Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende çok uzun yollardayken denedim bu diyeti işe de yaradı şimdi kalori sayımını denedim bir süre sonra pes ettim takip ediyorum buradaki arkadaşları gerçekten kendimde bir kaç kere denedim işe yarıyor bir süredir diyetim iş sebebiyle sıkıntıya uğradı ama tekrar elma diyeti deneyeceğim yazmıyorum ama bu bölümdeki arkadaşları takip ediyorum :)ne oldu ne kadar gitti diye benimde kilom şuan yüksek ama pes etme elma diyeti gerçekten işe yarıyor kısa süreli yap biz yüksek kilodakiler ya da ben öyleyim diyeyim uzun süreli diyetlerden sıkılıyoruz en doğrusu hangisi diye her diyeti uygulamaya çalışmaktan zaman kaybediyoruz bence aldığın kararı uygula vakit kaybetmiyelim burdaki arkadaşlarada maşallah güzel gidiyr arada ben gibi yoldan dönenler olsada :)az kalorili bol hareketli günller diliyorum herkese.

Diyetimin 3.günündeyim :18:

Çok açımmm, gözümün önünden whoper menüler, lahmacunlar geçiyor

Direniyorum, kararlıyım!! bozmayacağım

eflal333 tşk ederim desteğin için..ben de bir dönem böyle zaman kaybettim diyet denemekten..16 kiloyu da lahana diyeti ve 5 günde 5 kiloyla verdim..şimdide bu iki diyeti seçtim bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız..

çok iyi anlıyorum seni bende o hatayı yaptım çok kere o mu şu mu derken çok zaman kaybediyoruz işin özü az kalori almak çok hareket etmek bunu öğrendim iş uygulamada yaparsın sende inşallah arkadaşım azmin ve başarın daim olsun

gerçektenn mii ?? yaa lahana diyeti berbat yaa bn elmayla dayetinemiorm ama elma yine yapılabilir bişey :) lahanayı nasıl yaptın canmm?? bnmde acilll kilo wermem lazmm (

gerçektenn mii ?? yaa lahana diyeti berbat yaa bn elmayla dayetinemiorm ama elma yine yapılabilir bişey :) lahanayı nasıl yaptın canmm?? bnmde acilll kilo wermem lazmm (

evet berbat bir tadı var bende çok zor içtim ama dayandım bir hafta 7 ye yakın verdim..listenin dışına çıkmadım..5 günde 5 kiloyu uyguladım sonra onunla da kalanını verdim..geçen hafta lahanayı tekrar başlamıştım ama ilk gün öğürmekten içemedim..vazgeçtim..bu hafta bir haftada 10 kilo diyetini uyguluyoum..sabah kalkınca sandaloz ve elma sirkeli suyu içiyorum..bu bitince elma diyetini uygulucam..bundan sonra iki diyeti uygulamayı düşünüyorum..yaza düğünüm olacak o yüzden hızlı vermem gerekiyor her hafta kaçkilo verdiğimi yazarım.ama bu hafta nöbetli çalıştığım için kaçamağım oldu çok vereceğimi sanmıyorum

Diyetimin 3.günündeyim :18:

Çok açımmm, gözümün önünden whoper menüler, lahmacunlar geçiyor

Direniyorum, kararlıyım!! bozmayacağım

:))) benim de 4.günüm bugün aynı gün başlamıştık seninle bugün dayanamadım sabah tartıldım 2 kilo gitmiş 3 günde ama muhtemelen sudur bu gidenler yağlar daha sonra gider diye düşünüyorum.

benim de özellikle akşamları gözümün önünden misket köfteler patates kızartmaları soslar falan geçiyor ama çok şükür bozmadım diyetimi çok midem kazınırsa akşamları bir iki yaprak marul atıyorum ağzıma o kadar yeşil elmadan sonra marul kebap gibi geliyor

merhaba arkadaslar elma diyetime ara verip lahana diyeti yaptim 3 gun arkadasimin israri ile
ama dayanamadim yine elma yapacagim galiba yalniz sunu sormak istiyorum
mesela kahvaltiyi gunun herhangi bir ogunu ile yer degistirebilir miyiz acaba mesela sabah elma ogle yemegi corba salata 3-4 izgara kofte ara elma aksam elma ara elma seklinde?
bi fikriniz var mi?
yapan oldu mu?

canm yaa bnmde bi ay sona nişanım war :) ama hala şişkoyum boyum wermem gereken 8 kilo war ne yapacağımı bilmiorm :8 sen bu beş günde beş kiloyu werebildin mi?? o kolaysa barii onu deneyeyim ((

canm yaa bnmde bi ay sona nişanım war :) ama hala şişkoyum boyum wermem gereken 8 kilo war ne yapacağımı bilmiorm :8 sen bu beş günde beş kiloyu werebildin mi?? o kolaysa barii onu deneyeyim ((

Ben 4 kilo verdim o diyetle çok da zorlanmadım canım..sen yine iyisin benim kilo fazlam çok çok daha fazla bende bu hafta elma diyetini denicem güzel kilo verenler olmuş elma diyetinle..

Ben 4 kilo verdim o diyetle çok da zorlanmadım canım..sen yine iyisin benim kilo fazlam çok çok daha fazla bende bu hafta elma diyetini denicem güzel kilo verenler olmuş elma diyetinle..

ayy canmm allah kolaylıkk wersin hepimizeee :) bna da anlatsana nler yapıp werdin 4kiloyu bu diyette baya garip şler yazıo bilemedim ki nasıl yapsam...

arkadaşlar troid hastalığı olan arkadaşlara minik bir hatırlatma lahana çorbası zarar veriyor bilginize yasaklı yiyeceklerden troidzedeler için dikkatli olmanızı tavsiye ederim :)

merhaba kızlar diyetler nasıl gidiyor ben 6 günde 3 kilo vermişim yarın tam bir hafta bitmiş olacak. ilginçtir ilk 3 gün bayağı zorlandım ama son 3 gündür hiç sıkıntı yaşamadım acıkmadım yani gündüz elmalarımı yiyorum yalnız yeşil çay içemiyorum ben nefret ediyorum ama yarından itibaren onu da içmeye başlıcam el mecbur.

evet tekrar başlıyorum bakalım bu sefer işe yarar inşallah kızlar ya tek başına olmuyor bu hafta yeniden başlayanlar varsa beraber başlayalım bu sefer sağlam 1 hafta yapacağım bakalaım varsa yenii hafta yeni başlayanlar beraber gidelim yaz geldi yaz ve ben hala aynı gram veriyorum kilo olarak alıyorum oyy oyyy hadi arkadaşlar varsa bu hafta başlayan ama düzenli bildirim isterim :)

ben yarın başlıyorum..ama bazı yorumlarda haftada 1 yada 2 verdik yazmışlar açıkcası moralim bozuldu.. o kadar aç dur 2 kilo ver..ama ben yarın başlayıp bir hafta deneyip sonucu görmek istiyorum..sabah başlangıç kilomu yazarım..destek olalım birbirimize..

bnde tekrar başlicam yaa olmuo böle şişko

evet herkeste farklı sonuçlar vermiş arkadaşım her metabolizma farklı ben denediğimde en az 3-4 veriyordum ama bakalım denemekten bişey kaybetmeyiz inşallah gider tamam sabahtan itibaren başlıyoruz o zaman hadi kolay gelsin bizlere

bnde tekrar başlicam yaa olmuo böle şişko

evet evet güzel olacak her şey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…