papat canım sen peki ara verdiğinde bay yiyomusun yoksa azcık kaçamaklar falanmı ben ekmek pilav göütürdüm yanii ..kunu çıkarttım açıkcası kaçamağın
2-3 ay falan sürdü sanırım.önceleri istedim ki bir haftada 20 kilo vereyim.sonra sabır işi olduğunu öğrendim ve kendimi kasmadan ara vere vere diyet yaptım.esnek davrandım yani.bacım sen istedikten sonra gerçekten veriyorsun.birgün optimumda gezerken media markt'a girdim.bi baktım tartıda indirim varmış.arzumun 79 liralık tartısı 39a inmiş.aldım eve geldim.tartıldım.afedersin oha oldum.88.6yı gösterdi.birkaç gün sinirlendim yediklerime dikkat ettim diyetleri araştırdım.sonra lahana diyetine karar verdim.diyete başladığım gün 86.4e düşmüştüm zaten.sonra bir yerden aynı burdaki gibi kızlarla mesajlaşarak hep beraber diyete başladım.bi iki gün yapmadan lahana çorbasını döktüm içemedim.diyetleri araştırırken burdaki topik gözüme çarptı.sonra elma diyetine döndüm.üç gün yaptım üç kilo verdim.Allah Allah bi gaza gelmişim.hergün tartılıyorum.sonra ara vere vere bi baktım 67lere falan düşmüşüm.sonra yaz geldi falan koptum o siteden.bu yıl da çalıştığım için (geçen yıl kızım çok küçüktü çalışmadım) diyeti falan unuttum.ama bir yıldır hiç kilo almadım.dikkat de etmedim.son birkaç aydır yemeği çok abarttım.bir öğünde bir ekmek yiyordum artı dünya kadar da yemek.neyse elma diyetinin de güzelliği orda Allahtan bu diyette n sonra çok fazla geri almıyorsun.o kadar yemeye aylardır sadece 5 kilo falan aldım.işte tekrar diyete karar verdim.bu kez kalan 13 kilomu da vereceğim dedim.ve işte burdayım.
bugün elma diyetine başladım kızlar ama çok acıktım dayanamadım yhaa şu an çok sinirliyim kendimee acıktıkça elma yedim baktım olcak gbi degil tost yaptım kendimee( kırmızı elmaydı ondanmı acaba
evde kırmızı elma vardı kırmızıyla başladım :/ sanırım şimdi gidip yeşil elma almalıyımm
ben de başladım yeniden, zaten ancak 2-3 gün düzenli yapabilmiştim önceden, sonra hiç dikkat etmedim aradan 1 aydan fazla geçti sanırım 1.5 kg aldımregl de olucam ama önemli değil, ertelemekle aldım bu kiloları zaten hep.
kızlar herkese merhaba benim diyetim bitti ve ben cumartesi günü tartıldım 3,5 kgya yakın kilo vermişim fakat devam etmeyi düşünmüyorum şimdilik şuanda isveçe başlıyorum herkese başarılıar sağlıklı kilo vermeler diliyorum allah herkesin yardımcısı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur öpüyorum sizleri :)))))
bugün elma diyetine başladım kızlar ama çok acıktım dayanamadım yhaa şu an çok sinirliyim kendimee acıktıkça elma yedim baktım olcak gbi degil tost yaptım kendimee( kırmızı elmaydı ondanmı acaba
günaydın kızlar günah çıkartıyorum akşam 1 tabak makarnayı hüplettimaz yemeğe alışan mideme kıraplar girdi kendimden iğrendim ama ne çare yemiştim artık :26: elma sanki dahamı çok açıktırıyor ne ben hep yeşil elma yedim yemekleride abartmadan yedim ama yinede midemi kıydı sadece elmayla nasıl dayanıyorsunuz ben sadece öğlene kadar dayana bildim sonra bittim yani yarın 1 hafta olacak bakalım haftasonu yediğim su böreği ve dünkü makarna ne yapmış bana :18::18::18:
insaallah canim bende de pko var ama hic kistim kalmamis doktorum once asilamayi onerdi insaallah yakin zamanda aliriz bebislerimizi kucagimiza.
sen nerede oturuyorsun benim arkadasim 3 kere asilama yaptirdi simdi de tup bebek denedi ve ikizlere hamiş
insaallah bizimde tutar ya şafi ya musavvir ya halik cekmek lazimmiş dene sende
yani yapmaya calisiyorum bugun 1 bardak ayran ictim bide kahve kahvaltidan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?