• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tuğçecim ben de çocuklarla uğraşıyorum inan dediğin gibi zor. bir de benim koşuşturmacam da çok yogun valla bazen su bile içemiyorum. aslında ben de harfiyyen uyuyorum hele senin gibi yemek hiç yemiyorum ama neden yavaşladı bilmiyorum. ben günde 3 lt su 2 demllik yeşil cay içiyorum. elma da en az 4 en fazla 7 tane yiyorum bazen eti form ve yogurt yiyorum ama bbu kadar oldu ben sanırım dukan yapcam yaa

sakın dukana başlamayın ben öyle 10 kilo verdim bıraktığım an geri aldım ve cidden çok sağlıksız

ben sabah sadece elma ve yeşil çay la kahvaltı yaptım sorun olmaz di mi ve hazirana kadar 20 kilo verebilir miyim harfiyen yaparsam

arkadaslar bir not iletmek istiyorum kesinlikle yesil elma olcak cunku asit orani daha yuksek oldugu icin daha doyurucu ve yag yakici kirmizi elma daha tatli daha az asitli ve daha cok sekerli onun icin yesil elma unutmayin :teytey:

siz bu diyetle bütün kilolarınızı verdiniz mi acaba geri almadan?

canım sen bu diyetle verdikten sonra benim gibi gece kalkıp bir tabak kadayıf yiyorsan alırsın tabi.ya bu bütün diyetler için geçerli.ama mide küçülüyor ister istemez yiyemiyorsun fazla.ve bu diyetle verdiğin kiloları çok zor geri alıyorsun.ben 21 kilo verdim bir yıl önce ve afedersin hayvan gibi yememe rağmen son üç ayda sadece yaklaşık 5 kilo gibi aldım.için rahat olsun.

ben sabah sadece elma ve yeşil çay la kahvaltı yaptım sorun olmaz di mi ve hazirana kadar 20 kilo verebilir miyim harfiyen yaparsam

hazirana kadar verebilirsin.ama diyeti gerçekten harfiyle uygularsan.ve sana tavsiye 5 gün gibi yap birkaç gün ara ver.vücut savunmaya geçmesin.kilo vermen durmaz o zaman.ve arada birkaç günlük başka diyetler de yap.sıkılmazsın.senin iradeni bilmiyorum ama ben çabuk sıkılanlardanım.ama eninde sonunda da istediğimi alırım.

canım sen bu diyetle verdikten sonra benim gibi gece kalkıp bir tabak kadayıf yiyorsan alırsın tabi.ya bu bütün diyetler için geçerli.ama mide küçülüyor ister istemez yiyemiyorsun fazla.ve bu diyetle verdiğin kiloları çok zor geri alıyorsun.ben 21 kilo verdim bir yıl önce ve afedersin hayvan gibi yememe rağmen son üç ayda sadece yaklaşık 5 kilo gibi aldım.için rahat olsun.

21 kiloyu ne kadar sürede verdiniz

21 kiloyu ne kadar sürede verdiniz

2-3 ay falan sürdü sanırım.önceleri istedim ki bir haftada 20 kilo vereyim.sonra sabır işi olduğunu öğrendim ve kendimi kasmadan ara vere vere diyet yaptım.esnek davrandım yani.bacım sen istedikten sonra gerçekten veriyorsun.birgün optimumda gezerken media markt'a girdim.bi baktım tartıda indirim varmış.arzumun 79 liralık tartısı 39a inmiş.aldım eve geldim.tartıldım.afedersin oha oldum.88.6yı gösterdi.birkaç gün sinirlendim yediklerime dikkat ettim diyetleri araştırdım.sonra lahana diyetine karar verdim.diyete başladığım gün 86.4e düşmüştüm zaten.sonra bir yerden aynı burdaki gibi kızlarla mesajlaşarak hep beraber diyete başladım.bi iki gün yapmadan lahana çorbasını döktüm içemedim.diyetleri araştırırken burdaki topik gözüme çarptı.sonra elma diyetine döndüm.üç gün yaptım üç kilo verdim.Allah Allah bi gaza gelmişim.hergün tartılıyorum.sonra ara vere vere bi baktım 67lere falan düşmüşüm.sonra yaz geldi falan koptum o siteden.bu yıl da çalıştığım için (geçen yıl kızım çok küçüktü çalışmadım) diyeti falan unuttum.ama bir yıldır hiç kilo almadım.dikkat de etmedim.son birkaç aydır yemeği çok abarttım.bir öğünde bir ekmek yiyordum artı dünya kadar da yemek.neyse elma diyetinin de güzelliği orda Allahtan bu diyette n sonra çok fazla geri almıyorsun.o kadar yemeye aylardır sadece 5 kilo falan aldım.işte tekrar diyete karar verdim.bu kez kalan 13 kilomu da vereceğim dedim.ve işte burdayım.

günaydın cumadan berdir yiyorum bugün yine başladım DİET,İ BIRAKINCA ERTESİ GÜN TARTILDIM EV VERDİĞİM 2 KG AYNE GERİ GELMİŞTİ BU HAFATA YİNE BAKICAM BU SEFER KAÇ VERİP KAÇ ALICAM TUĞÇEEEEEEEE SEN ARA ARA YEDİĞİNDE TARTILINCA GERİ ALMAMIŞMI OLUYORDUN BENED SNEİN GİB ARA ARA YAPIM DİYOM AM TARTILINCA HEMEN GERİ ALMIŞ GÖRÜNCE KENDİMİ BOŞUNA DEBELENİYORUM DEMMEKİ DEDİMM ELMAYLA

Merhaba Kızlar :3:

İlk kez yapacağım bu diyeti bugün başladım :52:

Umarım yarın sona ermez, gözüm kararıpp :27:

Gelişmeleri buraya yazıyor olacağım

günaydın cumadan berdir yiyorum bugün yine başladım DİET,İ BIRAKINCA ERTESİ GÜN TARTILDIM EV VERDİĞİM 2 KG AYNE GERİ GELMİŞTİ BU HAFATA YİNE BAKICAM BU SEFER KAÇ VERİP KAÇ ALICAM TUĞÇEEEEEEEE SEN ARA ARA YEDİĞİNDE TARTILINCA GERİ ALMAMIŞMI OLUYORDUN BENED SNEİN GİB ARA ARA YAPIM DİYOM AM TARTILINCA HEMEN GERİ ALMIŞ GÖRÜNCE KENDİMİ BOŞUNA DEBELENİYORUM DEMMEKİ DEDİMM ELMAYLA

bende arkadaşım aynı tuğçerdam gibi ara ara yapıyorum mesela gündüz elma 9 u bir yerde çayım akşamda yemegim ama verdigimi almıyorum kilo vermem bu aralar durdu ama almamda yok

Canim ben ara verdiğim zamanlarda form çaylarını içmeye devam ediyorum.nötrlüyor.bazen de içmiyorum kalori hesabı yaparak aynı kalıyorum.bazen de hiç dikkat etmiyorum.en fazla 300 gr civarında farkediyor.şaşırdım 2 kiloyu geri aldım dediginde.hafta sonu diyet yapmadım mesela.istediğimi yedim.pogaca pizza dün de lahmacun ve kadayıf.ama akşamları yemedim.200 gr almış görünüyor bende.o da sudur.cok yiyince cok su içiyorum.dün dört litre ictim örneğin.

ben de başladım yeniden, zaten ancak 2-3 gün düzenli yapabilmiştim önceden, sonra hiç dikkat etmedim aradan 1 aydan fazla geçti sanırım 1.5 kg aldım :( regl de olucam ama önemli değil, ertelemekle aldım bu kiloları zaten hep.

bende arkadaşım aynı tuğçerdam gibi ara ara yapıyorum mesela gündüz elma 9 u bir yerde çayım akşamda yemegim ama verdigimi almıyorum kilo vermem bu aralar durdu ama almamda yok

papat canım sen peki ara verdiğinde bay yiyomusun yoksa azcık kaçamaklar falanmı ben ekmek pilav göütürdüm yanii ..kunu çıkarttım açıkcası kaçamağın

Yaa belki vücut su toplamıştır.kilo değildir o.bir iki gün içinde o suyu atarsın.bende de bazen yüksek çıkıyor.ertesi sabah dengeleniyor.

kızlar herkese merhaba benim diyetim bitti ve ben cumartesi günü tartıldım 3,5 kgya yakın kilo vermişim fakat devam etmeyi düşünmüyorum şimdilik şuanda isveçe başlıyorum herkese başarılıar sağlıklı kilo vermeler diliyorum allah herkesin yardımcısı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur öpüyorum sizleri :)))))

Dün pazar yediklerime dikkat etmeye başladım. Bi saat belirlerdim. Umarım bu sefer başarırım. Bu diyete de haftaya pazartesi başlamayı düşünüyorum. Sağlıksız görünüyor gerçi... :26:

Back
X