bu arada yaşım 26 boyum 173 kilom da çok fena 99ama umudum var çünkü 115 den düştüm bu kiloya inşallah iyi sonuç alırım..haftalık tartılıcam tartıyı sakladı annem sonucu paylaşırım sizlerle..
Diyetimin 3.günündeyim :18:
Çok açımmm, gözümün önünden whoper menüler, lahmacunlar geçiyor
Direniyorum, kararlıyım!! bozmayacağım
eflal333 tşk ederim desteğin için..ben de bir dönem böyle zaman kaybettim diyet denemekten..16 kiloyu da lahana diyeti ve 5 günde 5 kiloyla verdim..şimdide bu iki diyeti seçtim bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız..
eflal333 tşk ederim desteğin için..ben de bir dönem böyle zaman kaybettim diyet denemekten..16 kiloyu da lahana diyeti ve 5 günde 5 kiloyla verdim..şimdide bu iki diyeti seçtim bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız..
Diyetimin 3.günündeyim :18:
Çok açımmm, gözümün önünden whoper menüler, lahmacunlar geçiyor
Direniyorum, kararlıyım!! bozmayacağım
gerçektenn mii ?? yaa lahana diyeti berbat yaabn elmayla dayetinemiorm ama elma yine yapılabilir bişey :) lahanayı nasıl yaptın canmm?? bnmde acilll kilo wermem lazmm (
evet berbat bir tadı var bende çok zor içtim ama dayandım bir hafta 7 ye yakın verdim..listenin dışına çıkmadım..5 günde 5 kiloyu uyguladım sonra onunla da kalanını verdim..geçen hafta lahanayı tekrar başlamıştım ama ilk gün öğürmekten içemedim..vazgeçtim..bu hafta bir haftada 10 kilo diyetini uyguluyoum..sabah kalkınca sandaloz ve elma sirkeli suyu içiyorum..bu bitince elma diyetini uygulucam..bundan sonra iki diyeti uygulamayı düşünüyorum..yaza düğünüm olacak o yüzden hızlı vermem gerekiyorher hafta kaçkilo verdiğimi yazarım.ama bu hafta nöbetli çalıştığım için kaçamağım oldu çok vereceğimi sanmıyorum
canm yaa bnmde bi ay sona nişanım war :) ama hala şişkoyum boyum wermem gereken 8 kilo war ne yapacağımı bilmiorm :8 sen bu beş günde beş kiloyu werebildin mi?? o kolaysa barii onu deneyeyim((
Ben 4 kilo verdim o diyetle çok da zorlanmadım canım..sen yine iyisin benim kilo fazlam çok çok daha fazla bende bu hafta elma diyetini denicem güzel kilo verenler olmuş elma diyetinle..
evet tekrar başlıyorum bakalım bu sefer işe yarar inşallah kızlar ya tek başına olmuyor bu hafta yeniden başlayanlar varsa beraber başlayalım bu sefer sağlam 1 hafta yapacağım bakalaım varsa yenii hafta yeni başlayanlar beraber gidelim yaz geldi yazve ben hala aynı gram veriyorum kilo olarak alıyorum oyy oyyy hadi arkadaşlar varsa bu hafta başlayan ama düzenli bildirim isterim :)
evet tekrar başlıyorum bakalım bu sefer işe yarar inşallah kızlar ya tek başına olmuyor bu hafta yeniden başlayanlar varsa beraber başlayalım bu sefer sağlam 1 hafta yapacağım bakalaım varsa yenii hafta yeni başlayanlar beraber gidelim yaz geldi yazve ben hala aynı gram veriyorum kilo olarak alıyorum oyy oyyy hadi arkadaşlar varsa bu hafta başlayan ama düzenli bildirim isterim :)
ben yarın başlıyorum..ama bazı yorumlarda haftada 1 yada 2 verdik yazmışlar açıkcası moralim bozuldu.. o kadar aç dur 2 kilo ver..ama ben yarın başlayıp bir hafta deneyip sonucu görmek istiyorum..sabah başlangıç kilomu yazarım..destek olalım birbirimize..
bnde tekrar başlicam yaa olmuo böle şişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?