diye diye hamile kalmıyasın diyecektim bir baktım profiline bekarmışsın..:sm_cool::sm_cool:
tatlım bak yazdım cevap gel artık küsme oldumuCADIARZU

Kız o demekle olmazzzzzzzzzz bilmiyon mu
sohbete gel sılacım

yorumları okudum da bazıları işi bayağı ileri götürmüş bu artık yeşil elme diyetinden yeşil elma intiharına dönüşmüş.kilo verecem diye aman sağlığınızdan olmayın.uzman kontrolü olmadan da çok yüksek kilolardan düşmeye birden bire kalkmayın.hani birkaç kilo uzman yardımı almadan da tabiki sağlıklı bir şekilde verilebilir.

saol sılacım ya öldüm çay diye anneannem içerken kokluyorum öyle du hemen bi tane koyyim yerimseniben

zaten şekersiz içildiğinde sıfır kalori

ama tekşekerlide 16 kalori bende şekersiz içemem.tek şekerli içiyom....

bu arada iftardan buyana 2büyük elma.2yeşil çay içtim 1kilo su içtim ama şiştim sormayın

saat 10da herşey bitsin diye şiştim durdum

saat 12de yatmayı düşünüyorum,sonra 3.30kalkıp önce 1yeşil elmadaha en kocamanından sonra kahvaltı türü yiyecem sonra yine büyük bir yeşil elma daha .2bardak yine yeşil çay içerim inaşallahh..

neyse kızlar ben kaçar hepinizi öptüm ..ara ara yine bakarım size..

yaa nasıl cagoltcazz sılaa elmayıı 1 saatte 1 mi yıcezz ne yapcazz

yok canım yine 2satte yiyecen.fakat 1tane elma yerine 2tane yiyecen..

sen elmaları satlere göre böl canım.elma büyükse 1tane küçükse 2.yada 3tane.

ama 2saate bir yencek canımvereliniortak

yok canım yine 2satte yiyecen.fakat 1tane elma yerine 2tane yiyecen..

sen elmaları satlere göre böl canım.elma büyükse 1tane küçükse 2.yada 3tane.

ama 2saate bir yencek canımvereliniortak

tsk ederımmm ole yparımm elmalarr kucuk yanı orta boy 1.gun 1 tane 1 tane yerım 2.gun 2 tanee 2 tane 3.gun 3 tane 3 tane yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

tamam canım beraber baslayalım.bende burda yazılanlardan gaza geldim inş istedigim kiloya ulaşıcam.birbirimize destek olalım canım o zaman daha cok motive oluruz inş.hepinizi optum senide elit28 :)

tmm hayatımm yarın baslıyrzz bak sendee benım dedgım gıbı yap anlatyrm sabah kalkıncaa ilk limonlu ılık su iç bıraz snraa 1 yumurtaa 1 dilim kepek ekmegi domates salatalık yee yesılcay iç yanındaa yadaa kepek ekmegının arasınaa domates biberr peynir koy tost yap yanındaa yesılcay iç .... sonraa 2 saatte 1 elmaa ye iştee yeşilay iç su iç :kaydirigubbakcemile5

çatlamak üzereyim şu andaakaydirigubbakcemile3
orucumu 2 büyük bardak ılık limonlu suyla açtım (uzun süre aç kaldıktan sonra sertleşen bağırsakları yumuşatarak sindirimi kolaylaştırıyo)
bi kase çorba ve iki kaşık ıspanak yedim. burnuma buram buram koktuğu halde pideye elimi sürmedim
iftardan beri 2 lt su içtim ve şimdi yeşil çayımı içiyorum.
ama daha fazla bişi yersem her an çatlayabilirim =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…