Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tuğçerdem merhaba

ben elma diyetini yapmıyorum şimdi yani iki gündür. ayran detooksu ve lahana çorbası diyeti yapcam sonra da dukan ya da karataya başlıcam dukan zararlı diyorlar. vücudundaki kasların erimesine neden oluo die. ondan kararsız kaldım ama sonuçta bir süre bunu yapacağım yaparsam da yani. 3-4 ay snra istediğim kiloda koruyarak devam etmiş olacağım. yemekler konusunda dediğin doğru destek olmalı yanında ama yine de yemeklerin de çok sorun olacağını sanmıyorum çünku önemli olan proteinli gidaları almak. tabi kitap fransızlara göre oldugu için malum onların yemeklerine uygun şeyler var. ben karatayı da düşünyorum ama bilmem ki.. dukan da kas erimesi tehlikesi var kafam karıştı belki kuşhan diyeti yaparım :)) belli mi olur

bugün elma diyetine başladım kızlar ama çok acıktım dayanamadım yhaa şu an çok sinirliyim kendimee acıktıkça elma yedim baktım olcak gbi degil tost yaptım kendimee ( kırmızı elmaydı ondanmı acaba

Yeşil olsun denilmiş. Asit oranından dolayı...

bugün kazasız belasız ilk günü atlattım sanırım yarın daha zorlanırım ama ne apalım gitmesi lazım bu kiloların özellikle de yaza kadar bugün çok fazla su içemedim yarın bol su içeceğim

Kızlar bu diyetle iki kilo verdim ama pis bogazım yuzumden geri aldım onuda haftasonu şimdide sadece akşam yemegi yemeyip oglen yiyip oyle zayıflamayı dusunuyorum geç olsada buda yaramazsa elmaya devam :26::26:

günaydın kızlar günah çıkartıyorum akşam 1 tabak makarnayı hüplettim az yemeğe alışan mideme kıraplar girdi kendimden iğrendim ama ne çare yemiştim artık :26: elma sanki dahamı çok açıktırıyor ne ben hep yeşil elma yedim yemekleride abartmadan yedim ama yinede midemi kıydı sadece elmayla nasıl dayanıyorsunuz ben sadece öğlene kadar dayana bildim sonra bittim yani yarın 1 hafta olacak bakalım haftasonu yediğim su böreği ve dünkü makarna ne yapmış bana :18::18::18:

bugün, yarın bende regl olucam :26:

Kg veremezsem motivasyonum bozulucak baştan

Dün ilk gündü çok zorladı akşam... Bakalım bugün neler olucak

Tebrikler Darısı tüm isteyenlere

Dün aynen bende öyleydim piskocan ilk gün sendromu sanırımm

İşten eve döndüğümde 2 saat boyunca Herşeye kızdım, sinirlendim sonunda eşim yatıp uyumamı istedi 21:00'de yatıp uyudum

Afiyet olsun

Zor oluyo gerçekten

umarim yakinda bebislerimiz tutar bizimde canim.. ben diyeti biraktim dayanamadim. yani yazdigim gunden sonra birdaha yapamadim.. zaten 1 nisanda tedavim basliyor. zamanim kalmadi ((

abi yok yha olmuyoo sadece elmayla olmuyo... yeşil elmayı denedim bugündee dogru kırmızı elmaya göre tok tutuyo ama yetmiyo :/ etimek yedim 5 tane falan 3 elma çeyrek ekmek domatez biber 1 bardak yeşil çay avuç içi çerez bideee...

slm kızlar ben uzun zamandır bu formu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum..bende kendime bir program yaptım bir hafta farklı bir diyet bir hafta elma diyetini uygulucam..sürekli aynı diyeti yapıp vücudun savunmaya geçmesini istemiyorum..bu hafta bir haftada 10 kilo verdiren diyet listesi var onu uygulucm ondada elma sirkesi kullanılıyor sürekli..sonra elma diyeti sonra tekrar o diyet diye devam etmeyi düşünüyorum..sağlık çalışanı olduğum için gecem gündüzüm karışık benim inşallah başarılı olurum

bu arada yaşım 26 boyum 173 kilom da çok fena 99 ama umudum var çünkü 115 den düştüm bu kiloya inşallah iyi sonuç alırım..haftalık tartılıcam tartıyı sakladı annem sonucu paylaşırım sizlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…