- 25 Ağustos 2019
- 61.819
- 117.381
- 698
- 31
Hastaysan sakın yapma kasiğın çok ağrır bikere ben yaptım ne manyaksamm ağrım oldu epey regl en hassas zaman olan birşey 4cü gününden sonra yaparsınHasta olmasam sana katilcam bende iyileşim yapacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaysan sakın yapma kasiğın çok ağrır bikere ben yaptım ne manyaksamm ağrım oldu epey regl en hassas zaman olan birşey 4cü gününden sonra yaparsınHasta olmasam sana katilcam bende iyileşim yapacam
Teşekkürler beybiiiCanım üzme kendini tam mücadele burda başlıyor işte vazgeçecek gibi olursun ama asla pes etmemelisin kıracaksın direncinii
dşmş amaa zaten sevmem yumurtayı bide her öğün aman allahımm
tebrik ederim canımm
jouuuu bravoo aşkımmm sanaa
çok tebrikler canımm
direnci de kırarsan gerisi patır patır gidecek amaa :)
Kuzumm hic sıkma canını benimle gel bi leslieye başla ben bile 1.5 aydir 70 ke mücadele ediyorum demekkii spor yapmam lazımmış şimdi anladımm biliyomusun yoksa ya almıştım ya durmuştuSelamlar bugun ilk tarti benden gelsin.
En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00ucunu almasam daha da gidecek sanirim.
Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya.![]()
tebrikler :)
Leslie nasıl yapıyorsun ? Her gün mü? Hangisini yapıyorsun? Ben debaşlayacağım leslie ye delesliemde işe yaradı
![]()
Fark ediyor canimcim, hiç sıkma canını sen diyetine devam et. Regl haftası gidergünaydın kızlar
bildirimim çok fena
cuma: 66,35
bugün: 67,35
fark: +1 kg
çok ama çok uykusuzum reglim de yakın ama bu kadar mı fark eder bilmiyorum tabii
cumartesiye kadar gönderirim inşallah
Cicekbocekkaktus
Ellssa
Boncuk2307
Yaaa 15 dk leslie var onu ben 3 kere yapiyorum oluyo 45 dktebrikler :)
Leslie nasıl yapıyorsun ? Her gün mü? Hangisini yapıyorsun? Ben debaşlayacağım leslie ye de![]()
Iyi olmana sevindimBende dünki menümü yazayım
akşam bir tabak mercimek çorbası
su bir su bardağı
spor yok dişimden dolayı dün kuvvetli bi ağrı kesici alıp yattım bugun daha iyiyim şükür :)
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Tebrik ederim
MaşaAllah fiziğin çok güzelmişAllah’a şukur cumartesi düğünde gıyecegım elbısenın ıcıne gırebıldım
Bir de göbegım olmayıp belim ince olsaydı tadından yenmezdı![]()
ayyy sormaakshjdkdjdn kızlar bu neeee, toplu adet![]()
teşekkürler kaptanımÇok güzel![]()
ellerine sağlık canımSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz
Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 13.00 en geç 14.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, takım kaptanları tartı resimlerini bana atarsınız, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak
Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii
Yanlışlık varsa kusura bakmayın canımlar
Masterfit 151.Etap
KIRMIZI TAKIM 26.04.2025 29.04.2025 FARK _Zeze Kırmızı Takım Kaptanı
66.55 ORAN @zeyneppk 77.80 arke
78.80 Ellssa
73.30 @Purple58 101.50 Beth18
66.20 @tomrs 69.00 @Ceeeeeeeeeeee 65.65 @Tutku44 85.80 @Ilyusa 70.60 @sibel_84 76.15 @gezegenfeza 81.00 D Deltavealfa 70.30 MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı-
74.80 @94bassuk 69.80 Jou
70.50 Mthn83
80.90 @bluegreeneyes 62.00 belmayne
69.80 Jasminium84
66.35 yosunlupapatya
48.50 @Gurbettt42 68.40 @Dil-i bitab 68.20 @Candysisters 62.00 @FitFiliz 79.50 TOPLAM ORAN HAZIRLIK 60kiloyum
82.30 Mor Vampirella
83.90 @Sem2024 85.95
umarım öyledir de sinir oluyorum kendime 62ye kadar düşüp 1 ay içinde 5 kg aldım ve hala almaya devam ediyorumBence regl den olabilir canım yediklerine baktım bise yoktu öyle
inşallah kaptanımFark ediyor canimcim, hiç sıkma canını sen diyetine devam et. Regl haftası gider
Gece gece bunu yaptım birincisi bana bunu 12 dk dediniz bu daha uzunmuş ikincisi yatarak yapılıyor sandiydin ben bunu bacaklarım karnım yandı bee yansa gene iyi kadın yaptıkca ben dur biraz bekle diyip kadına iki saniye durdurup yaptım bittim beeee ehh neşe belki hergun olmasa da haftada bı sef yaparım belkimmm
Boncuk2307
Tebrik ederim
Hiç emin değilimCıcekbocekcim yumurtadan tiksinirsin sora emin misin bu detokstan![]()
Tebrik ederim
Tebrikler
O gadaaaa açlık nereye gitti
Selamlar bugun ilk tarti benden gelsin.
En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00ucunu almasam daha da gidecek sanirim.
Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya.![]()
Cumartesi 77.8
Bugun 77.6
Fark-200
Kilo verimim yavasladi yillardir 77 yi gormuyordum oyuzden buralarda zorlanacak sanirim bende ozaman degisiklige gidiyim bulgur pilavi yemiycem belki haftada bir olabilir Apaformu da gunde iki kere iciyim bakalim cumartesiye nekadar etki edecek
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
günaydın kızlar
bildirimim çok fena
cuma: 66,35
bugün: 67,35
fark: +1 kg
çok ama çok uykusuzum reglim de yakın ama bu kadar mı fark eder bilmiyorum tabii
cumartesiye kadar gönderirim inşallah
Cicekbocekkaktus
Ellssa
Boncuk2307
Günaydın kızlar
Cumartesi 101.5
Bugun 101.8
+300
Bir ileri iki geri Allah sonumu hayr etsin bana doktor yolu görünecek bu gidişle
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Cumartesi 65,65
Bugün 65,50
-150 gr
çok değil ama regl az kaldı ona bağlıyorum kaptanım
_Zeze
Boncuk2307
Ellssa
Herkesi tebrik ederim kızlar