• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugunkü menüm bıraz utanç verıcı ama
Çok streslıydım
1. Sınıf olan 2 tane bebeyle tek başına uğraşmanın vermiş olduğu stres(eşim yurt dışında)

Sabah
Tavada 1,5 yumurta
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı labne
1 yemek kaşığı erik reçeli
Yarım donates

Aralarda
1 buyuk dikdörtgen çikolata
2 3 tane sakız
Yarım paket peynırlı cubuk

Akşamustu
2 tavuk şiş
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

_Zeze _Zeze Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Yenen yenmiş artık afiyet olsun🌿
Sakızı neden yazdın ki şekerli mi 😅

Bi uzmana sordum canim ketojenik diyette vucut ketozise girmismi diye bakilirmis benim vucudum ketozise girmis yani vucutta glukoz olmadigi icin enerji icin yaglari parcalamaya baslamis super bu 🤩
Bunu gözden kaçırmışım. E çok iyiymiş canım bu. Ayşegül Çoruhlu’nun alkali dediği durum sanırım. Vücudunuz alkali olursa yağ yakarsınız diyordu 👏🧿
Bugunkü menüm bıraz utanç verıcı ama
Çok streslıydım
1. Sınıf olan 2 tane bebeyle tek başına uğraşmanın vermiş olduğu stres(eşim yurt dışında)

Sabah
Tavada 1,5 yumurta
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı labne
1 yemek kaşığı erik reçeli
Yarım donates

Aralarda
1 buyuk dikdörtgen çikolata
2 3 tane sakız
Yarım paket peynırlı cubuk

Akşamustu
2 tavuk şiş
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

_Zeze _Zeze Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Akşam yemeğine odaklanalım canım 🫣
çorba da şişirdi. gidip bir madensuyu içeyim :eğlence:
Bunu görünce çorbayı merak ettim. Gidip baktım 😀 Ben de nohutla buğdayı bir arada yersem davul gibi oluyorum. 😬

Bunu gözden kaçırmışım. E çok iyiymiş canım bu. Ayşegül Çoruhlu’nun alkali dediği durum sanırım. Vücudunuz alkali olursa yağ yakarsınız diyordu 👏🧿

Bunu görünce çorbayı merak ettim. Gidip baktım 😀 Ben de nohutla buğdayı bir arada yersem davul gibi oluyorum. 😬
Akşam bır Türk kahvesı ıctım bır de bol su
ChatGPT öyle yap dedı :)

Pazar menüm
12:00
2 yumurta ile menemen
13 zeytin
az der az lor peyniri
domates salatalık yeşil sarımsak yeşil biber soğan

18:10
bulgur pilavı
semizotu salata
yeşil biber

spor
30 dk esneme hareketler

Kitap
Hızır Dokunsun Dualarına

Boncuk2307 Boncuk2307
45 dk leslie
Screenshot_20250427_230822_Samsung Health.webp

Evt canim seker meyve un turevi yemezsen 3.gunden sonra vucut ketozise girermis benimde oyle oldu dr kontrolumde bunu dra anlatmaliyim 🙈

Keşke ben de açmasaydım zor kapattım akşama kadar :D
walla küçük bir dilim, küçük paket cikolata, kücük bir biskuvi dedikce sanki durdurulmaz bir hal alıyor vucut
boşver canım aman başka birsey bul oyle oldugunda
10 a kadar say elinde tut bekle
oda olmazsa kendine salatalik havuc gibi seyleri gorebilecegin yerlere koy odaya mutfak masasına falan

yada bir kac ceviz ve leblebi
bende bu sıkıntiýı ara ara yaşıyorum zor birsey

Merhabalar dunberi yoğundum memleket gezmesi yapıldı kayınvalide dizinden ameliyat geçirdi eve geldik ,dünkü menümü sakince yazayım, yediklerine dikkat etmeye çalıştım açıkçası arada araştırmalık alışkanlığını kırdım gibi çok şükür

26 nisan menum

Bir porsiyon menemen,iki dolma akşamdan yem3mistim sabah yerim dedim
Bir dilim ekmek,sucuklu yumurta, kk peynir,bebek havuç, 5 yeşil zeytin

Akşam yemeği
Çeyrek sucuk ekmek, küçük turşulardan 8 civarı
Akşam çayına, iki avuç fıstık
Gezmese olduğum için yürüyüş yapamadım

27 nisan menüm
Sabah kahvaltı
Yine melemen bir porsiyon, 5 siyah zeytin, salatalık, çeyrek tırnak pide ekmek kadirli pidesi mağlesef marasta böyle ekm3k çıkmıyor inceydi
Kk peynir tuzsuz,

Öğle sonrası 3 gibi hastane çıkışı ceyrek osmaniye simidi y3dim

4 de sade kahve
Akşam 22 de
Komşumda kahve
Iki dilim portakal, iki çatal muz
Akşam yürüyüşü ,3 buçuk bin adımı gündüz orda burda gramerlerden, aslıhan 10 bin asimde _Zeze _Zeze Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Screenshot_20250427-223851_Samsung Health.webp

Senin ChatGpt'nin dilini görünce dedim benim ki niye gudubet acaba. 🤭 Şimdi ben de bir program hazırlattım, ay pek şefkatliydi.☺️ Ben akademik çalışıyordum kendisiyle, o zaman gudubetleşiyor demek ki 😂😂
gahahaha çok şekersin 😂😂 ben baya diyetisyen yakın arkadaşımla konuşuyo gibi konuşuyorum ondan da öyle yapmasını istiyorum 😂😂 dostum artık kendisi bsbsbs

Purple58 Purple58 ve Beth18 Beth18 ikinize de ayrı ayrı kulvarlardasınız ama geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum 🩷

27 nisan pazar
kahvaltı 10.00: 1 sahanda yumurta, 3 yk çökelek, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği, limonlu zeytinyağlı su (chatgpt iç dedi)

12.00 1 hurma, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

15.00 2.5 adet lahmacun (ince hamur, bol salata ile), ayran

su: 2 lt
spor: 11.700 adım, 300 ip atlama

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_9331.webp
    IMG_9331.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 1
Back
X