• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah’a şukur cumartesi düğünde gıyecegım elbısenın ıcıne gırebıldım
Bir de göbegım olmayıp belim ince olsaydı tadından yenmezdı :D

Eklentiler

• IMG_2419.webp
    IMG_2419.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 10
Bu sonuca üzüldüm canım, peki ne yapılacak o tümöre.
Ben sanırım tümörlerimle barıştım ya boynumda kulak arkalarımda da var ama eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum en kötü ihtimalleri düşündüler hep doktorlarım ama çok şükür kötü huylu gelmedi patoloji sonuçlarım, umarım şimdikiler de öyle olacak yani ben öyle inanmak istiyorum en azından 😘 şuan ufaklığı emzirdiğim için tüm vücut taraması yapılamadan ameliyat olmayacak herhalde dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama bakalım ameliyatımı yapan doktorum ne diyecek bu hafta randevu bulabilirsem gıdecem

Ben sanırım tümörlerimle barıştım ya boynumda kulak arkalarımda da var ama eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum en kötü ihtimalleri düşündüler hep doktorlarım ama çok şükür kötü huylu gelmedi patoloji sonuçlarım, umarım şimdikiler de öyle olacak yani ben öyle inanmak istiyorum en azından 😘 şuan ufaklığı emzirdiğim için tüm vücut taraması yapılamadan ameliyat olmayacak herhalde dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama bakalım ameliyatımı yapan doktorum ne diyecek bu hafta randevu bulabilirsem gıdecem
Rabbim hep iyilik, sağlık versin canım, pozitif düşünmen çok güzel 🥰

Aslında şöyle düşündüm de, mesela benim de bu markete ait eski bir kartım var. ama şifrem falan yok ki neyi ele geçirecek
ben geçenlerde bir magazaya girdim ve musteri kartım yoktu çikartalım mı dedi indirim olacak olur dedim
kimligimi bir kart okuyucuya yerlestirdi ve herseyi almış oldu
kimligi vermesemde adını soyadını ve adresini mail adresini tlf numaranı herseyini veriyorsun
ben genelde vermemeyi tercih ediyorum ama bi an bosluguma gelmisti

Back
X