- 24 Aralık 2023
- 1.505
- 9.058
- 78
Günaydın canım inşAllahHayırlı sabahlar kızlar
Bol eksili harika bir gün diliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım inşAllahHayırlı sabahlar kızlar
Bol eksili harika bir gün diliyorum![]()
25 Nisan
15:00 civarı biraz kuru kayısı
Başka bişey yemedim
1,5 Lt su
2 kupa apaformla açlık otu karıştırıp çay yaptım
2 kupa yağlı kahve
1 latte
Hala wc yok
Tartı az önce hiç güzel göstermedi, az daha bekleyeceğim, menapoza giriyor olabilirim
4.159 adım
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Boncuk2307
Nasıl oldun kuzum
Evet menüler iyiydi canım biraz hareket sart sanırımBanada spor şart oldu resmen formumu korumuşum buhafta
Eki Görüntüle 3582730
Beth18
Ellssa
Boncuk2307
Kac yasinda arkadasin o aldirdiktan sonra gorusurseniz benide bilgilendirirmisiniz veya oda kadinlar kulubundeyse tanistirrmisin beni?Ben haziranda ameliyat olacagimHaftaya arkadaş yaptıracak
İnşallah şifa olacak
İnşallah canımmm teşekkürlerGüzel başlangıçların olsun kuzucum![]()
İlk defa birbirimizi yakaladık kuzumm çok sevindim, çoğunlukla sen gelirdin ben giderdim ben gelirdim sen giderdinGünaydın
Ben geldim
Pil yok diye epeydir salliyordum tartıyı ama bugün acı gerceklerle yüzleştim
Neyse hoşgeldim inşallah
Boncuk2307
Ellssa
Başlangıç 80.9
İnşallah canımm sağolasınhadi güzel eksiler gelsin burdan itibaren her hafta![]()
Uzuldum ya cocuk olmamasida ayri uzmustur.Benimki okadar aciliyetli degil virus var bende oda kanser yolunda hatta yeni baslaamis kanser o skntili yeri aldi doktor ameliyatla simdilik sinirlari temiz geldi.Benimde 3 tane kizim var cocugunda var yeniden tureme ihtimaline karsi tamamini alalim dedi doktor.Bende araştırma asamasindayim.çok aciliyetli olsaydi hic dusunmezdimde suan benimki tedbir amacli gibi birseyEvet canım mecburiyetten aldırdı o da hamile kalmış hamileliği sonlandırılmış rahmi de alınmış rahmi çok hastaymış çünkü
Zamanla kadınlık hormonu bitti libido sıfır kadında o istek hiç yok bende, hissetmiyorum diyordu şimdi 61 yaşında ama yeni gelin olduğunda başına gelmiş bu olay çocukları yok şimdi
Önceleri eşimi memnun etmek istiyordum diyordu şimdi o da yok diyor
Korkutmak istemiyorum seni canım kesinlikle onun için yazmadım mecburiyetten mi seninde rahatsız mısın
Benim de geçen ekim ayında öyle bir risk ufak da olsa doğmuştu. Korkmuştum. Bak ben yumurtalıklar vb hepsi alınıyor sanıyordum. Video açıklayıcıgeldi. Yengem ve halam da oldu ama hiç böyle konuşulmuyor
Yaşim 40 faln olsaydi belki bukadar dusunmezdim.Gecmis olsun annene de .Bide ben adet olmayi seven degisik turdenimBenim annem de rahim kanseriydi canım alındı çok şükür rahatladı ama sen daha gençsin annemin yaşı 60 yani . Eğer kötü ye gidecekse aldırıp kurtulmakta fayda var diye düşünüyorum ben .
Vaaay harikasın canım
afiyet olsun yarasın diycem de yaramış zaten olsun olur arada öyle şeyler
Gram olsun eksi olsun kaptanim olsun yine de eksidesin
Evett evett olmuyo bosuna diyet yapiyoruzz sonra kesinlikle leslieEvet menüler iyiydi canım biraz hareket sart sanırım
Nasıl şirin
Çok güzel eksi tebrikler canım
Hosgeldin canimGünaydın
Ben geldim
Pil yok diye epeydir salliyordum tartıyı ama bugün acı gerceklerle yüzleştim
Neyse hoşgeldim inşallah
Boncuk2307
Ellssa
Başlangıç 80.9
Ac yatiyoruz ama ben aclik hissetmiyorum artikKızlar ben gece aç uyuyorum hep bazen çok zor oluyor
Ben şunu yapıyorum aç kalmıyorım kiloda veriyorum diyen var mı (hem pastam dursun hem karnım doysun)
Tebrik ederimGeçen hafta 80
Bu hafta 79,5
Fark -500
Yüzde: 0,625 (doğru hesapladiysam. Her seferinde unutur mu bir insan ya nasıl hesaplandigini)
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Supersin canim tebrikler