• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar arkadaşlar ,ben de bu gün 73,5 kg ile başladım bu diyete,ben de emziriyorum,ama bebeğim 1,5 yaşında oldu aRTIK ZAYIFLAMAMIN ZAMANI GELDİ,DESTEK OLALIM BİRİBİRİMİZE ,ÇÜNKÜ BEN HİÇ İSTİKRARLI Bİ DİYETN YAPAMADIM ŞU ANA DEK,HEMEN PES EDİYORUM,BU SEFER BAŞARMAM LAZIM,HİÇ Bİ GİYDİĞİMİ YAKIŞTIRAMIYORUM,KÖTÜ HİSSEDİYORUM

Nurgul28 tebrik ederim canım seni umarımm bende verebilirm yaa :) ben çayı şekersiz içiyorum zaten kaldı ki benim hayatımda tatlı pek yoktur tatlı falan aram yoktur sevmem ama nerden bu kilolar anlamış degilim ben ya :(
emziren anneler için canım yeşilçay pek tavsiye etmiyorlar diye duymuştum ama ne kadarı doğru bilemiyorum birde o kilo veren arkadaş dikkat etmiş yedklerine dyt bittikden sonra sanırım almamıştır sonuçda insan boğazını tutunca birazda yedklerine dikkat edince verir diye düşünüyorum yasaklı yiyecekleri sanırım herkez bilir onları hayatımızdan çıkarttığımız zaman bizde istediğimiz gibi oluruz herhallll :)))))))

Verirsin yaa diger diyetlerden daha iyi bu bana guven bende yavas veriom normalde ama coksukur bi skinti yok herseyi dikkatli yapinca oluyo gidiyo kilolar. İlkzamanlar ilk 10 gun et salata corba yedim
Birden elmaya baslamadim oyle kacanmaklar yaptim ama 10 gundur dikkat ediyorum dikkat edince daaha cok kilo gidiyo insan fark ediyo birde havalar duzelseydi disarda yuruyuz yapcam
Evde pek birsey yapilmiyo hareket yok aksama
Kadar evde tv basinda elma yiyip su icip birde kk takiliyom :) gozlerim bozuldu bu grupun yorumlarini okumakdan o kadar cok okudumki insanlarin deneyimlerini

Bugün berbat gecti yarın ilk isim bol elma almak cunku evde elma kıtlığı çektim ya birde kahvaltı normal ve az mı yapicam bugün de yogurt yedim kahvaltı da sadece yardım :(

Merhaba arkadaslar ben de gecen hafta baslamistim 11 martta. Pazar gunu ara vermistim. Vucudum alisir da veremezsem diye. Bugun 4 elma yiyebildim bir dilim eti form biskuvi yedim aksam da 4 badem ve bes alti kuru uzum yedim. Yedi fincan yesil cay ictim 3 litre de su ictim. İkinci haftaya basladim bugun pazari iple cekecegim kac kilo verdigimi gormek icin. Ayrica 45 dk kosu bandinda yurudum ve 5 dk bisiklet surdum :))

iyi akşamlar arkadaşlar ,ben de bu gün 73,5 kg ile başladım bu diyete,ben de emziriyorum,ama bebeğim 1,5 yaşında oldu aRTIK ZAYIFLAMAMIN ZAMANI GELDİ,DESTEK OLALIM BİRİBİRİMİZE ,ÇÜNKÜ BEN HİÇ İSTİKRARLI Bİ DİYETN YAPAMADIM ŞU ANA DEK,HEMEN PES EDİYORUM,BU SEFER BAŞARMAM LAZIM,HİÇ Bİ GİYDİĞİMİ YAKIŞTIRAMIYORUM,KÖTÜ HİSSEDİYORUM

Cnm aynennnn tanısalım bencee :) benımkıde 22 aylık kurtulalım artık fazlalıklardan. Senın kac kılo fazlan war benım 25 :((( yesıl cayı 4 fıncan degılde 1 malum emzırıyoz

Arkadaslar diyetimizi pazartesi cumartesi yapsak da sonuclari pazar gunu yazsak alti gun diyetimize devam etsek daha iyi olmaz mi? ya da siz cumartesi paylasin ben pazar gunu paylasayim cunku kendimi 6 gunluk diyet programna gore ayarladim

Günaydın hanımlar yalan yok dün akşam dietimi sabota ettim yedim dışarıya çıkmıştık 1 gün geç başlıyım ne olcak dedi şeytan şimdi başaraamnın keyifsizliği var bakalım bugün tekara niyetlendim elmalrımı yeşil çayımı aldım
siyah çayı şekersiz içtiğiniz sürece zayıflama etkisi olumlu yada olumsuz yokktur yeterki şekersiz için

günaydın hanımlar. çok sinirliyim çünkü dün akşama kadar diyete uydum, hatta akşam üstü azıcık k-flakes yiyim de akşam krize girmiyim dedim. amaa mideye bişeyler girince içimdeki canavar uyandı veee kendimi tutamadım. az bulgur pilavı+fırında tavuk üstüne 2 çikolata, 1 muz yedim. 30 dk eliptik bisiklet yaptıktan sonra da yatmadan önce 1 kase dondurma yedim. ceza olarak da sabah tartıldım. tabiki aynıyım 76 :((((( çok kızıyorum kendime acaip sinirliyim. elimde olsa döverdim kendimi.... :41: akşama kadar dayanıyorum ama akşam bana bişeyler oluyo resmen çıldırmış gibi yiyorum :56: ama bugün bu sinirle başladım bakalım akşama ne olacak yarın sabah intihar etmemişsem yazarım yine :41:

kızlar herkese günaydınlar nasıl gidiyor bakalım diyetler inan akşam bende çok az bişi kaçırdım itiraf ediyorum aziıcık çekirdek yedimmm yaa :( bügün devam hiiç bozmadannn inşallahh

günaydın hanımlar. çok sinirliyim çünkü dün akşama kadar diyete uydum, hatta akşam üstü azıcık k-flakes yiyim de akşam krize girmiyim dedim. amaa mideye bişeyler girince içimdeki canavar uyandı veee kendimi tutamadım. az bulgur pilavı+fırında tavuk üstüne 2 çikolata, 1 muz yedim. 30 dk eliptik bisiklet yaptıktan sonra da yatmadan önce 1 kase dondurma yedim. ceza olarak da sabah tartıldım. tabiki aynıyım 76 :((((( çok kızıyorum kendime acaip sinirliyim. elimde olsa döverdim kendimi.... :41: akşama kadar dayanıyorum ama akşam bana bişeyler oluyo resmen çıldırmış gibi yiyorum :56: ama bugün bu sinirle başladım bakalım akşama ne olacak yarın sabah intihar etmemişsem yazarım yine :41:

Ufff baya kacırmıssın ya bende oyleyım kacınca sonu gelmıyo ılk gunum ama 2 haftadır 2 ogun yıyodum alıstı mıdem az yemege ama aksam dedıgın gıbı kacmaz ınsallah:(

Kızlar olan oldu düne üzülmekle geçirmeyelim bugün yeniden başlayalım zaten demezlermi pazrtesi başalanan dietten hayır gelmez bzim günümüz salı olsun :)

Kızlarrrr napıyonuz bakimmmmm :))) sabah kahvaltı gevregı yedım bırazdan da yesıl çay ıcerım zaten tokum baya aksam yatmadan oncede az spor yaparım kızlarrrr durmak yok pes etmeyın tartıda 2 kılo bıle vermıs gorelım havalara ucucazz :27::27: kendınıze cok begendınız bırını secın onu dusunun pes etmeyın sahsen ben o aklıma geldıkce pes edemıyorum inşallah boyle devam ederim :43::43::43:

Günaydın hanımlar yalan yok dün akşam dietimi sabota ettim yedim dışarıya çıkmıştık 1 gün geç başlıyım ne olcak dedi şeytan şimdi başaraamnın keyifsizliği var bakalım bugün tekara niyetlendim elmalrımı yeşil çayımı aldım
siyah çayı şekersiz içtiğiniz sürece zayıflama etkisi olumlu yada olumsuz yokktur yeterki şekersiz için

Hahaha.utancımdan yazmadım.dün gece eşim lahmacun getirmiş gelirken.ben de bir gün diyet yaparım yine de bu lahmacunlari yerim dedim yedim :) ama bugün yemin ettim diyetimi bozmayacagim.yani bugün birinci günüm

Arkadaslar icinizdeki en istikrarli devam eden benim herhalde. Diyetimin bugun ikinci gunu. Dun bozmadim devam ettim. 800 gr vermisim. Yaziyorum ki imrenip sizde bozmayin moral olsun.. Lutfen dikkat edin saglik skintiniz oldugunda dilerim ki olmzz tek basina mucadele eden siz olacaksiniz.. Bunu unutmayin ve diyete devam...

Tuğçe benide sabota eden lahmacundu :) pisboğazızı kız biz
idilsu tebrik ederim hayatım bilşrisn en zor gün ilk gündür hep
pazrtesi bize uğursuz geldi diyip salıyla start verelim biz sende sakın bozma çatlatmaya devam et bizi

arkadaslar icinizdeki en istikrarli devam eden benim herhalde. Diyetimin bugun ikinci gunu. Dun bozmadim devam ettim. 800 gr vermisim. Yaziyorum ki imrenip sizde bozmayin moral olsun.. Lutfen dikkat edin saglik skintiniz oldugunda dilerim ki olmzz tek basina mucadele eden siz olacaksiniz.. Bunu unutmayin ve diyete devam...

dilsu sen hergünmü tartılıyorsun olumlumu etkiliyor bu seni

aayyy hiç fire vermeyen yok mu yaaaa. demekki gerçekten çok zor bi diyet bu. neyse hadi birinci gün bugün olsun bakalım. bu arada ilk elmamı yedim. şimdide k-flakesimi yiyorum. bundan sonra da akşama kadar elmaaaaa!!!!!!

Girgirina hergun tartilmam tamamen meraktan. Ama vucudumun sekillendigini hissediyorum zaten orantisiz bir kilo dagilimim yok sadece cok iri yari duruyorum o yuzden. Ben omrumde iki kez diyetisyenle diyet yaptim en fazla bi ay surdu bu kez kendi kendime bisiler yapip kilo vermk istiyorum. Odaoluyor yavas olmasi benim icin daha iyi burda paylasiyir olmak beni motive ediyor mesela yarin ne kadar verdigimi yazicam bunu dusunmk bile guzel

Back
X