- 25 Mart 2013
- 265
- 0
- 116
hahahahahy sorun değil canım :)bu kadar olur benim de tamamen yok haşimatoluyum 150 mg ilaç kullanıyorum bende sen ne kadar alıyorsun canım
bende 200 mg alıyorum..sen ne kadar sürede verdin o kiloyu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahy sorun değil canım :)bu kadar olur benim de tamamen yok haşimatoluyum 150 mg ilaç kullanıyorum bende sen ne kadar alıyorsun canım
bende 200 mg alıyorum..sen ne kadar sürede verdin o kiloyu ?
2 yıl önce özelde yazdığım kilodan 80e kadar 4 ay da verdim ama tedr ve diyet yaptım sonra sakatlık pis boğazlık falan derken tekrar çıktım ama bu sefer kararlıyım sonuna kadar gideceğim 60 a gözümü diktim imkansız olmadığını bende sende bir kere gördük o yüzden inşallah kurtuluruz en kısa sürede :)
kesinlikle haklısın zaten o günleri hatırladıkça çok kızıyorum kendime..birde ben sağlıkçı olarak hiç dikkat etmedim kendime..hipotroidimi bile çok geç farkettim..etrafımdaki herkes bu yemeyle bu kadar alamazsın kilo bir bak kan değerlerine derdi ben umursamazdım meğer troidim yokmuşsonra hızlı verdim ama bazen ilaç kullanmadım umursamadım bazende çok yedim böylece aldım tekrar..neyse çok uzun anlattım galiba :) ama burdan destek olalım birbirimize ben çok çabuk morali bozulan biriyim salmak istemiyorum bu defa
anlıyorum sonrası çok büyük pişmanlık oluyor bende çok çabuk pes ediyorum aslında ama o dönem nasıl deli gibi sıktım kendimi anlatamam yine yapacağım kesinlikle bende destekden yanayım ne demişler damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar tabi hastalığa sevinilmezde benzer bir rahaatsızlığa sahip olmak ve mücadele vermek gazlamadı desem yalan olur :)
aynen beni de :) mesala şuan çok acıktım ama yemicem örgü örüyorum bebek atkısı hırkası beresi vb.. hem hediye ediyorum hemde stres atıyorum başka türlü açlığımı unutamıyorum :) aslında bu diyet bayağı zorlayıcı inşallah sonucu iyi olur..başka diyet denedinmi hiç bu haftada 10 kilo verdiren liste varya onuda deneyen var bayağı veren var 10 kilo olmsada 7 8 vermişler..onunda püf noktası elma sirkesi ve greyfurt suyu..
oda iyi bir fikir örgü işi ahhh çok beceriksizim aslında ilgi alanımda değil çok beğenirim ama denemediğimden cahilim o konularda başka diyet denemelerim olmadı en azından sağlam diyet yapmadım eelma denedim kalori sayıkmı denedim ama bir keresinde 11 günde 7 kilo verdim salata yoğurt ve düzenli 10km yürüyerek aslında bakarsan iş az kalori çok harekette bitiyor bak arada ceza verelim bari 50 mekik 100 mekik vs gibi seninde yürüyüş bandın var sanırım benimde mevcut ben sabahları genelde açık hava yürüyüşlerini tercih ediyorum
ben ağrıda yaşadığım için burda çalışıyorum yani burda pek mümkün olmuyor zaten o yüzden koşu bandı aldım..ben nöbete gitmediğim günler yürüyebilirim..bu diyet kısa sürede çok kilo verdiriyor diye denemek istiyorum ilk defa yapıyorum o yüzden..ilk başladığında yavaş olunca motive olunmuyor..nisan sonuna kadar bu gibi diyetlerle verebildiğim kadar verip sonra senin yaptığın gibi çorba yoğurt salata yapmayı düşünüyorum..ben yarın başıyorum yürüyüşe yazalım hergün burdan..perşembe nöbetçiyim o gün yapamam..cuma çıkınca ve cumartesi pazar yaparım..nöbet günlerimde yapmadığımı yazarım sana :) onun dışında kaytarmam :)
canım şöyle söyleyeyim bilimsel dayanağı nedir bilmiyorum ama şunu gördüm evet sporla kas kütlem arttı daha önce neredeyse 10 kilo az gösteriyorum ve kas bildiğim kadarıyla daha fazla enerji harcadığından kalori yakımı daha fazla oluyor o yüzden ben direk sporla başlıyorum beraber götürüyorum hem sarkmalarımda olmuyor o zaman bende daha önce bu diyet işe yaradı ama ben dikkat etmediğimden tekrar aldım bende yaz tatiline kadar işin büyük kısmını atlatmak istiyorum bende salı günleri dışında sağlam yaparım ders yüküm biraz fazla sonra haftasonu başka sorumlulukların yoksa sıkı 2 gün geçirebiliriz diyorum senin içinde uygunsa tabi nöbet günlerinde haberleşiriz zor olur zannımca senin için
tamam o zaman ben yarın spora başlıyorum perşembe yapamam cuma cumartesi pazar yine yaparım sonra yine söylerim nöbet günlerimi..nöbet günlerinde diyete tam uyarım da spor olmaz bende..bende yaz tatilinde spor salonuna gittim ve çok sıkılaştım aynı kiloda geri dönmeme rağman herkes ne kadar kilo verdin böyle dedi o yönden güzel oluyo aslında..ya bişey daha sorcam sana sen yoğurt salata dönemlerinde yağsız yoğurtmu tüketiyorsun ben o yoğurdu hiç sevmiyorum da normal yoğurt yesek olmazmı* bir programda diyetisyen yoğurt ve ayrandaki yağdan korkmayın ondaki yağada ihtiyacınız var zayıflamanızı engellemez demişti ama?
tamam öyle yaparız hatta şimdi iki troidzedeye bir sayfa açalım ordan devam edelim olmaz mı spor ve beslenmemizi de yaazarız burayada haftalık bildirimimizi yaparız şimdi ben asla lıgh ürün kullanmadım hiç bir zaman çünkü yağsız besleniyorum normalde ama asla süt yoğurt vs yağı hesaplamıyorum lakin salata yaptığımda bir koca tabağa günlük 1 çay kaşığı zeytin yağ kattığım olur biliyorsundur sende sağlıkçıymışsın vitaminlerin emilimi için gerekli onun dışında sütümde yağlı olur yoğurdumda çünkü başka hayvansal yada bitkisel yağ almadığımdan gerek duymadım lıght ürünlere
olur ben uyarım :) gerçi şuanda bir troidzede gibi beslenmiyoruz ama olsun :) içimi rahatlattın valla sağol bende salataya 1 tatlı kaşığı yağ koyuyordum bol nar ekşisi limon yiyordum.ama yoğurt ve sütte yağsızları hiç sevmiyorum..bu diyetten sonra mayısta böyle bişeye geçmeyi düşünüyorum bakalım kaç kilo vercez çok heyecenlıyım ve çok merak ediyorum..
kızlar merhaba,
ben de pazartesi başladım bu diyete bugun sabah tartıldım 1.100 kg gitmiş bile :)) ama çok zorlanıyorum yaa akşama doğru baş ağrısı oluyor sizde de var mı böyle şeyler ? bünye bir süre sonra alışacak diyorlar ama 3 gün oldu hep aynı. bi de ben bir kilo elmayı bitiremiyorum akşama kadar acıkmıyorum o yuzden canım istemiyo sizce etkisi farklı mı olur az yersem![]()
bende pazartesi başladım ben tam tamına uymaya çalışıyorum yani elmaları zorla da olsa bitiriyorum..ben tartılmadım bakalım kaç gitmiş olacak..