• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Tesekkur ederim hosbulduk arkadaslar. Ben kilo verecegime ianiyorum arkadaslar siz de inanin ki isimiz kolay olsun. Yersz endiselere kapilmayalim. Kilo bildirimlerimizi ne zaman yapiyoruz bakalim yarin baslarsak??

bu arada daha önce yazmıştım tekrar yazayım.ben yapışkanlı pembe kağıt almıştım. kağıtların herbirine hedefim olan 60 kiloya kadar numaralar yazdım.sonra o kağıtları elbise dolabıma yapıştırdım.her bir kilo gidişinde o giden kilonun bulunduğu numralı kağıdı çıkarıp yırtıyordum.söz vermiştim o kiloya gelene dek o kağıtlar ordan inmeyecek diye.geçen yıldan beridir 60lı numaralarım hala duruyor :) .bu kez olacak inşallah.o kağıtların hepsi çıkacak inşallah.sizde deneyin isterseniz..her odaya girişimde bana kilomu hatırlatıyor cırt pembe kağıtlar.ayrıca kilo verdikçe onları çıkarmak o kadar zevkli ki.belki çocukça ama hedefim o ve hedefime ulaşmam için yaparım.

Tesekkur ederim hosbulduk arkadaslar. Ben kilo verecegime ianiyorum arkadaslar siz de inanin ki isimiz kolay olsun. Yersz endiselere kapilmayalim. Kilo bildirimlerimizi ne zaman yapiyoruz bakalim yarin baslarsak??

aslında ben günlük yazıyordum ama bu hafta öyle olmayacak.öncekiler gibi davranalım.cumartesi günü sabah tartılıp yazalım.yani beş günlük sonucumuzu yazalım.tabi bu benim fikrim.ben öyle yapacağım.haftaya c.tesi başlangıç ve bitiş kilomuzu yazalım.ne dersiniz?

Arkadaslar merhaba uzunca bir suredir diyet arastiriyordum burda yazilanlari gorunce elma diyetini denemek istedim. Pazartesi yani 11 martta elma diyetine basladim ilk etapta normal sari elma diye bildigimuzden yedim arada diger elmalarin yanisira. Sonra eksi yesil elmalardan yedim cok sık cay icerdim zaten yesil cay icmek de sorun olmadi gunde en fazla yedi elma yiyebildim. Bes ya da alti kupa yesil cay ictim.normal baskul vardi onda hergun bir kilo vermis gorunuyordu. Yani bes gunde dort kilo.sonra elektronik gostergeli baskul aldim. Onda ise biraz daha az vermis gorunuyirdum. Ama sorun degil toplamda 3.2 kilo verdim 6 gunde.kacamak yaptim mi dersek carsamba ve persembe geceleri sut ictim bir de cuma gunu aksam yogurt salatalik ve azcik da kepek ekmek yedim. Aslindasutu yogurt mayaladigim icin kalan sutu ictim. Yogurt vs ise ilceden merkeze gittigim icin yolda midem bulandi su icerken kotu oldugum icin yedim. Bir de gunde uc ila dort litre su ictim. Pazartesi cumartesi arasi alti gunde 3.2kilo verdim. Bugun biraktim yani ara verdim yarin sabah tekrar devam edecegim. Bu arada sadece bir gun haric yarim saat kondisyon bisikletine bindim. Ayrica bu hafta regl oldugum icin az kilo verdim diye dusunuyorum. Pazartesiden itibaren tekrar devm edecegim. Boy:1.75
Kilo:89 baslangic kilom
Yas:31
Bir hafta boyunca durumumu acikca yazdm cunku burda cogu kisi diyete basladigini yazmis ama devamini getirmemiz duzenli olarak yani. Ben her hafta pazar gunu yazip bilgilendirecegim. Diyet yapan ya da yapmak isteyenlere moral olmasi dilegiyle..

selam kizlar bende yaklasik 20 gundur yapiyorum bi diyeti.. tabi gec uyaniyorum sporda pek yapamiyorum ve ilk 2 hafta diyete cok uyamadim yavas yavas basladim bazi gunler corba, tavuk ve et yedim ama 4 gundur duzenli yapiyorum kahvaltiyi iki gunde bi olmak sartiyla elmayida gunde 4 den fazla almiyo midem baya kuculmus herhalde.. 2 litre su iciyorum yesil cay 2 gunde bi cunki cok agir bi yesil cay orginal chinease green tea. Icinde resmen insanin icini bosaltiyo o derece.. 75,600 gram ile basladim simdi 71.00 kiloyum. havalarin duzelmesini bekliyorum spor yaparak daha hizli veririm cunki daha once denedim. ve verdigim bu kilolari almadim(bi yil once) ama ramazan girince iste o zaman aldim Canada da yasiyorum malum aksam ezani 10.30 da okunuyo o saatte yenince ve bayada abartinca tekrar baya almistim. 76 oldum sonra isvec diyeti yaptim 20gunde 3 kilo verdim sadece.. ve spor yaptim onunla beraber 40 gunde 7 kilo gitti.. yavas gidiyo bende troid hastaligi var kabizlik kendimi bildim bileli benim en buyuk sorunum cok kolay kilo alip cok zor veriyorum.. neyse herkese kolay gelsin, skilmayin hizli veripde aliriz demeyin insan yavasda verince zamanla tekrar aliyo hersey yemeye bagli.

kızlar ben başladım spora ve elma yemeye yeşil çayımıda akşam alıcam ama 1 kilodan fazla yiyemem :)
cumartesi son kg yazalım farkı görelim

kızlar öncelikle herkese merhabalar :) ben bu diyete geçen hafta başlamıştım ve bugün ikinci haftaya başlıyorum geçen hafta diyete sadık kaldım yok denilecek kadar az kaçamak yaptım haftada 3 gün leslie ile 3 mil spor yaptım gece yatmadan önce anca vaktim oluyo çünkü spora neyse 3 lt gecik su içiyorum 3-4 bardak yeşil çay içiyorum sallama olanlarından amaa tartılmadım tartılmıcamda moral bozukluğu olmaması açısından ya umarım başarabilirim kızlar ya çok istiyorum vermek çevremdeki herkes bu şeklde kilo vermezsin diyorlar ama ben verip herkesi utandırmak istiyorum geçen hafta yaptım kendimde pek bi değişklik göremedim yaa :( benide ekleyin listeye kızlar motıve edelim en etkili kılmak için daha ne yapabiliriz bunları konuşalım ben 31 marta kadar bu diyeti yapıcam inşallah
ben
boy:1,56
kilo :65 :(
artı olarakdan basen problemliyiim bildiğiniz top gibi hatunum :P :)

kızlar ben kahvaltımı 7,30 - 8,00 arası yapıyorum ve ben kahvaltıda siyah çay içiyorum peynırde yarım yağlı olanından yiyiyorum acep bunlar verememde etki olmuşmudur siyah çay gün içinde oldukça fazla tüketiyorum bunun bi zararı olabilir mi?

Tamam kızlar o zaman bısmıllah dıyıp baslıyoruz ben bugun baslıyorum kahvaltımı gec yaptım ama erteleynce daha da kotu oluyo hadı gruptakı kızlar hepımız sureklı haberdar olucaz bırbırımızden ve herkes yazsın kacamak yapmak zorunda kalsak bıle telafı edelım bı sekılde Allah yardım eder hepımıze optum hepınızı

yaptığımöız her kaçamak son günümüzü boşa harcar madme yapıyoz kaçamaksız olmalı bu işşş hadi kızlar buzman akafdar yedik yemediğimiz tadını bilmediğimiz ne varkiii eminim yokk hepimizin cevabııı bu şekilde kg verrizzz ama bol suuuuuuuuuuu ve sık sık elma yiyerek aç kalmayın metabolizma yavaşlamasınn her yediğinizde tekra aktifleşiyor metabolşzma bunu unutmayın dilimleyin almalrıı 1 er sat arayala 2 şer sat arayla atın azınıza aç bırakırsanız kendnizi iştahhı bastıramıcak duruma gelir açlığa yenilir kendşnşiz yemeğin başında bulurusnuz

Kizlar bi kilo daha gitti bende suan 70.5 im.. Toplam 5 kilo oldu 20 gunde.. Diyete uyunca veriliyo insanlarin dediklerine aldirmayin oyle diyolar siz kilo verince hemen formulunu sorup kendilerde yapicaklar bundan suphe etmeyin.. Walla kendi adima konusim hizlida verswm yavasda versem insan bogazina dur demedikce geri alir skilmayin yani. Ve kizlar gunde bikere siyah caydan bise cikmaz ben bazen iciom napim sekersiz oldu surece bise yok zaten cokda tadi olmuyo

Slm kızlarrr ya formda gezerken bı yandanda batsın bu dunya sarkısını soylerken tesaduf rastladım konuya we bayıldım desem yerıdır 22 yasındayım we boyum 1.75 kılo 90 :(((( dıyetısyene gıttım yok 6 ogun kılo werdırıcegıne tam tersıne aldırdı dogum snrası sutum az dıye yedımde yedım :( oglum suan 22 aylık ve ben hala topacıgım yarın elma dıyetıne baslamayı dusunuyorum ama ıkı sorum olucak 1. Oglumu gska emzırıyorum ama eskısı gıbı degıl az emıyo bı sakıncası olur mu 2. Yesıl cayı 1 fıncan ıcsem olur mu (cok ıcınce sutten gectıgı ıcın cocugum ısal olmustu) bırde 130 kılodan 71 e dusen bayan warya;) o kılo aldımı almadıysa suan gun ıcınde ne yıyo ya cok uzattım kusura bakmayın ama merak ıste:) sımdıden tesekkurler..

Nurgul28 tebrik ederim canım seni umarımm bende verebilirm yaa :) ben çayı şekersiz içiyorum zaten kaldı ki benim hayatımda tatlı pek yoktur tatlı falan aram yoktur sevmem ama nerden bu kilolar anlamış degilim ben ya :(
emziren anneler için canım yeşilçay pek tavsiye etmiyorlar diye duymuştum ama ne kadarı doğru bilemiyorum birde o kilo veren arkadaş dikkat etmiş yedklerine dyt bittikden sonra sanırım almamıştır sonuçda insan boğazını tutunca birazda yedklerine dikkat edince verir diye düşünüyorum yasaklı yiyecekleri sanırım herkez bilir onları hayatımızdan çıkarttığımız zaman bizde istediğimiz gibi oluruz herhallll :)))))))

gıgırına
beren26
ysmnrly
dilsudem
tugcerdem
Nurgul28
kuebray
nicelik
mmis
evet arkadaşlar yeni liste bu.işten yeni geldim arkadaşlar.bugün diyet yapıyorum.asıl önemli olan bundan sonraki zaman.sabaha kadar bi dayanabilsek.bugün diyetin dışında ekstradan bi çay bardağı kadar yoğurt az önce bi domates ve öğleden sonra da bi tane 9kat yedim.naapayım arkadaşlar.dersane öğretmeniyim.şekerim düştü mecburen yedim.bi domatesle yoğurttan bişey çıkmaz da 9kat tehlikeli.neyse sabahtan beridir ayaktayım.yakmışımdır onu çoktan :))

kızlar ben kahvaltımı 7,30 - 8,00 arası yapıyorum ve ben kahvaltıda siyah çay içiyorum peynırde yarım yağlı olanından yiyiyorum acep bunlar verememde etki olmuşmudur siyah çay gün içinde oldukça fazla tüketiyorum bunun bi zararı olabilir mi?

hiçbirşey olmaz.ben de tam yağlı yiyorum.ve siyah çay içerim.siyah çay faydalıdır bence de iç yani.bu arada ben akşamları da bir fincan türk kahvesi içiyorum.kahve metabolizmayı iyi çalıştırır ve günde bir fincan kahve içenin alzheimer hastalığına yakalanma riski düşük oluyormuş.her akşam veya gün içerisinde mutlaka türk kahvesi içerim.

Ayyy benım adımda war tmm yarın baslıyorum bu dıyete 25 kılo fazlalıgım war ama suan annemdeyım baska sehırde burda tartı yok 90 kg baslangıcım hafta sonu ewıme donucem o zaman werıp wermedıgımı yazarım olur dımı

Back
X